Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@burak akça Bazı 327ilanları görmüştüm 3 yıllık bisikletlere 3 aylık yazıyordu. 2020 Modelleri Mavi renk ve kadronun alt kısmındaki Carraro yazısı etikrt değil kabartma şeklinde. Kadro tasarımï da farklı zaten bakınca farkedersiniz

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Scudo
Arkadaşlar ben de üç bisiklet arasında kararsız kalmıştım. peugeot t11 carraro 327 ve bisan trx 8600. bayilere gidip t11i ve 327 yi gördüm. ama bisanı görememiştim. bisana mail attım.trx8600 ü görebilir miyim diye. olumlu dönüş yaptılar. izmirde olmanın da avantajıyla fabrikaya showrooma bakmaya gittim.sağolsunlar yardımcı oldular.maske eldiven takıp inceledim bisikleti.bisan harbi yapmış 8600ü. arkadaşımla beraber çok beğendik.deore set olsun kadro yapısı olsun mat rengi olsun efsane olmuş.bayiye gittim siparişi verdim. benimle fabrikaya gelen arkadaşımın mosso legarde 1924ü var. arkadaşım o kadar beğendi ki şehir bisikleti olmasına ragmen o da sipariş verdi. şimdi heyecanla bekliyoruz. mayıs sonu gelecekmiş bisikletimiz. fiyatı 3375tl ama biz iki kişi aldığımızdan bir de bayi tanıdık oldugu için 2850tl ye aldık. diğer bayiler ortalama 3000tl fiyat veriyorlar.görmeden karar vermeyin derim.

Selamlar

2000TL'ye kadar şehir bisikleti tavsiye edebilir misiniz? Kaçırılmayacak bir bisiklet ise 2200'e kadar da çıkabilirim.
Sıfır yerine temiz kullanılmış 2.el, daha iyi kadroya sahip bir bisiklet bakıyorum açıkçası.
Bu bağlamda önerebileceğiniz marka modeller ne olabilir?

Sahibinden ve letgo'da birkaç bisiklet buldum fakat bisikletlere ve üzerindeki donanımlarına çok hakim olmadığım için emin olamıyorum.
Sanırım link paylaşmak yasak, ilgilenen bir arkadaş olursa özelden linkleri atabilirim.
Hocam yardimci olurum yanlız bir sorum var siz 2010 da uye olmussunuz tam on sene once.Bu sure zarfinda bisiklet almadiniz mi kararsiz biri misiniz ?

Arkadaşlar ben de üç bisiklet arasında kararsız kalmıştım. peugeot t11 carraro 327 ve bisan trx 8600. bayilere gidip t11i ve 327 yi gördüm. ama bisanı görememiştim. bisana mail attım.trx8600 ü görebilir miyim diye. olumlu dönüş yaptılar. izmirde olmanın da avantajıyla fabrikaya showrooma bakmaya gittim.sağolsunlar yardımcı oldular.maske eldiven takıp inceledim bisikleti.bisan harbi yapmış 8600ü. arkadaşımla beraber çok beğendik.deore set olsun kadro yapısı olsun mat rengi olsun efsane olmuş.bayiye gittim siparişi verdim. benimle fabrikaya gelen arkadaşımın mosso legarde 1924ü var. arkadaşım o kadar beğendi ki şehir bisikleti olmasına ragmen o da sipariş verdi. şimdi heyecanla bekliyoruz. mayıs sonu gelecekmiş bisikletimiz. fiyatı 3375tl ama biz iki kişi aldığımızdan bir de bayi tanıdık oldugu için 2850tl ye aldık. diğer bayiler ortalama 3000tl fiyat veriyorlar.görmeden karar vermeyin derim.
Sansliymissiniz hocam. İzmirde yaşamanın faydaları. Çok da uyguna almışsınız. Bisan bu sene bomba gibi geldi. Umarım bu şekilde devam ederler. Fiyatlar piyasayı domine etti nerdeyse her modelde. Rekabet iyidir.
Ben de rc9800 aldım, ama kargosu uzun sürdü şanssızım. Bir haftadır ambarın teslim etmesini bekliyorum bayiye. Yol bisikleti değil tekrar tur alacak olsaydım, bu kesinlikle trx8600 olurdu. Hatta şu an bi fantezi yaptım bir tane de tur alayım. :)
Gitmişken resim çekmediniz mi hiç? Ben olsam bir ton resim çekerdim. Bisan ailesine hoş geldiniz.

...

