Grupset xt olsa hiç düşünmem carraro derim. Sadece arka aktarıcı diyince 1000 tl ile neler alınır...@Mustaac yalnız hocam xt de şıkır şıkır valla öyle güzel çalışıyor ki
@mariokaldato abi bu ikisi için senin yorumun ne olurmerhaba,
bisan trx 8600 araştırıyorum kullanan ve ya hakkında bilgi sahibi olan formdasım var mı?
muadil olarak carraro 330 denk geliyor benim gözümde ama fiyat olarak daha uygun.
220320 dosyayı görüntüle
220321 dosyayı görüntüle
Fiyat yok ama bisan sitesinde ? Detay girilmemiş. Donanım yakin gorunuyor ama sen bilirsin@mariokaldato abi bu ikisi için senin yorumun ne olur
Agirlik belli mi ?3300 fiyatı piyasada abi teşekkürler yorum icin
Gayet iyimis. Yapistir acıma al@mariokaldato
12.32 yazıyor katalogda. Michelin 700*40 zirhli lastik var üzerinde.
3300 fiyatı piyasada abi teşekkürler yorum icin
Bu fiyata ful deore set + michelin lastikler. Ben araştırırken Bisan'ı hiç değerlendirmemişti. Bu bisiklet serisinin kullanıcısı var mıdır forumda?merhaba,
bisan trx 8600 araştırıyorum kullanan ve ya hakkında bilgi sahibi olan formdasım var mı?
muadil olarak carraro 330 denk geliyor benim gözümde ama fiyat olarak daha uygun.
220320 dosyayı görüntüle
220321 dosyayı görüntüle
yeni galiba hiç bir mecrada yorum yok.konu hakkında sizde bilgi edinirseniz buradan paylaşır mısınız.Bu fiyata ful deore set + michelin lastikler. Ben araştırırken Bisan'ı hiç değerlendirmemişti. Bu bisiklet serisinin kullanıcısı var mıdır forumda?
Bilgi beklersen gereksiz zaman kaybedersin. Bir an once almaya bakyeni galiba hiç bir mecrada yorum yok.konu hakkında sizde bilgi edinirseniz buradan paylaşır mısınız.
ay sonu gelecekmiş bayiye abi.Bilgi beklersen gereksiz zaman kaybedersin. Bir an once almaya bak
söylediklerine katılıyorum youtubede baktığım markanın hiç bir videosu yok.ben bisiklet firmalarının kafa olarak çok yetersiz olduklarını düşünüyorum
bu firmaları yöneten adamlar minimum 6-7 bin lira maaş alıyorlar ama kafaları yeterli çalışmıyor
en basitinden youtube kanalı açsalar ve her bisiklet henüz piyasaya sürülmeden önce profesyonel bir kameraman tarafından tanıtım videosu çekilse, sürüş videosuyla birlikte güzel bir video hazırlasalar eminim ki satışları çok artar ve bu dediklerimi yapmayan firmaların çok önüne geçerler
bisiklet piyasaya çıkınca da gerçek kullanıcılar ile videolar çekseler eminim ki çoğu kararsız insana yol gösterici olur
ülkemizde her sektör iş geliştirmekten çok aciz ve yetersiz maalesef
mosso ve carraro'nun youtube sayfası yok
bisan'ın var ama 25 abonesi var ve 1 tane bile tanıtım videosu yok
kendi çalışanları bile takip etmiyorlar belli ki
sadece corelli tanıtım yapıyor ama o da yetersiz, 1 dakikalık videolarla o iş olmaz
insanlar da bisikletçiye gidip bisikletçinin elde kalmış malını süper abi harika abi deyip yanlış bisikleti kakalamasına maruz kalıyorlar