Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

@nbacıshaquılle tarttım pedalsız 10kg 650gr pedallar tutar o kadar ağırlığı var 410 yol bisikleti ayarında çok hafif zaten bisiklet sizi taşısın siz bisikleti değil :) çoğu yerde eşim yanımda salcanosuyla pedal çevirirken benimki akıyor :) sedona 2.40 dolar/tl sabitlemiştir biraz değiştirmiş doları 2.60 a sabitlemişler şimdi de zam geldi

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
Scudo
Bir Sedona 410'da bende size gelsin.

• Beğen
Tepkiler: poet
Sedona 410 ile buralardayım başarılı marka model :harika:

• Beğen
çok pahalı ya. 345 hayalleri kuruyorum ama carraro sportive 227 almak zorunda kalacağım heralde

Derim ki; Bir gün etkinlik oluşturulsun ve Yeniköy'de bulunan SEDONA CONCEPT'e gidilsin. Orada Sedona kullanıcıları olarak dostluklara, arkadaşlıklara vesile olsak ?

710 kullanan arkadaşlar yok mu? Benden de bi sarı siyah 710 :)

@özlemalikaan Sagoln sportive 224 den gecis yapıyorum. Umarım pişman olmam.

Bence olmazsınız ama en iyi farkı artı ve eksileri en iyi sen bilicen bizlerede aktarırsın ama kalite olarak yakın ama 410 bir tık üstte gibime geliyor fazlada övmemek lazım övdük övdük 2 lastikte patladı sırayla :snzdglsn: daha üretim püsskülleri duruyor lastiklerin ikiside yamalı :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Tutuş
@poet bende iki bisiklet arasında gitgeller yaşarken güzel bir tecrübe aktarımı oldu. Teşekkürler

• Beğen
@1dost
Benden 49 tl düşük almışsın :) Gerçi ben de kargo ücreti de var. Aynı şekilde elime geçmedi. Beni de 410 la Sedonacılardan yazabilirsiniz.

@tege Sarıyer de sedona concept. Ayın 21-22 si gibi müsait olanlar varsa gidebiliriz.

@tege @Schwarzeagle mekan, yeniköy'de çok basit. Sahil yolu üzerinde hemen. Ayarlayıp gidebiliriz.

Arkadaşlar selamlar. Birkaç sorum var ama yeni konu açmak istemedim. O yüzden buraya yazıyorum.

Bir süredir yeni bisiklet almayı düşünüyordum ve sedona 410 da karar kıldım. Bayram dönüşü almayı planlıyorum. Forumda yeni alan arkadaşlar Ankaradan siparişle 1000 TL ye aldıklarını söylemişlerdi. Bende İstanbuldaki benim bulunduğum semte yakın birkaç Sedona bayisini aradım ve bu fiyata anlaşmaya çalıştım ama 1100-1200 gibi rakamlarda tutuyorlar fiyatları. Sorum şuki yakın zamanda İstanbuldan bu bisikleti alan var mı? Bu fiyat dolaylarında alan varsa semt ilçe çok önemli değil gidip bayiden almak daha çok işime gelir. Sonuçta aradaki farkı aksesuara harcarım daha iyi. Birde internetten siparişle getirten arkadaşlar kurulumu nereye yaptırdı, servisin ilgi alaka tutumu nasıl oldu, bizden almadın diye ilgilenmemezlik yapıyorlar mı ve keşke kendi ilimizden alsaydık dediniz mi?

Sorularım biraz uzun oldu ama yardımını esirgemeyen ve benim gibi diğer acemilerede ışık tutacak olan herkese teşekkürler şimdiden :harika:

• Beğen
Tepkiler: Muhammed Tutuş
Geri