Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Yakınlarınızdaysa gidip deneseniz iyi olur. Yani satıcı S boy diyorsa S boydur. Siz de kilonuza bakmaksınız 1.82 boyla S boy olamazsınız :) En azından M bir bisiklet gerekir. Yine de çok beğendiyseniz yakınlarınızdaysa gidip deneyebilirsiniz.
Satıcı aslında kadronun m beden olduğunu yazmış ama sele borusu 43 cm üst boru 52 cm diye yazmış bende bazı ölçülerin yazdığı resimleri inceleyince kadronun s beden olduğu anlaşılıyor.

Scudo
Merhaba, 20-30k bütçem var, şehir bisikleti önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Ben dinamo göbekli bir şehir bisikleti almanızı öneririm. Çünkü ön ve arka far gündüz de yandığı için trafikte müthiş bir raharlık veriyor. Yayalar yol veriyor. Arabalar yol veriyor.

Bu bütçe ile şehir bisikleti rahat alınır.
( Örnek Bianchi new tourer, shimano cues aktarıcılı).
Diğer markalara da bakabilirsiniz.
Mağazalara gidip görmeniz uygun olur. :)

Selamlar. Mosso lagerda Pro x20 aldım. Bagaj takacaktım fakat üst kısımda delik varken alt kısımda göremedim.

Kelepçeli bagaj bulacaksınız yada bir kelepçe kullanarak standart bagaj takacaksınız.

Erdoğanlar bisiklette kelepçe setleri var. Kelepçeli bagaj için de google'da "XBYC 2157" aratabilirsin, örnek olarak görmen açısından.

EK: Erdoğanlar bisiklette QR'a takılan bagaj adaptörü de var. Bana çok çekici gelmedi bir de sizin bisiklet ile uyumlu değil sanırım ama bu da bir tercih.

Sportive 227 bisikletime uygun hub sesli göbeğin hangisi olduğunu nasıl anlayabiliriz

Merhaba herkese iyi günler
Uzun zamandır spor amaçlı bisiklet sürüp turlamak istiyorum 15-20 bin aralığına hangi bisikleti önerirsiniz

.

Son düzenleme:
.

Son düzenleme:
Merhabalar, şehirde (İstanbul, Küçükçekmece ağırlıklı) ve belki -kesin değil :p- 1.30 saat süren işe gitmek için de kullanabileceğim 20-35klık bir bisiklet arıyorum. Bir ihtimal de 1.30 saat yolu tamamen bisikletle gitmek yerine bi kısmını toplu taşımayla, bi kısmını bisikletle gitmek, bu ihtimal de var. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Geri