Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
Hayırlı olsun, ilk göz ağrımdır Borla.

Ben hala kullanıyorum 5 yılı geçti.

selamlar

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar bende sedona kullanıyorum fiyatı hem hesaplı hemde kaliteli fotoları bekleriz şimdiden paylaşım için teşekkürler

• Beğen
aynı problemi yaşamıştım pedallardan orta göbeğe kadar herşeyi yapılmasına ve 2 saat uğraşılmasına rağmen gıcırtı kesilmemişti...en son arka göbeğe dökülen yağ sorunu çözdü :) ne pedal ne ortagöbek. bu da olabilir...

hotmailin neydi.yazarsan resimleri atim....
bisikletin resimlerini gönderim iş mailine ama orazı bazen hata veriyor

@DOGAN ERKAN

çok teşekkür ederim dostum. üşenmekten gidip sıktırmadım pedalları. hala aynı sinir bozucu sesle biniyorum ((:) bu hafta sonu inş.

moralini bozmak istemem bisikletin çok güzel parçaları fena deil ama sele kötü her zzaman sölemişimdir yaşayan bilir sağdan soldan duyduklarına kulak asma dene ve gör

gezgin2 sedona borla almayı düşünüyorum.dediğiniz fiyata nereden bulabilirim.?

aslında borla fazla mtb gibi durmuyo fakat. bende yazın borla almayı düşünüyorum ya da orta seviye bi mtb alıp üstünde deişiklik yapmayı. sizce hangisini yapmalıyım?

• Beğen
bna sorarsan ben borla al derim ama kron cx1000 e felan bkmalısın :) iyi forumlar

arkadaşlar bisiklet almayı düşünüyorum sedona borla salcano impetus astro olan arkadaşlar ikinci el yada sıfır şu an sıfırını hiçbir yerde bulamıyorum site ismi bilen varmıdır acaba yardım lütfenn

Geri