Merhabalar,
Yaklaşık bir yıl önce sedona 761 (2007 model kırmızı kadro) aldım. Aldığım ilk günden beri pedala yüklendiğim zaman orta göbek bölgesinden gelen bir çıt sesi duyuyordum. Bisikleti aldığım yere bu durumu söylediğimde göbeğin çelik yatağıyla aliminyum kadronun birbirlerine uyuşması gerektiğini ve bir süre bu sesi duyacağımı sonrasında da sesin geçeceği söylendi. Aradan bir yıl geçmesine rağmen ses geçmekle kalmayıp rahatsız edici bir seviyeye ulaştı. Bu durum beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Bu sorunumun sebebini araştırdım fakat bir çözüm ya da bir neden bulamadım. Kadro esnemesiyle ilgili olabileceğini düşündüm. Çünkü 2007 ve 2008 kadroların esneme paylarının farklı olduğuna ilişkin forumda da bir yazı okumuştum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek, en azından öneride bulanabilecek biri olursa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler... Ayrıca sorunu Sedona firması aracılığıyla da çözümleme olasılığım var mı? daha önce bu tip sorun yaşayıpta firmadan yardım alabilenler oldu mu? biraz uzun bir mesaj oldu ama yanıtlanırsa çok sevinirim.