Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

ümit magnetic hd tip ve renk hoşuma gitti nasıldır kullanılan parçalar acep
bir de corelli trivor 7 var tipini beğenmedim ama üstüne oturdum malzeme güzel sağlam duruyor ama tipi tarzım değil yine de alabilirim
Tavsiye etmem ben aldim 1 ay kadar zor kullandim surekli sorun çıkardı özellikle amortisörleri çok kötü

Scudo
@safex 300 400 TL daha fazla verip 2027 veya 1927 öneririm.

27 vites olanlar tüm göbekler shimano, aynakol acera ve vites sistemi komple upgrade. Biraz bekleyin. Bence değer.

@OİMTR @sametmrc yorumlar için teşekkürler, Biraz araştırma sonrasında aşağıdaki gibi bir tablo oluşturdum ve mevcut durumda Carraro 321 ve Legarda 2021 arasında gidip geliyorum. Başlangıç seviye olacağı 1500 TL'lik bir model ihtiyacımı karşılayacaktır diye düşündüm. Hem daha ileriki aşamada bazı komponentleri değiştirerek bisikleti daha iyi hale getirebilirim.

Carraro 321 ve Legarda 2021 arasında hangisini seçmek mantıklı. Carraro 321 daha mantıklı gibi duruyor ama bu bisiklet hakkında olumsuz bir yorumu olan var mıdır?

Umarım tabloda bir hata yapmamışımdır ve benim gibi bisiklet arayışında olan arkadaşlara yardımcı olur. BİSİKLET.png

@OİMTR @sametmrc yorumlar için teşekkürler, Biraz araştırma sonrasında aşağıdaki gibi bir tablo oluşturdum ve mevcut durumda Carraro 321 ve Legarda 2021 arasında gidip geliyorum. Başlangıç seviye olacağı 1500 TL'lik bir model ihtiyacımı karşılayacaktır diye düşündüm. Hem daha ileriki aşamada bazı komponentleri değiştirerek bisikleti daha iyi hale getirebilirim.

Carraro 321 ve Legarda 2021 arasında hangisini seçmek mantıklı. Carraro 321 daha mantıklı gibi duruyor ama bu bisiklet hakkında olumsuz bir yorumu olan var mıdır?

Umarım tabloda bir hata yapmamışımdır ve benim gibi bisiklet arayışında olan arkadaşlara yardımcı olur. 221853 dosyayı görüntüle
321 (2015) model kullanıcısıyım tavsiye etmem çünkü 14.5 kg yani çok ağır.Özellikle çelik maşa tahminen 500 gr+ aynakol (aynakol ve göbeği 1600 gr,sadece hallowetch göbek ve deore aynakol yükseltmesi ile 500 gr kazandım) dan kaynaklanıyor.Ben olsam 2021 mdm v alırım üstüne kalan para ile bir yerden yükseltme yaparım.Çok seçeneğim yoktu benim mecburen 321 almıştım ama 700 tl idi ki o yüzden çok da bir beklentim yoktu sonra deore lx v fren ve deore vites setine güncelleme yaptım şu anda gayet memnunum.Sedona 410-327 yerine 2020 alırsanız cebinizde 500 kalır en azından fren setini güncellersin ve zırhlı lastik alabilirsin sonra vites sistemi güncellenebilir
20200315_132138_HDR.jpg

@kalybron merhaba, eğer giriş seviyesi bir bisiklet arıyorsanız, Ümit Magnetic modeline de bakmanızı tavsiye ederim. Donanım olarak carraro ile çok yakındır. Ayrıca hidrolik fren olan modeli de bulunuyor, fiyat daha da makuldür.

Ben Ümit folding bike kullanmıştım. Kadrosu ile ilgili çekinceniz olmasın

• Beğen
Tepkiler: kalybron
Bütçesi dar olanlar için 1256 TL'ye Kron RF-100 var;

(link)

• Beğen
Tepkiler: kalybron
Merhabalar.Bir suredir arastiriyorum hem uzun yol hem de sehir icinde kullanabilecegim giant roam ve merida crossway arasinda tercih yapacagim.Tavsiyeleriniz nedir?

