Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

Bisikletten memnumum. Alivio set basarili.
Agirlik olarak hic tartmadim ama tecrubi faktorler 13 / 14 kg civari

Bu arada sedona grubunun da baya bi aktif oldugunu soyleyeyim yani... :(

Scudo
@mesutaktas okul sebebiyle çok aktif olamıyorum diğer sedonacılari bilmem. :)
Birkaç hafta önce çektiğim fotoğraf.
https://i.hizliresim.com/r6B191.jpg
Sedona 410

@Çağdaş78 rica ederim, ne demek...

1. Sedona kullanicilarinda brooks sele kullanan var mi ve hangi modelini kullaniyorsunuz?

2. Sedona 345 icin bagaj ve heybe tavsiyesi olan var mi?

Sedona kullanıcılarından ses seda yok.

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
2 bisikletim var 2si de Sedona tek kelimeyle muhteşem.

• Beğen
Aslı bisiklet Sedona cephesinde çıtayı düşürüyor. 3 yıldır ürün azalttığı gibi bu yılda aynı modellerle çıktı. Bu şekilde kendi markasını bitirme yolunda hızla ilerliyor Aslı bisiklet.

Eşime aldığım ancak şu anda işe gidip gelirken kullandığım 3*7 shimano tourney vitesli bisikleti 3*9 şeklinde daha sorunsuz çalışıcak bir hale getirmek istiyorum. ön maşası kitlenmiyor. Bunuda değiştirmeyi düşünüyorum.
Ancak sadece düşünüyorum, çünkü ne yapmam nasıl yapmam gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok. sahibinden ve burası üzerinden 2.el parçalar ile yapmak istiyorum.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Mesela :
(link)
yada (link)
Bu tarz setleri benim bisikletime taktırabilirmiyim uyarmı?

Dosyalar

• SEDNA.jpeg
    SEDNA.jpeg
    124,1 KB · Okunma: 43
  • Beğen
@EMR_GXL
Merhaba bende sona 420 var onu satıp 350 almak istiyorum sizde olduğunu görünce sormak istedim o zamandan bugüne bisiklet hakkında düşünceleriniz olumlu mu almamı tavsiye eder misiniz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedona candır, elinizdeki sedonanın kıymetini bilin

Hazır sedonacı arkadaşlar da buradayken 610 nasıldır ? Bundan önce Triban 3 kullandım . Sedona 610 - Bİanchi slr 400 arasında kaldım. Sizce hangisi olabilir ?

20170323_235414.jpg

Cube Attain GTC Karbonumun yanına Sedona 350 kardeş geldi. Bakalım Küpüm gibi Sedonadan da memnun kalacak mıyım :krnz:
Aparatı da kendim yaptım bu arada..

Kusura bakmayın resmi çeviremedim.

@uniteamsah

Bu arada Sedonam nasipse bu akşam yola çıkıp Çanakkale görecek. İlk deneyimim de maneviyat içermesi açısından çok güzel olacağa benziyor :)

Aranıza yeni katıldım ben de 345 ile. Henüz süremedim gerçi :) Haftaya ilk turu atacağım umarım :)

Sedona 300 man vardı sattım yerine sedona 840 almak istiyorum sizce nasıldır dağ bisikleti olarak?

@serdalapardim

Sedona ya her daim kefil olmuşumdur. 840 içinde güzel hoş makina. Ancak tam olarak amacınız nedir onu bilmek gerek. Birde 2700 lira verilecek bisiklet değil 840.

İyi günler ,

2016 Sedona 410 kullanıyorum.Ev/iş arası yokuşları biraz kolaylamak için PG870 (11-32t) rubleyi PG1030 (11-36T) ile değiştirmek istiyorum.Konu ile ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim. Sadece rublenin değişmesi mümkünmüdür ? yoksa zincir vs hepsinin mi değişmesi gerekli.

Ayna kol FC E-350 48/38/28T
Zincir YBNS8S

Teşekkürler

Geri