ÇaNakkaLeRuHu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.487
- İsim
- MuHammeT
- Bisiklet
- Merida
Aramızda strava yada diğer programlarda segment kovalayan, sürekli takip eden arkadaşlar var mı ? İlgili segment de ilk üçe girmek yada birinci olmak için yaşayan bunun için yiyip içenler geceleri bunu düşünmekten uykusu kaçanlar var mı ?
Ben şahsen bunun bir noktada ateşleyici olduğunu düşünüyorum. Motivasyon için bir araç ve amaç olabilir. Ama fazla takmakta sıkıntı verir heralde.
Ayrıca bu segmentler ne derece doğru ? Reel hızlar mı ? Gerçek koşular mı ? Bunları nerden anlarız ?
Mesela geçen bakayım dedim üç noktada birinci olmuşum hergün işe gidip geldiğim güzergahta. Bunu gördüğümde gerçekten mutlu oldum. Ama hala nasıl oldum onu bilmiyorum
Resimleri aşağıya ekliyorum. Sizlerinde görüşlerini ve varsa derecelerini burdan paylaşmanızı beklerim. İyi pedallar.
Ben şahsen bunun bir noktada ateşleyici olduğunu düşünüyorum. Motivasyon için bir araç ve amaç olabilir. Ama fazla takmakta sıkıntı verir heralde.
Ayrıca bu segmentler ne derece doğru ? Reel hızlar mı ? Gerçek koşular mı ? Bunları nerden anlarız ?
Mesela geçen bakayım dedim üç noktada birinci olmuşum hergün işe gidip geldiğim güzergahta. Bunu gördüğümde gerçekten mutlu oldum. Ama hala nasıl oldum onu bilmiyorum