@kalybron sedona 410 2019 Haziran gibi aldım. trcrubelerim kişiden kişiye farklı olabilir. Öncelikle selesi çok rahatsız etti beni ve yeni sele aldım. Sele bakımından güzel değil. Bunun dışında ben alırken yaptığım anlaşma ile ön arka aktarıcılar acera set olarak aldım ve çok güzel hiç sorun yaşamadım. Şuana kadar göbek pedal vs. ses yada bozulma olamadı. Ben kilolu olduğum için frenler bana yetmiyor 130 kiloyum normal ağırlıkta bir kişi için frenlerin idealdir diye düşünüyorum. Genel olarak bisikletten gayet memnunum. Başlangıç için f/p ürünü olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Bende tekrar bisiklet sporuna geri döneceğim ancak bütçemiz malum. Çalınana kadar Carraro Sportive 224 kullanmıştım. Çok memnundum. Ancak şimdilerde fiyatı 2250 TL. Carraroya yakın f/p ürünü olarak önerebileceğiniz bisiklet var mı? Özellikle kullandığınız ürünleri önermenizi rica ediyorum. (ağırlıklı rotam bostanlı-sasalı bisiklet yolu. Bazende uzun yolda Kuşadası). Ben bisikletlerde kullanılan ekipmanların kalitesi-dayanıklılığı-konforu gibi konulara hakim değilim. Bunu göz önünde bulundurarak önermelerinizi yapmanızı rica ediyorum. Teşekkürler. Bütçem 1500-1800 TL civarı

@revulationer merhaba, Mosso Legarda 1927 veya 2027, Bisan trx8400 bakabilirsiniz.

Bütçenizi zorlar ise 24 vitesli seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

En uygun fiyata en fazla donanım, bu modellerde vardı. Ben Legarda 1927 kullanıyorum, memnunum.

Ben kararimi giant roam 2 olarak verecegim sizce kalite olarak nasil bir model giantin diger sehir bisikletleri icerrisinde yardimci olabilirseniz sevinirim.

@revulationer merhaba, Mosso Legarda 1927 veya 2027, Bisan trx8400 bakabilirsiniz.

Bütçenizi zorlar ise 24 vitesli seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

En uygun fiyata en fazla donanım, bu modellerde vardı. Ben Legarda 1927 kullanıyorum, memnunum.
Önerileriniz için teşekkür ederim ancak ilettiğiniz modeller bütçemin üzerinde. Bütçem 1500-1800 arası

merhaba arkadaşlar 1500 civarı bir şehir bisikleti almayı düşünüyorum kadro boyu konusunda kafam çok karıştı 172cm boy 76 cm bacak iç boyum kaç inç kadro seçmeliyim 18 büyük gelir mi

merhaba arkadaşlar 1500 civarı bir şehir bisikleti almayı düşünüyorum kadro boyu konusunda kafam çok karıştı 172cm boy 76 cm bacak iç boyum kaç inç kadro seçmeliyim 18 büyük gelir mi
Kadroyu deneyerek almak en güzeli hangisinde rahat ederseniz onu alın özellikle yeni basliyorsaniz en güzeli bu bence büyük yada küçük almanız durumunda bel kol ağrısı daha çok çekip bisikletten sogursunuz. Ve nerede ne için kullanacaksınız bunu iyi düşünüp buna göre hangi tür alacağınıza karar verir.

@revulationer Merhaba. Bende benzer bir fiyat aralığında bisiklet arayışı içersindeyim . Aşağıdaki resimde karşılaştırma yaptığım tabloyu bulabilirsin. Şu an en çok olumlu yorum ve tavsiye aldığım bisiklet Mosso Legarda 2021 MDM V.

Diğer alternatifler için ise
Kron RF100 uygun kadro açısı olmadığı için
Carraro Sportive 321 ise ağırlığı sebebiyle eledim.

BİSİKLET.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cengower ve Rasion
@revulationer Merhaba. Bende benzer bir fiyat aralığında bisiklet arayışı içersindeyim . Aşağıdaki tabloda karşılaştırma yaptığım tabloyu bulabilirsin. Şu an en çok olumlu yorum ve tavsiye aldığım bisiklet Mosso Legarda 2021 MDM V.

Diğer alternatifler için ise
Kron RF100 uygun kadro açısı olmadığı için
Carraro Sportive 321 ise ağırlığı sebebiyle eledim.

221945 dosyayı görüntüle
Sedona 410 bende var ama sizin tablodaki sedona şuan piyasada yok alacak olursanız satıcı ile görüşmeniz iyi olsun çünkü ön aktarıcı sram olan modeller 2017 olması lazim. Carraro ve mosso en iyi seçenek gibi bence

Geri