Son düzenleme:
Merhaba değerli arkadaslar aranıza yeni katıldım. 2000 TL civarı sıfır şehir bisikleti almayı düşünüyorum . Hafif ve uzun ömürlü olması önemli . Bana fiyat performans olarak bu fiyata alabileceğim en iyi bisikleti önerebilir misiniz. Benim kendi baktiklarim .
kron tx150
mosso legarda 2024
sportive 223 veya 224 v fren
bunlardan hangisi veya daha da farklı bir model önerirseniz çok sevinirim bilgim çok zayıf .
Boy 193 kilo 94
20 inch bana olur mu acaba .

Hafif ve uzun ömürlü olsun istiyorsanız düz maşa ve V fren sizin için daha iyi olacaktır. Belirttiğiniz modeller kilitlenebilir süspansiyonlu maşalar biraz daha ağır olur. Sportive 32x serisine, Mosso 2021Mdm modeline bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Hakanka
Uzun yıllar sonra ilk kez binmeye başlayacağım. 1000 TL civarı bütçem var ve sıfır alacağım. En son 1100 TL'ye Corelli Trivor 1 buldum. Bu bisikleti önerir misiniz? Ya da bu fiyatlara başka bir bisiklet mi alsam? Şimdiden teşekkürler.

Not: şehir içinde kullanacağım.
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ceyov daha bir gün bile beklemeden, geldiğin gibi gitmek biraz komik oldu. Şöyle sayfaları geriye doğru okusan zilyon tane öneriyi göreceksin zaten.
Ha kaldı ki, bisiklet işi zordur, öyle yokuşun sonu gelmez, sabretmek emek harcamak çabalamak gerekir.
O yüzden biraz sabır biraz çaba lazım, forumda da.

@Ceyov daha bir gün bile beklemeden, geldiğin gibi gitmek biraz komik oldu. Şöyle sayfaları geriye doğru okusan zilyon tane öneriyi göreceksin zaten.
Ha kaldı ki, bisiklet işi zordur, öyle yokuşun sonu gelmez, sabretmek emek harcamak çabalamak gerekir.
O yüzden biraz sabır biraz çaba lazım, forumda da.
3 sayfa öncesinde de mesajım var. Basit bir soru sormama rağmen maalesef cevap alamamak beni üzdü, hepsi bu.
@Ceyov Burası canlı destek hattı değil hocam anında cevap alasınız. Atalarımız ne demiş "Sabah ola hayr ola, sabreden derviş muradına ermiş" vesselam
Canlı destek hatti olmasını istediğime dair bir cümle kurmadım, kurmam. 2-3 sayfa öncesinde de bu tarz bi sorum var. Hatta bunu daha kısa ve özet bir şekile getirdim cevap alabilmek için. Ancak paramiz az ve istediğimiz basit bir şey diyedir herhalde ki, kimsenin umrunda olamadık maalesef. Sabah oldu, hayr olmadı dostum. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ceyov hocam şu enerjinin yarısını forumda aramaya ayırsaydınız şimdiye çoktan model tercihinizi yapmıştınız. İnsanların çok ilgi göstermemesinin sebebi cevabınızın forumda çokça bulunması olabilir.

@Ceyov hocam şu enerjinin yarısını forumda aramaya ayırsaydınız şimdiye çoktan model tercihinizi yapmıştınız. İnsanların çok ilgi göstermesinin sebebi cevabınızın forumda çokça bulunması olabilir.
Yeni olduğumu ve yazdığım yerin yanlış bir yer olduysa özür dilediğimi de belirtmistim hocam. Bunun dışında direkt aradim zaten istediğim şeyi. Ufak bir tartışma olduğu zaman ne hikmetse hemen cevap gelebiliyor, bende bunu anlamıyorum. Teşekkürler yine de.

Yeni olduğumu ve yazdığım yerin yanlış bir yer olduysa özür dilediğimi de belirtmistim hocam. Bunun dışında direkt aradim zaten istediğim şeyi. Ufak bir tartışma olduğu zaman ne hikmetse hemen cevap gelebiliyor, bende bunu anlamıyorum. Teşekkürler yine de.
Hocam merhaba. Durum biraz şundan kaynaklanıyor; sizin almayı düşündüğünüz model hakkında mesajınızı okuyan kişilerin bilgisi yok. Bilgimiz olmadığı bir konuda olumsuz veya olumlu yorum yapamayacağımız için cevapsız kalıyor sorunuz. Çokça tercih edilen yine ucuz modeller hakkında bilgi soranlara cevap geliyor farkettiyseniz. Yani buradaki sorun, sordugunuz modelin ucuz olması değil; forumda kullanıcısı olmaması.

