@yokgibiOrta beden aldım hocam ben de, 48 kadro. Ellerinde daha 2017 var galiba bir sor istersen. Perşembe telefonda kaç model dedim 2018 dediler, gittiğimde 2017 verdiler.
@egeozay
Tam tartım ağırlık aldınız mı? Kaç kilo çıktı? Hayırlı olsun kaliteli bir bisiklet. 2018 lerde sedona kalite bozmuş, çoğu bisikletçi getirmemiş. Sramlı olan güzel
@NoWyldYok hocam tartma şansım olmadı. Yazlıktayım şu an da eve gidince normal insan tartısında tartabilir miyim? Tartının üstüne nasıl koymalıyım bisikleti?
Guc kaybinin yaninda ekstra 2kg daha agir bisiklete sahip olacak
Ben sedona 340 44 kadro kullaniyorum 174 boy 78.5cm ic bacak boyu ile baya rahatim. Esimde ayni bisiklette 168 boy 76cm ic bacak boyu ile kullaniyor. Sadece sele boylarımız farkli. 410 da amortisor olmadigi icin kadro boyu farkeder bence. 48 de olabilir sana 44 de denemeden bilmek mümkün degil.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@uussff hocam sedona 410 2017 aldım 48 kadro, 2 saat boyunca geze geze eve geldim. İyi ki almışım
Bu ayarda ilk bisikletim; yardımcı olan, fikir veren herkese teşekkür ederim.
Nihat bisikletteki mehmet abi de güzel bi indirim yaptı sağolsun.
Sıra eksikleri tamamlamakta
Suluk, suluk tutacağı, eldiven, forma, jelli tayt tavsiyelerinizi de uygun başlıklarda alacağım
Herkese çok teşekkür ederim.
Fotoğrafı mobilden yükleyemedim, müsait bi zamanda pc den yüklerim inşallah.
@yokgibiİyi hadi hocam hayırlı olsun ben de dun akşam 2 saatlik bir gezi yaptım, tek sıkıntım sanki ön fren pabuçları mikroskobik seviyede janta sürtüyor gibi, detaylı bakmadım henüz ufak bir ses çıkıyor jantın her turunda. Geri kalanlardan memnunum sele pek rahatsız etmedi ama çok iyi de değil. Gidon biraz aşağıda ileride gidon yükseltici takmayı düşünebilirim. Eğer Bahçelievler civarlarında oturuyorsanız uygun olduğunuzda tur atabiliriz beraber.
@egeozay sağolasın hocam.
Benim jantlarda henüz sorun yok.
Ama yeni bisikletler belli bi kullanımdan sonra akort ediliyormuş. En azından ben öyle okudum
Sele ve gidon hakkında aynı şekilde düşünüyorum
Fatih taraflarındayım ben de, müsait olduğumuzda turlayalım tabiki