Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Bilgi beklersen gereksiz zaman kaybedersin. Bir an once almaya bak
üstad ben zaman kaybetmeden almak istiyorum. :)Senin fikrin ne olur? 2500 tl bütçem. Bisikletçilere haftasonu gideceğim gezeceğim ama biliyorum ki ellerinde olanı tavsiye edecekler. Bir de hangi kadro uygun olur? 180cm boy bacak iç 82 cm.

Carraro Sportive 328
( 56-52-48-44-40)

Mosso 2027
(41 - 46 -51-56 )

Scudo
üstad ben zaman kaybetmeden almak istiyorum. :)Senin fikrin ne olur? 2500 tl bütçem. Bisikletçilere haftasonu gideceğim gezeceğim ama biliyorum ki ellerinde olanı tavsiye edecekler. Bir de hangi kadro uygun olur? 180cm boy bacak iç 82 cm.

Carraro Sportive 328
( 56-52-48-44-40)

Mosso 2027
(41 - 46 -51-56 )
51 -52 olur tahminim

@boras06 mosso 56 kadro aldım, 80 iç bacak, muhtemelen size de 56 kadro lazım

ümit magnetic hd tip ve renk hoşuma gitti nasıldır kullanılan parçalar acep
bir de corelli trivor 7 var tipini beğenmedim ama üstüne oturdum malzeme güzel sağlam duruyor ama tipi tarzım değil yine de alabilirim

ümit magnetic hd tip ve renk hoşuma gitti nasıldır kullanılan parçalar acep
bir de corelli trivor 7 var tipini beğenmedim ama üstüne oturdum malzeme güzel sağlam duruyor ama tipi tarzım değil yine de alabilirim
Magnetic'i ben de denemiştim güzel bir bisiklet, ancak vites oranları ve hidrolik fren olmaması sebebiyle vazgeçmiştim. Kadrosu güzel ve yükseltmeye açık bir bisiklet, düşük bütçe ile başlayıp yavaş yavaş, daha iyi fren ve vites sistemi eklenebilir

Hd hidrolik disk modeli

Herkese merhabalar, yaklaşık olarak 2500 TL civarında bir bütçem var Kron tx 450 düşünüyorum sizce nasıldır? ya da o fiyat aralığında önerebileceğiniz bir bisiklet var mı?

Arkadaşlar merhaba, 1000-2000TL arasında bir şehir bisikleti arıyorum. Amacım haftada birkaç gün 20-30 km'lik cardio yapmak. Boyum 172cm, en fazla gideceğim mesafe İzmir-Manisa arası olur. Beş yıldır fitness ile ilgilendiğim için kondisyonum iyi fakat bisiklette yeniyim bu yüzden başlangıç seviyesinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bunu önerir misiniz, yoksa bu fiyata şunu alırsan daha iyi olur dediğiniz bir model var mı? Salcano City Wind V yaklaşık 2400TL'ye alacağım.

@sauron 2400 lira bütçen varsa ben olsam Salcano almam
Salcano V'nin acera vites sistemi olması önemli burda. Dİğer markalarda bu vites sistemini bu paraya bulamazsın ama diğer parçalar daha iyi olur. kadro gibi. 2600 liraya carraro 327 alman çok daha mantıklı

@sauron Bütçeyi biraz daha zorlayıp Merida Speeder 40D almanızı tavsiye ederim, pişman olmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@sauron 2400 lira bütçen varsa ben olsam Salcano almam
Salcano V'nin acera vites sistemi olması önemli burda. Dİğer markalarda bu vites sistemini bu paraya bulamazsın ama diğer parçalar daha iyi olur. kadro gibi. 2600 liraya carraro 327 alman çok daha mantıklı
Teşekkürler, maalesef bisiklet konusunda hiç teknik bilgim yok, açıkcası sadece haftada 2-3 gün 20km sürüş yapacağım, tavsiyenize bakacağım. Bir sorum olacak alacağımız modelin rengini değiştirme şansımız oluyor mu?
@sauron Bütçeyi biraz daha zorlayıp Merida Speeder 40D almanızı tavsiye ederim, pişman olmazsınız.
3500TL fiyatı var, arada 1000 liralık bir fark var, maalesef 2000 lira civarı araştırıyorum, teşekkürler.

@BlueSquirrel ben 2500 e carraro sportive 328 modelini aldım. Krona göre daha iyi olduğu dusuncesindeyim bir kaç güne teslim alip incelerim.

