fotoğraf var fakat sadece bisikletin üzerindeki fotoğrafı görünüyor. parçanın yakından resmi yok. bu arada ben ince olanın arkasını takamadım çünkü arka tel 50 mm lastiğe oturmuyordu. parçayı bir kere açınca iade de edemedim. daha sonra gidip geniş olanını sipariş verdim, onun da ön tarafı çok kaba duruyordu. arka tarafta da sabitleme ile ilgili sıkıntıları vardı. geçen aylara kadar ön tarafta ince olanı tel olmadan kullanıyordum. sonradan başka modele geçtim.
arkayı hiç kullanmadım, birden fazla kez takmayı denedim fakat ya yamuk oluyordu ya da hiç sabitlenmiyordu. benim bisikletimde ne çamurluk ne de ayaklık yeri var. en son telleri birbirine uydurmayı denedim, kestim biçtim vs yine olmadı.
teli doğru uzunluğa getirdikten sonra sabitlemek için kullanılan parça da çok saçma. isterseniz ön çamurluğy yanlardan tel takmadan benim gibi sabitleyebilirsiniz.
teli takınca zaten lastikle çamurluk arasındaki mesafe düşüyor. bir de tel içten takılıyor çamurluğa, arkayı telsiz takamadım fakat ön telsiz takılabiliyor. bu arada çamurluğun boyu uzayıp kısalıyor. markanın isminin olduğu kısım çekince uzuyor.
çok ilginç bir çamurluk, ince olanı biraz yukarıda kullanınca 50 mm lastiği hemen hemen kapatabiliyor. yani çamurluk oldukça geniş, 50 mm lastikle yağmur çamur kullandım ve lastiği tam da kapatıyordu. bu arada tel olmadan kullanımdan bahsediyorum, tel ile takmayı deneyince tel lastiğe sığmadı.
bence tel olmadan takmayı deneyin, sarsıntıdan dolayı tekere sürtmüyorsa böyle kullanabilirsiniz. kafanızda soru işareti varsa fotoğraf çekip gönderebilirim.