Son düzenleme:
@mariokaldato vay be o kadar olmuş mu yahu. O zamanlar lise talebesiydik, heves etmişiz ama alamamışız :)

Kararsızlık mı yoksa başka bir isim mi bilmiyorum ama bir şey alacağım zaman inciğine, cinciğine kadar araştırırım hocam.
Birkaç hafta video olsun, forumlar olsun bakarım. Sonra aklıma başka bir şey girer, bu sefer gider o konuya doğru dalarım :)
Mesela şehir bisikleti bakıyordum, sonra yol bisikleti mi alsam acaba? dedim ama yeri geldiğinde toprak yola falan da girilir. E neymiş, gravel diye bir şey varmış. Tipi falan da hoş ama benim bütçeyi aşıyor.

Yani nihai noktaya geldiğimde nedense basiretim bağlanıyor, o zinciri kırmam lazım.

@burak akça
@mariokaldato vay be o kadar olmuş mu yahu. O zamanlar lise talebesiydik, heves etmişiz ama alamamışız :)

Kararsızlık mı yoksa başka bir isim mi bilmiyorum ama bir şey alacağım zaman inciğine, cinciğine kadar araştırırım hocam.
Birkaç hafta video olsun, forumlar olsun bakarım. Sonra aklıma başka bir şey girer, bu sefer gider o konuya doğru dalarım :)
Mesela şehir bisikleti bakıyordum, sonra yol bisikleti mi alsam acaba? dedim ama yeri geldiğinde toprak yola falan da girilir. E neymiş, gravel diye bir şey varmış. Tipi falan da hoş ama benim bütçeyi aşıyor.

Yani nihai noktaya geldiğimde nedense basiretim bağlanıyor, o zinciri kırmam lazım.
Hocam on senede neler neler degisir insan hayatinda be. Tuttugun takimindan tut siyasi partine hatta eşinden bile ayrilip baska biriyle evlenip yeni yuvalar kurabilirsin on senede. . Neyse artik hayirlisi sen kac liralik bsiklet istiyorsun bi kiralim senin basiretinin belini insallah
Bin liraya adam gbi bisiklet zor arkadasim. Bosuna tavsiye bekleme begendigini al derim hatta ikinci ele yumul

• Beğen
Tepkiler: Ceyov
@burak akça

Hocam on senede neler neler degisir insan hayatinda be. Tuttugun takimindan tut siyasi partine hatta eşinden bile ayrilip baska biriyle evlenip yeni yuvalar kurabilirsin on senede. . Neyse artik hayirlisi sen kac liralik bsiklet istiyorsun bi kiralim senin basiretinin belini insallah

Bin liraya adam gbi bisiklet zor arkadasim. Bosuna tavsiye bekleme begendigini al derim hatta ikinci ele yumul
Teşekkürler dostum.
Hocam merhaba. Durum biraz şundan kaynaklanıyor, sizin almayı düşündüğünüz model hakkında mesajınızı okuyan kişilerin bilgisi yok. Bilgimiz olmadığı bir konuda olumsuz veya olumlu yorum yapamayacağımız için cevapsız kalıyor sorunuz. Çokça tercih edilen yine ucuz modeller hakkında bilgi soranlara cevap geliyor farkettiyseniz. Yani burada sorun sordugunuz modelin ucuz olması değil forumda kullanıcısı olmaması.
Merhabalar. Ciddiye alıp cevap verdiğiniz icin teşekkür ederim. Kendim yine ufak ufak araştırıyorum. Tekrardan çok sağolun. :)
@burak akça

Teşekkürler hocam.

@mariokaldato

vallahi 2000 lira civarına temiz 2.el şehir bisikleti bakıyordum fakat dedim ya incik cincik araştırmayı severim, şu gravel bisikletler de hoş duruyor.
acep almışken şartları zorlayıp, parayı basmak mı mantıklı yoksa ufak ufak başlayıp hem bisiklet hem de kişisel deneyimi arttırıp ona göre kabın şeklini almak mı?

@mariokaldato

vallahi 2000 lira civarına temiz 2.el şehir bisikleti bakıyordum fakat dedim ya incik cincik araştırmayı severim, şu gravel bisikletler de hoş duruyor.
acep almışken şartları zorlayıp, parayı basmak mı mantıklı yoksa ufak ufak başlayıp hem bisiklet hem de kişisel deneyimi arttırıp ona göre kabın şeklini almak mı?
Evet 2010 da kayıt olup neden 2020 de hala bisiklet sahibi olmadığını ispatlamis bulunuyorsun arkadasim. Senin bu sozun karsisinda ben ne diyebilirim bilemedim. 2000 liran var ama gravel istiyorsun. Şöyle söyleyim. Su an parasi olan adam gravel alamiyor , cunku yok piyasada su an dogru durust gravel. Hele 2 bine kutupta yaz gbi bsey bu arzun.
sifir istersen Sedona 410 yada mosso legarda 2021 sdm v oneririm. Daha da bsey demek istemiyorum. Cunku 2030 yilinda nerede olurum, yaşar miyim bilmiyorum

Geri