Scudo Sports

Sedona Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Sedona 781 icin kadro kulagi nerden bulabilirim?
Bir kac yere sordum yok (Eskisehir'deyim)

Merhaba herkese dün Sedona 300-S modeli ile aranıza katıldım. Giriş seviyesi için ideal olduğuna karar verdim.

Merhaba, 300s ile ben de genelde florya sahildeyim. İlk bakıma 19 mayısta gidiyoruz inşallah.

IMG-20160517-WA0000.jpg

• Beğen
Tepkiler: mhd ve kurloz
Arkadaşlar merhaba . Sedona 410 2016 almak istiyorum ancak özelliklerinin dustugu söyleniyor . Sizce almalı mıyım ? 1385 tl pazarlıkla 1000 tlye alabileceğimi dusunuyorum Eğer alınmazsa sizce ne almalıyım teşekkurler

@yb672501
2015'ten 2016'ya Sedona'da kadrolarda hiçbir şey değişmedi görebildiğim kadarıyla.
Bazı parça seçimlerinde değişiklikler olmuş bütün modellerde.
Sizin modelde de görebildiğim kadarıyla sadece aynakol değişmiş.
Belki birbirinin muadili aynakollar bile olabilir bunlar.
410 Sedona'nın şehir bisikleti kategorisindeki vazgeçilmezi.
O modelde bir hata yapabileceklerini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: alpagu6
@yb672501
Aksine daha kalın olmuş görebildiğim kadarıyla. 35'ten 38'e çıkmış.
Fiyatlar tabi yıl sonuna yaklaştıkça düşer ama hiçbir zaman da uçurum olmaz.
Şehir bisikletlerinde beklerken kaybettiğiniz zamana değmez yakalayacağınız indirim.

Param yok maalesef o yüzden eylül ağustos bekleyeceğim çok fazla düşmesini beklemiyorum tahminen ne kadar duser ?

Bilmiyorum ki :) büyük ihtimal bayiden alacağım o yüzden büyük ihtimal 2016 alacağım inşallah güzel bisiklettir. Gerçi önceki kullandığım bisikletler hep karne hediyesi gibi olan bisikletlerdi . Güzel olmasa bile iyi gelecektir@1dost

@Camgöz 1 ay kadar oldu, yaklaşık 400-500 km arası olmuştur. Fakat ilk bakım ücretsiz olduğundan sanırım bana çok ilgili bir bakım gibi gelmedi. Misal bakımdan sonra arka frenimden abs varmış gibi taktak sesleri gelmeye başladı, akort ayarlarına bakılmadı(akorttan şikayetim yok fakat bakılması gerekirdi). Bunun dışında gayet memnunum bisikletimden.

Ankarada olup performans bisikletten alan yada performans bisiklete bakım için götürenler ne dusunuyor. Bisikleti ordan alacağım da

Geri