Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

@Ali Menemen

normalde öyle yapıyordum ama bu sefer unutmuşum galiba. sağoalsın

Scudo
ben de 3 hafta önce aldım 483 liraya. aldığım yerde bir tane daha var mavi beyaz 18" kadro. istersen ö.m. atabilirim almayı düşünürsen.

Bende ki sorun sadece reflektör de değil tüm pedalda, vidaları pedala biraz yüklendiğimde yerinden çıkıyor, bi kaç kez bisikletçime götürüp gösterdim sıktılar ama yine olmadı en iyisi değiştirmek, biraz ağır olabilir ama bence en güzel pedal Borla modelinde.

Bisikleti satın aldım ayarlarını falan yaptılar son bir kaç ayarına bakmak için tur atmamı istediler benden. Bisiklete biner binmez reflektörlerin 2 side düştü :D

merhaba arkadaşlar,
sedona borlanın rublesi 7 li tz-37 mega diye yazıyor sitesinde. ben buradan rubledeki en büyük dişlinin 37 diş olduğunu anlıyorum. yanlış anlıyorsam lütfen yazın. çünkü bugün gördüğüm sıfır borlada 30 diş vardı. ve mega range istersem baya bir masraf çıkacağını söyledi satıcı. açıkçası beğendim renk ve tasarım olarak, ama rublede şaşırdığım için almaktan vazgeçtim. satıcı 37 dişi hiç duymadığını nerdeyse kimse mega range bile kullanmıyor dedi. siz ne diyorsunuz?
çok teşekkürler.

Mega-range'lerin en büyük dişlisi 34 dişlidir. Yokuş çıkarken son bir can havliyle devam etmek istediğinde büyük iş görür. Ancak bir önceki dişli (28 veya 29) ile arasında çok fark olduğu için bazı arka attırıcılar geçişte sorun çıkarabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
ben 2 bisikletime de mega range taktırdım sonradan, arka ruble dışında hiç bir değişiklik yaptırmadım bisiklet üzerinde. onlar 34 dişli ve üzerinde t 34 yazıyor. şimdi sedona borlanın sitesinde verilen teknik özelliklerde t37 mega yazıyor. doğaldırki 37 yi ben 37 diş diye yorumladım. benim gittiğim bisiklet bayisinde bırakın 37 dişi, 34 dişli mega range bile yoktu bisikletin üstünde. hatta vatandaş çok şaşırdı ben mega rangeden bahsedince. bisiklet baya hoşuma gitmesine rağmen almaktan vazgeçtim bende. bayiye göre mega takarsak arka vites mekanizmasını kökten değiştirmek gerekirmiş. sahibinden com baktım borla için , oradaki bisikletlerin hepsinde de mega range donanım olarak vardı. 34 mü 37 mi tabiki anlamak mümkün değildi. o yüzden sedona borla sahibi birisi bizi aydınlatırsa çok sevinirim..

Bende de 751 var. Benim reflektorler de bisikleti aldiktan 2 gun sonra dutu ama pedallardan cok memnunum. Su an reflektorsuz biniyorum.

711'in reflektörleri vidalı olmadığı için öyle oluyor. Aldığım ilk gün bana da oldu aynı şey, Erdoğanlar'a gittim sağolsunlar vidalı tip reflektör taktılar, 15-16 aydır sapasağlam bir şekilde duruyorlar...

çok teşekkürler.
ortada bir gariplik var ama nedir anlamadım doğrusu. 2009 sedona borla sahibi birisi standart donanımdaki rublenin en büyük dişlisindeki diş sayısını yazsa çok makbule geçecek...

Bisikletimde sert pedal basınca tık diye ses geliyor.Bir bisikletci orta göbeginde sorun var dedi.Bugun bakıma gitti bisiklet bu bisikletcide pedal da sorun var dedi. Degiştirmedim pedallarımı ve hala ses var . Sizin yardımlarınız la sorunun nerde oldugunu ögrenip ona göre degiştirmeye karar verdim.
Yorumlarınızı bekliyorum :)

Geri