Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Bisiklet harika. Mosso legarda 1821mdm Akşamüstü aldım saat aksam 9 gibi bitirdim rotamı. 25 km yaptım.... kaç senenin hamlığı var anca bu kadar simdilik. Sürmekten yazamadım çok güzel velespit ya bu. Yolda resmen akıyor hızı tutuyor bisiklet
Ama arka fren pabucu bi tanesi çok yakın janta sürtüyor her turda kesik kesik ayarlanır o da sanırım.

Tanıtım Videoyu çektim. Yarın yüklemeye çalışacağım yolda olacağım söz veremiyorum. Yükleyince linkini atacağım beklemede kalın :))

Scudo
Dün toplam 3 saat sürdüm, 2 saat ve yarım yarım şeklinde, sele çok ağrı yaptı. Bugün bisikleti süremeyeceğim büyük ihtimalle.
Normal midir bu?
Eğer daha konforlusu varsa alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yokgibi
Bende de ağrı yaptı ancak normal bence bu genelde alışınca azalan bir durum :)
Bir de kontrol et selenin burnu çok mu havada acaba?

Ps: (İnsanlar genelde hep daha konforlu sele kullanıyor, güzel sele tavsiyesi alınır)

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
Hocam pedli tayt da deneyebilirsiniz , birçok elemana faydası var :hhhhhh:

@TatanQa_tr

Pedli tayt zaten alacaktım ama ilk önceliğim o olacak sanırım. :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@yokgibi
Selle royal rio kullaniyorum. Cok rahat edersin tavsiye ederim. Bulamazssan bendekini de satabilirim

@NoWyldSelle Royal Shadow kullanıyorum harbiden gayet rahat. Şahsen 4 saatlik kullanımımda acıtmadı.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Mehmet Nejat Karahan
Hocam emir kipinde konuşma. Yoldayım ve şehir dışına çıkıyorum, uygun olunca yükleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@yokgibi
Yok abisi

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
Merhabalar bir arkadasimla beraber sehir disi uzun yollar yapabilecegimiz( ayni zamanda kamp da yapacagiz bu yol uzerinde)bir bisiklet ariyoruz gunlerdir forumda okuyorum ve aklim fazlasiyla karisti bianchi discovery ile yada bianchi extreme ile bu isin altindan kalkabilir miyiz butcem kisitli oldugu icin ikinci el alip 600 800 arasi bir sey ariyorum belki biraz daha cikabilirim tabi bu suanlik ileride daha ust sinif bir bisiklete gecis yapacagim cevaplarsaniz cok sevinirim

@KadirSerkan

Üstteki mesajı editleyemedim , burdan devam edeyim , bütçeyi az daha yukarı çekin Mosso Legarda 1821mdm ben Antalya 'dan 950TL 'ye son fiyat alabilmiştim . Ama Salcano City Sport v40 aldım 1200TL .

@TatanQa_tr hocam cevabiniz icin tesekkurler mosso nun agirligi ne kadar ve arkasina bagaj takabilir miyim?

Forumdan daha yeni NoWyld arkadaş aldı 12,5 kg sanırım maşa sabit olduğundan. Gerekli vida delikleri var

• Beğen
Tepkiler: NoWyld
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Ben daha önceden 52 kadro 2015 model Sedona 350 kullanıyordum ancak abime emanet ettiğim bisikletim çalındı(Canim abim sebi seni çok seviyorum(!)).Şuan düz maşa bir şehir bisikleti bakiyorum. ilgilendiğim model Carraro sportive 330 ancak bisiklet konusunda yeterince bilgim yok.Sıfır bir bisiklet almak istiyorum Bunu alma şunu al bu daha iyi dediğiniz bir model var mi bu fiyatlar çerçevesinde? Birde Düz maşa 51 kadro ile bir sıkıntı yaşamam umajum boyum 1.86

@JollyJumperBütçeniz ne kadar? 51 kadro size küçük ben 1.75 im ve 52 kadro kullanıyorum size tahminen 54-56 civarı kadro boyu iyi gelir ama iç bacak boyunuz önemli ve mümkünse denemenizde fayda var. Bence size uygun kategori şehirden ziyade fitness bisiklet. Örn: Merida Speeder- Scott Speedster FB- b'Twin Triban- Lapierre Shaper... gibi modeller.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BugAdam 52 kadro sedonada baya rahattım veya ben öyle sanıyordum bilemiyorum.Neticede ilk duzgun bisikletim denebilirdi sedona 350' ye çok fazla bisiklet deneyimim olmadi:).Ayrica 3000TL bütçenin üstüne çıkabileceğimi sanmıyorum pek.

Geri