Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Mustaac yalnız hocam xt de şıkır şıkır valla öyle güzel çalışıyor ki

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Scudo
valla öğrendikçe kafa daha çok karışıyor...

Mosso legarda 2027 mi Carraro SPORTIVE 328 mi karar veremedim. Donanım ve sabit maşa-amortisör açısından bir değerlendirme yapar mısınız? Çocukluğumdan kalma amortisör daha albenili dursada yorumlarda sabit maşanın ağırlık açısından verdiği katkı daha önemli anladığım kadarı ile.Aralarında 100 tl fiyat farkı var. Kullanım yeri ankaranın hafif bozuk asvalt yolları kaldırımları vb. Bir de ankarada bu iki bisikleti inceleyebileceğim alışveriş için tavsiye edeceğiniz güvenilir bir yer var mı? bir kaç güne almak planım.

@boras06 artık kaldırımda sürmezsiniz herhalde. Sabit maşayı tavsiye ederim maalesef o fiyatlarda çok kaliteli amortisörler kullanılmıyor pekte aramazsınız sabit maşa da yeterli gelir. Ayrıca servis açısından ümit bisiklet grubu yerine accell bisiklet grubunu daha çok öneriyorlar bisikletçiler dahil. Bence seçiminizi her zaman carrarodan yana kullanın çok farkları yoksa

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
3300 fiyatı piyasada abi teşekkürler yorum icin

• Beğen
Tepkiler: erman35
Bu fiyata ful deore set + michelin lastikler. Ben araştırırken Bisan'ı hiç değerlendirmemişti. Bu bisiklet serisinin kullanıcısı var mıdır forumda?
yeni galiba hiç bir mecrada yorum yok.konu hakkında sizde bilgi edinirseniz buradan paylaşır mısınız.

yeni galiba hiç bir mecrada yorum yok.konu hakkında sizde bilgi edinirseniz buradan paylaşır mısınız.
Bilgi beklersen gereksiz zaman kaybedersin. Bir an once almaya bak

• Beğen
Tepkiler: erman35
merhabalar yeni bisiklet alacağım ( şehir bisikleti) 175 boy ile hangi ölçü almalıyım. bir sitedeki satıcılara soruyorum ellerinde hangi mal varsa bu size uyar abi diyorlar güvenmiyorum bu yüzden, 172 vatandaşa 51 uyar demiş bana 46 uyar diyor hangi boy almalıyım sizce
ve ek olarak şehir bisikleti daha önce almadım ayak yere tam basmalı mı?

@allegromoderato Hangi marka alacaksanız onun sitesine girin. Şehir bisikletletinde sizin boyunuza uygun hangi bedeni önerdiklerine bakın.

ben bisiklet firmalarının kafa olarak çok yetersiz olduklarını düşünüyorum
bu firmaları yöneten adamlar minimum 6-7 bin lira maaş alıyorlar ama kafaları yeterli çalışmıyor
en basitinden youtube kanalı açsalar ve her bisiklet henüz piyasaya sürülmeden önce profesyonel bir kameraman tarafından tanıtım videosu çekilse, sürüş videosuyla birlikte güzel bir video hazırlasalar eminim ki satışları çok artar ve bu dediklerimi yapmayan firmaların çok önüne geçerler
bisiklet piyasaya çıkınca da gerçek kullanıcılar ile videolar çekseler eminim ki çoğu kararsız insana yol gösterici olur
ülkemizde her sektör iş geliştirmekten çok aciz ve yetersiz maalesef
mosso ve carraro'nun youtube sayfası yok
bisan'ın var ama 25 abonesi var ve 1 tane bile tanıtım videosu yok
kendi çalışanları bile takip etmiyorlar belli ki
sadece corelli tanıtım yapıyor ama o da yetersiz, 1 dakikalık videolarla o iş olmaz
insanlar da bisikletçiye gidip bisikletçinin elde kalmış malını süper abi harika abi deyip yanlış bisikleti kakalamasına maruz kalıyorlar

ben bisiklet firmalarının kafa olarak çok yetersiz olduklarını düşünüyorum
bu firmaları yöneten adamlar minimum 6-7 bin lira maaş alıyorlar ama kafaları yeterli çalışmıyor
en basitinden youtube kanalı açsalar ve her bisiklet henüz piyasaya sürülmeden önce profesyonel bir kameraman tarafından tanıtım videosu çekilse, sürüş videosuyla birlikte güzel bir video hazırlasalar eminim ki satışları çok artar ve bu dediklerimi yapmayan firmaların çok önüne geçerler
bisiklet piyasaya çıkınca da gerçek kullanıcılar ile videolar çekseler eminim ki çoğu kararsız insana yol gösterici olur
ülkemizde her sektör iş geliştirmekten çok aciz ve yetersiz maalesef
mosso ve carraro'nun youtube sayfası yok
bisan'ın var ama 25 abonesi var ve 1 tane bile tanıtım videosu yok
kendi çalışanları bile takip etmiyorlar belli ki
sadece corelli tanıtım yapıyor ama o da yetersiz, 1 dakikalık videolarla o iş olmaz
insanlar da bisikletçiye gidip bisikletçinin elde kalmış malını süper abi harika abi deyip yanlış bisikleti kakalamasına maruz kalıyorlar
söylediklerine katılıyorum youtubede baktığım markanın hiç bir videosu yok.
onu bırak kendi sayfalarında ki bayii ve servis tel.numaraları güncel değil :)

Geri