Arkadaşlar ben bunda karar kıldım galiba
@BurakMehmet hocamın tavsiyesiyle, mosso legarda 2024teydi aklım ama buna gidince gördüm makinayı. Bugün baktım legardadan + olarak birincisi gidon daha içe dönük tam olarak citybike olarak geçen avrupa bisiklet modeli, ayrıca peugeot tamamen avrupadan kutu ile geliyor burada monte ediliyor ve kadro üreticisi.
Akabinde mossodan farklı swalbe lastikler ve hidrolik disk frenle geliyor. Şimdi Legarda 2024 için aldığım fiyat 1600 TL ön ve arka aktarıcı Altus, ayrıca V fren. Buna bakınca Turney shadow ve altus hibriti bir bisiklet var ayrıca hidrolik ve shwalbe lastikler var. Zaten bu farklar ile indirimli fiyatı bile mossoya ekleyince 2300 civarına çıkmakta.
Ayrıca son birşeyden bahsetmek istiyorum, çok tavsiye edilmese de mosso 2024 ve bu bisikletler kitlenir maşa ben ankaradayım böyle bir maşaya ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim ancak gel gelelim 2 maşayı da denediğimde şunu gördüm. Mosso kitlendikten sonra bile 2 cm civarı oynama yapıyor ancak peugeot cm'i bırakın milim oynamıyor kaskatı. Valla tek - yönü renk bence çünkü tek rengi var Kadro ve arka maşa gri ön maşa yeşil. Mosso daha agrasif dursa da ben şehir için bunu düşünüyorum. Aradaki 500 lira sıfır farkı ile 800-900 liralık ekipman ve avrupa kalitesi yaklaşık 60 yıldır bisiklet üreten bir firmadan bisiklet almak daha mantıklı geldi
Peugeot T14