@çağatay_çankaya Güzel bir yaklaşım, yeni bir kullanıcı olarak bu beni çok mutlu eder. Bende şu ana kadar tek bir problem yaşadım o da yeni oldu, pedaldan çok hafif bir ses geliyor döndürdükçe takır tukur falan değil bir elektronik aletin düğmesini çevirirken çıkan çok hafif çıtırtı sesi gibi. Neden olabilir ?
Pedaldan mı yoksa aynakoldan mı önce onu iyi tespit etmek lazım. Bir ihtimalde ön vitesin ayarı biraz bozulursa attırıcının metal zincir çok az da olsa değiyor olabilir. Çünkü pedal çevirdikçe o ses geleceğinden sana pedaldan geliyormuş gibi duşundurebilir.
@çağatay_çankaya Bisiklet daha bir haftalık, vites ayarı bozulmamıştır diye umuyorum. Servis noktaları da biraz uzak kalıyor, iş nedeniyle babam da her zaman müsait olamıyor..
@trabzonlu ozan 410 al derim ben de yeni aldım ama iyi ki sabit ve alüminyum maşa almışım diyorum 10 kg bir bisiklet ve parasını sonuna kadar hakediyor ayrıca peşinde 1090 tlye aldım bilgine
@poet Tarttınız mı acaba çok hafifimiş gerçekten benim 731 patlak önleyici şerit suluk el pompası 250gr lık ışık ve reflektör ile toplam 14.8kg civarı geliyor. Sadece maşayı sabit yapsam 12.8 e düşüyor aksesuarları pedalları çıkarıp lastikleri inceltsem v fren yapsam diyelim maks 11kg olur ki 410 a yetişemedik yine