Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@mariokaldato
2000 liraya o tarz bisiklet yok zaten, aslında soru 2.kısımda. 5-6 bin bandına da çıkabilirim fakat ilk bisiklet için o parayı verip bisikleti hakkını veremeden kullanmaktan korkuyorum.
İlk bisiklet için, bisikletin altında ezilmek gibi olur herhalde :)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@burak akça Bütçeniz varsa Bisan Trx8600'e bir bakın derim. Geçen birisi 2850gibi bir fiyata almıştı. Şu an üretim aşamasında hazıran ayında bayilere gelecekmiş

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@mariokaldato
2000 liraya o tarz bisiklet yok zaten, aslında soru 2.kısımda. 5-6 bin bandına da çıkabilirim fakat ilk bisiklet için o parayı verip bisikleti hakkını veremeden kullanmaktan korkuyorum.
İlk bisiklet için, bisikletin altında ezilmek gibi olur herhalde :)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Hocam kafalar bir dunya bakiyorum. Al herhangi bsey başla bi yerden . Bazen kelimeler tukenir

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Ceyov atarın sebebini anladığını düşünüyorum 😃
Trivor 1 e gelecek olursak, ben ısınamadım hocam o bisiklete. Başlangıç seviyesi her bisiklette donanım hemen hemen aynı olmakla birlikte, bu bisiklette sele borusu gidon demir. Sürüşte önemli bir dezavantaj olur mu tabi ki olmaz. Ancak pas derdi vesaire uğraştırır.

Sana ikinci hizmet 😃

Bisan Trx8100
Mosso Legarda 2021 MDM V
Ümit Magnetic
Salcano City Life , City Explorer

Modellerine bakabilirsin,

Bütçeyi 300-400 artırıp f/p bisikletlerini almak yerine corelli tercih ederseniz, o da sizi tatmin etmezse bence daha çok üzülürsünüz. @OIMTR nin söylediği modellerden birini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ek olarak mosso piyasada fazla olduğu için uygun fiyata ikinci el 1821, 1921 bulmanızda mümkün. tek farkı başındaki ilk iki rakam üretim yılını verir. Bayide de 1921 bulunabiliyor bazen 2021den 100-150tl daha ucuz olur
Bir de geriye dönüp baktım da ben ve 1-2 arkadaş , 1sayfa arkada sizin için baya uzun bir cevap yazmışız sanki

• Beğen
Tepkiler: OİMTR
ya ben çok hızlıyım, ya da insanlar cidden çok sabırlı, vakur...10 ay oldu ilk bisikletimi alalı, şuan 3. süne göz kırpıyorum, 10 ayın 7 sinde aktif binebilmişimdir pandemi vs..3500 km oldu..brooks alışsın diye yaptığım km 650...🤪

Hafif ve uzun ömürlü olsun istiyorsanız düz maşa ve V fren sizin için daha iyi olacaktır. Belirttiğiniz modeller kilitlenebilir süspansiyonlu maşalar biraz daha ağır olur. Sportive 32x serisine, Mosso 2021Mdm modeline bakabilirsiniz
nurullaah bey teşekkürler
2020 MOSSO LEGARDA 2024 MSM V
Bu bisiklet mantıklı olabilir mi acaba 1800 bandında daha iyi bir tercih olabilir mi

@Hakanka Sıfır olarak en iyi tercih bu gözüküyor epey araştırdım ben de

Yeni katılıyorum aranıza herkese merhaba :)

Genel itibari ile işe giderken ve şehir içinde kullanacağım bisiklet arıyordum.
Foruma baktığımda önerilen şehir bisikletlerini,bütçemi ve bana hitap etmesini baz aldığımda elimdeki bisiklet listesi şöyle ki,

1 .LEGARDA 2021 MDM ..(1500 lira civarı)
2. Ümit Velocity Man 28 ..(1400 lira civarı)
3. Carraro Grande 704 ..(1800 lira civarı)

4. Peugeot T 19 ..(nakit ile 1350 lira)

Bu bisikletlerden Peugeot T 19 çelik kadro. Aslında güzel bisiklet ama çelik veya alüminyum ne kadar fark eder bilmiyorum. Hız veya konfor açısından çok fark eder mi? Sizlere de naçizane sorum bu olsun :)

Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: bonder76
@Hakanka Kilitli maşa olmasına rağmen carraronun düz maşalı bisikletleriyle yaklaşık aynı kilo.Verdiğiniz paraya değer mi? fazlasıyla değer. Ama maşasının çok kaliteli olmadığını söylüyorlardı bazılarında kilitlenip açılmama sorunu falan olmuş galiba. "Mosso kullanıcıları "diye konu var forumda orayada sorarsanız kullananlar bilgilendirme yaparlar.

Mosso legarda 2021 mdm v almayi düşünüyorum iç bacak boyum 80 cm boyum 175
Kadro boyum ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Bu bisikletten menmusunuz daha iyi seçenek varmı fiyat performans bakımından

Mosso legarda 2021 mdm v almayi düşünüyorum iç bacak boyum 80 cm boyum 175
Kadro boyum ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Bu bisikletten menmusunuz daha iyi seçenek varmı fiyat performans bakımından
Bence 46 cm uygun olur size ama imkan varsa bir denemek lazım.

@fensinn yokuş performansı iyi olacaktır, ancak düz yolda keşke biraz daha gitse dedirtecektir.
Vites sistemi 10'lu olması sebebiyle yeni nesil gibi gözükse de mikroshift marka olması sebebiyle dayanıklılığı iyi araştırılmalı, turda arıza durumunda parça bulmak zor olabilir.

Fiyat, bisiklet donanımına göre yüksek gibi gözüküyor. Bisan, Mosso, Carraro bakılabilir. Bisan trx8600 daha uygun fiyata, çok daha iyi donanım sunmakta.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@furkkancan Kilo veriyim bacak kası yapıyım derseniz dağ bisikleti alabilsınız iyi efor sarfettırir :) şehir içi gezi ya da ulaşım için kullanacaksanız dağ bisikleti tam bir eziyet. Adı üstünde "DAĞ" bisikleti
Bu bisikletine göre değişir. Sizin gibi düşünüyordum ama göbekleri kaliteli bir bisiklet olduğunda çok akıcı yormayan bir bisiklet oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@phantasos merhaba dusunursenız gecen ay aldıgım bısıkletımı satıyorum carraro 227 sportıve 2020 model boş halı

Geri