@sauron Carraro Sportive 327-328 gerçekten güzellermiş Schwalbe lastikleride var, Salcano yerine bende bunlardan birini tercih ederdim.

@sauron 2000 liralık bişey bakıyorsan 1900 liraya mosso 2024 msm V al
bisikletin boyasını değiştiremezsin. kendin boyatırsın ama rezil olur

Arkadaşlar ben bunda karar kıldım galiba @BurakMehmet hocamın tavsiyesiyle, mosso legarda 2024teydi aklım ama buna gidince gördüm makinayı. Bugün baktım legardadan + olarak birincisi gidon daha içe dönük tam olarak citybike olarak geçen avrupa bisiklet modeli, ayrıca peugeot tamamen avrupadan kutu ile geliyor burada monte ediliyor ve kadro üreticisi.

Akabinde mossodan farklı swalbe lastikler ve hidrolik disk frenle geliyor. Şimdi Legarda 2024 için aldığım fiyat 1600 TL ön ve arka aktarıcı Altus, ayrıca V fren. Buna bakınca Turney shadow ve altus hibriti bir bisiklet var ayrıca hidrolik ve shwalbe lastikler var. Zaten bu farklar ile indirimli fiyatı bile mossoya ekleyince 2300 civarına çıkmakta.

Ayrıca son birşeyden bahsetmek istiyorum, çok tavsiye edilmese de mosso 2024 ve bu bisikletler kitlenir maşa ben ankaradayım böyle bir maşaya ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim ancak gel gelelim 2 maşayı da denediğimde şunu gördüm. Mosso kitlendikten sonra bile 2 cm civarı oynama yapıyor ancak peugeot cm'i bırakın milim oynamıyor kaskatı. Valla tek - yönü renk bence çünkü tek rengi var Kadro ve arka maşa gri ön maşa yeşil. Mosso daha agrasif dursa da ben şehir için bunu düşünüyorum. Aradaki 500 lira sıfır farkı ile 800-900 liralık ekipman ve avrupa kalitesi yaklaşık 60 yıldır bisiklet üreten bir firmadan bisiklet almak daha mantıklı geldip.PNG

Peugeot T14

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Marka dışında keşke tek renk olsalar. Şöyle düz siyah bir bisiklet bulamadım.

Screenshot_20200226-102900_Instagram.jpg
Legarda 1827 H fren Ankara 1600tl ilgilenen olursa..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar ben bunda karar kıldım galiba @BurakMehmet hocamın tavsiyesiyle, mosso legarda 2024teydi aklım ama buna gidince gördüm makinayı. Bugün baktım legardadan + olarak birincisi gidon daha içe dönük tam olarak citybike olarak geçen avrupa bisiklet modeli, ayrıca peugeot tamamen avrupadan kutu ile geliyor burada monte ediliyor ve kadro üreticisi.

Akabinde mossodan farklı swalbe lastikler ve hidrolik disk frenle geliyor. Şimdi Legarda 2024 için aldığım fiyat 1600 TL ön ve arka aktarıcı Altus, ayrıca V fren. Buna bakınca Turney shadow ve altus hibriti bir bisiklet var ayrıca hidrolik ve shwalbe lastikler var. Zaten bu farklar ile indirimli fiyatı bile mossoya ekleyince 2300 civarına çıkmakta.

Ayrıca son birşeyden bahsetmek istiyorum, çok tavsiye edilmese de mosso 2024 ve bu bisikletler kitlenir maşa ben ankaradayım böyle bir maşaya ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim ancak gel gelelim 2 maşayı da denediğimde şunu gördüm. Mosso kitlendikten sonra bile 2 cm civarı oynama yapıyor ancak peugeot cm'i bırakın milim oynamıyor kaskatı. Valla tek - yönü renk bence çünkü tek rengi var Kadro ve arka maşa gri ön maşa yeşil. Mosso daha agrasif dursa da ben şehir için bunu düşünüyorum. Aradaki 500 lira sıfır farkı ile 800-900 liralık ekipman ve avrupa kalitesi yaklaşık 60 yıldır bisiklet üreten bir firmadan bisiklet almak daha mantıklı geldi
Peugeot T14
Çok mantıklı tercih olur.. bisiklette kompanentler herşey demek değil. Kadro geometrisi çok daha önemli bence.. Güle güle kullanın..

Geri