Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Bendede var o sorun. Bi bisikletci göbekten dedi digeri pedaldan dedi. Hangisine inancagımı şaşırdım :)

Scudo
Önce pedallara iyice bak. Çünkü aynı sorun bende de olmuştu göbekten geliyor sanmıştım ama pedalı elimle iyice kurcalayınca sorunun pedaldan geldiğini farkettim, sorun pedaldansa ses sanki göbekten geliyor gibi oluyor. Önce pedalları iyice gözden geçir sonra göbeğe bak.

Soldaki pedalın gevşemesi sorununu önceki bisikletimle yaşamıştım. Artık alyenle geziyordum. 3-5 km de bir sıkıp yoluma devam ediyordum. Sanırım bisiklette başınıza gelebilecek en sinir bozucu sorun. Yalama oluyor sanırım göbek.Yeni bisikletimde bariz olmasada bi boşluk (sallanma) varmış gibi geliyor. Bu sorunu çözmenin en kısa yolu nedir?

@Can Yoldaş

Henkel'in Loctite 268 ürününü kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Can Yoldaş
aynı sorun bendede wardı 1tane düstü digerini tam sökcektim 10dk sonra bi baktım digeride düsmüs bide zinciri uyumlu olmuyo aldıktan 1 hafta sonra zincirini deistirdim :))

meraba arka jantta rubleyi taktığımız kısımda kaçırma vardır muhtemelen ve zincirini de kontrol etmeyi unutma

merhaba arkadaşlar.bi hafta önce borla aldım ikinci el.dün okul çıkışı hafif bi kaza atlattım, bisikletimin orta göbeğinden ses geliyor çatırtı şeklinde, rahatsız edecek düzeyde özellikle pedala yüklenince ve büyük dişliye geçmiyordu önvites.vitesi yaptırdım ama diğeri için kararsız kaldım zira yaptırdıgım yere pek güvenemedim.sorun ne olabilir (çok anladıgımı söyleyemem) ve en uygun yaptırabileceğim bir yer arıyorum çapa yakınlarında oturuyorum istanbulda,yardım edebilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim..:)

@DOGAN ERKAN

aynı sorun bende de var dostum. pedal çevirirken göbekten çıtır çıtır sesler geliyor. bu hafta götürüp göstermeyi düşünüyorum. benden önce yaptırırsan paylaşırsan sevinirim...

Bunun tek cevabı ;Bilyaların dağılmıştır..Başka bir neden olasılığı çok düşük.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: DOGAN ERKAN
@Ercüment Özyurt

çok teşekkür ederim,sağlam bi tamirci bulmam gerekecek.götürdüğüm adam bisiklete saldırır gibiydi:boese157: yazık borlama:) artı fiyatta çok ucuz değildi

Hocam bahsi geçen ses bende 711dede mevcuttu.Arada sırada çok gelmiyor bazense azıtıyordu.Göbek vites herşeyden şüphelendim bende ancak sorun pedalda çıktı.İlk takılan pedal anlamsız şekilde bu sesi yapıyordu.Tamircideki arkadaşta saşırdı bu ses bundamı geliyormuş diye.Bir adet yeni pedalla olayı çözdüm =) bir denemeni tavsiye ederim.saygılar.

• Beğen
Tepkiler: DOGAN ERKAN
AYnı sorun bende de oldu yüklenince tık tık diye bir ses yolda sinir katsayınızı yükseltiyor, pedalları değiştirdim sorun çözüldü.

benım gobekten gelıyor gıbbı oluyorr :s cok sınırımı bozdu yenı gobek aldım ıcındekı canaklarıı ve bılyelerı degıstırdıımm sıfırından taktım hala var :S

@oğulcan kaan ünsal

sen şaka mısın? :) insanların dediklerine kulak asmadan neden kendi bildiğini yaparsın yaw :)

Geri