Scudo Sports

Şehir içinde bisiklet taytı giyme

Scudo
@Sabih Bağcı Bisikletinin yol bisikleti olduğunu düşünerek yol yapanlardansınız dedim...

Yani daha uzun mesafe yapan anlamanda da...

Ben şort bile giyemiyorum, sanki herkes bacaklarıma bakıyormuş gibi hissediyorum, tayt olayı bana çok uzak :D

başkasının dediği hiç umrumda değil. istediğim yerde giyerim. rahatsız olan bakmasın o da umrumda değil. başkası istiyor diye kendi rahatlığımdan vazgeçemem. başkalarının ne dediğinden çok kendi fikrinize odaklanın. yazın 75 km'lik yolculuğumda çin'den aldığım forma ve taytımı giydim ne güzel dolaştım.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
:D millet uzaylı görmüş gibi bakıyor ya o kötü :D benim selem de çok sert şortla kötü oluyor zaten. Yol yapmayı da seviyorum o yüzden bundan sonra tayt :D

@Arda Bozlak eşofman giy diyolar eşofman rahatsız ediyo belli süre sonra tabii 70 km yol yalan bizleriz öyle konuşmak kolay.

Şort içine giyerim herhalde. Ama alışan tayt diyor başkada bir şey demiyor..

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Şimdi şöyle birşey var arkadaşlar, tayt çoğunluk ile bayanlar tarafından tercih edildiğini için erkekler giydiğinde garip gelebiliyor. Benim fikrimi sorarsanız gitmelisin sonuçta biz basket oynarken tayt giymiyoruz ya? yani giyilmesi gereken bir spor dalı için giyiyoruz bunda abartı birşey yok, bisiklet için tayt, şort veya eşofmana nazaran daha konforlu ve daha kullanışlı olduğu için giyilmesi bence normal. Tayt giysem mi acaba diye düşünenler bence utanmadan sıkılmadan giymeli. :)

bende çok sıkılıyordum tayt giymekten ama giydikten sonra bisikletten aldığım keyif iki ye katlandı yemişim milletin ne dediğini önemli olan sağlık gerisi hiç önemli değil hayat benim
en kötü eşofman yada bol şort altına giyin ama mutlaka giyin (makine ) bozulur mazallah ;)
birde kaliteli padli tayt almaya bakın önemli bir konu aslında

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Sözkonusu pedli taytla Erzurum Kars Erzincan Konya Kayseri il merkezleriyle ilçelerinde dolaştım; kahvehanelere lokantalara girdim( Bayburt hariç) kaçkarlar'da yayla insanlarıyla sohbet ettim sayısını hatırlamadığım kadar kamyoncu lokantasında oturdum. 8-10 saat sele üstünde normal şortla gidilmez, brooks gibi özel seleler ile elbette mümkün. Başkaları,sırf Tayt gidiniz diye kıllık yapıyorsa zaten taytın altındaki kıldan farksızdır.Tabi ne düşündüğü de gerçekten çok önemli değildir

sonuçta hobi amaçlıda olsa bir spor yapılıyor ve bu sporun gerektirdiği giyim malzemelerinden birisidir şort. duzce gibi kucuk bir şehirde giyiyorum laf atanlar oluyor mu oluyor aldırmadan devam ediyorum.. utanmaya da gerek yok herkeste aynı bacak aynı baldır aynı popo var :D

Geri