Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona Kullanıcıları Kulübü

sedona 640 D modelini aldım jant göbekleri bilyalı ve açıldığında bilyalar da zerre yağ yoktu bu normal mi sizce ?

Scudo
@serdalapardim

Aynakol FC E-350 48/38/28T
Zincir YBNS8S
Ruble :11/32

İyi günler bir sorum olacak yokuş performansı için aynakoldaki 28 dişliyi 24 ile değiştirmek bir önceki (28/32: 0,87 )ye oranla (24/32: 0,75) bir değişim veriyor. Sizce fiyat /performans işlemler ,maliyet vs açısından bu mantıklı bir işlem olur mu ?
Teşekkürler

ben de mosso aldım geçen hafta kadroda çizik varmış hiç uğraşmadım bildiğime döndüm şimdi kargoda piremses gelince deraylı bi inceleme videosu albümü açarım forumda aslı bisiklet öldürse de biz yaşatalım :))

@Tolqiu 950 elite modeli hocam 29er iş ve sınavlardan vakit bulamıyorum şuan en yakın zamanda yükşiyeceğim varsa özellikle değinmemi istediğiniz bi nokta söyleyin lütfen :)

Hasan Efe ZORLU.PNG SEDONA.jpg biri SEDONA MI dedi. işte bu sebeplerden sedona almayı düşünmüyorum. servis ve müşteri hizmetleri sıfır ve sattığı malın arkasında değil.....

Buda benden sedona borla 6061

Dosyalar

• IMG_1347.JPG
    IMG_1347.JPG
    224,8 KB · Okunma: 39
  • IMG_1348.JPG
    IMG_1348.JPG
    139,2 KB · Okunma: 36
  • IMG_1380.JPG
    IMG_1380.JPG
    158,5 KB · Okunma: 36
  • IMG_1383.JPG
    IMG_1383.JPG
    177,3 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: venom09
@memoli0043 bende yakinda sedona alacaktim kararsizdim artik bir kararim var

zaten kullanicilari kulubunde 10 sayfa post var kullanan bile yok nerdeyse

@ayberkatakan95

4 adet Sedona aldım, aldırdım. Tüm ihtiyaçlarım zamanında giderildi. Teknik servis yada parça temininde hiç bir zaman sorun yaşamadım. Bununla ilgili forumda bir çok teşekkür konusuda var.

Arkadaşın hikayesine gelince, düz yolda kadro kırılmış. ''Yok öyle bir dünya.''

Burda ki post sayisina gore bisiklet alcaksaniz bence almayin:) ikinci sedonayi aldim sahsen cok memnunum ne kadar ekmek o kadar kofte bu isin sonu yok genis capli arastirma yapip mutlu oldugunuz bisikleti alin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ikinci el aldım 721'i. iyiki de almışım. kadroyu biraz daha uygun olanıyla değiştirmek istedim.. aslı bisikleti aradım. 18 kadro için epey bi araştırdı sistemi. iki modelin ellerinde olduğunu söylediler. ve sistemsel yavaşlık için defalarca ''kusura bakmayın'' dedi telefondaki yedek parça bölümü yetkilisi. bu arada elinizde varsa fiyatını öğrenmek istiyorum dedim en başında. ilgisiz olsaydı yok der kapatırdı diye tahmin ediyorum..

sedona borla var lastikleri cst 26x1.95 ben değiştirmek istiyorum kaliteli birşey almak istiyorum tavsiye edeceğiniz marka model var mı hem arazi hem şehirde kullanmak istiyorum

Koca yerli bir firmayı, anlamsız bir parametre ile değerlendirip "kötü" olarak yaftalamak gördüğüm en anlamsız şeylerden biriydi şu forumda, sağolasın :) Bence kötü marka diye birşey yok. Her markanın sağlam, fiyat/performans'da başarılı modelleri mutlaka var. Kendinize uygun bisikleti bütçenize göre arayıp bulmak size kalmış. "Birinin X marka bisikleti tam ortadan kırılmış, vay anasını" yada "X Marka bisiklet için şu forumda az yorum varmış,peh" diyerek bisiklet seçilmez zannımca. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: venom09
Geri