Despot
Üye
- Tepki
- 68
- İsim
- Hakan C.
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hocam yerinizde olsam yerli firmaların listesini çıkarırım sonra sırasıyla bayilere gitmeden ellerinde şehir bisikleti olup olmadığını arayarak sorarım. Varsa hangi modeller var ve fiyatları hakkında kısaca bilgi sahibi olup bi kenara yazarım. Sonra biraz araştırmayla ve beğeninize göre o bayiye gidip fiyatta size uygunsa alırım.
@msd07
Bugün Bisan bayisine uğradım, yılbaşında yapılan zamma %10'a yakın bir zam daha gelmiş, yurt dışından parça gelmediği içinde bütün sipariş alım işlemlerini durdurmuşlar. Hem bisiklet yok hem zam yapıp duruyor hepsi, ne yapacağız bilemiyorum.
Mutlu son değil de keyifli bir başlangıç dilerimMUTLU SON!
Arkadaşlar bisikleti aldım sonunda, nasipse sorun olmazsa yarın gelecek. 2020 ağustos ayında işe gidip gelmek için alınan ama gidip gelinemeyen bir bisiklet denk geldi Carraro sportive 225. sağolsun yardımcı da oldu satan kişi. Şimdi sağlıklı bir şekilde pedallama zamanı.
Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun
Çok teşekkür ederim sağolun.@Despot hayırlı olsun güle güle kullanın
Arayışım çok sancılıydı, malum bisiklet yok ve heves fazla olunca Tüm forumu yangın yerine çevirmiştim. Şimdi herkese bisiklet arayışı sona erdiğinden mutlu son. Yoksa sizin cümleniz çok şık ve ince bir düşünce olmuş Ben oraya daha odaklanamadım.Mutlu son değil de keyifli bir başlangıç dilerim
Haydi hayırlı olsun. Fotoğrafları beklerizMUTLU SON!
Arkadaşlar bisikleti aldım sonunda, nasipse sorun olmazsa yarın gelecek. 2020 ağustos ayında işe gidip gelmek için alınan ama gidip gelinemeyen bir bisiklet denk geldi Carraro sportive 225. sağolsun yardımcı da oldu satan kişi. Şimdi sağlıklı bir şekilde pedallama zamanı.
Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için sağolun
2027 yorumlarına bakın aynı bisiklet. Bu yıl sabit maşalı modeli de var, bir de göbekleri acera'dan tourneye dönmüşler.Arkadaşlar şehir/hibrit bisiklet alma düşüncem var bütçem 3000-3.500 civarı mosso legarda 2127 çıkmasını bekliyorum. Nasıldır tavsiye eder misiniz bu bütçelere alınabilecek daha iyi bisiklet var mı. Şimdiden teşekkür ederim.
Pek sayılmaz göbekler o derece fark yaratmaz belki ama fiyat artışına bir de bu göbeklerin farkı eklenebilir. Sabit maşalı modeli hoş olmuş değerlendirilebilir. Gel gelelim şu an bisikletler ortada yok beklemek lazım.@samet M 2027 den geriye dönüş var o zaman diyebilir miyiz