Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@Zaferrr35 elinde 2016 modeli vardı bir tane son olarak. benim ki 2017 model. ben sırf turuncu ağırlıklı diye 2017 tercih ettim fakat 2016 bir tık üstün.
life-road-da-4627-g-20161109193120.jpg

black-matt (orange+neonblue)
black (white+neonblue)
Alloyframe Al6061
Crossbike, R: 135QR, Disc
Suntour SF NEX HLO 700C
Tektro Auriga, Rotor 180/160
Shimano Acera M3000-9
Shimano Deore M591
Shimano T3010 48-36-26/CG
Shimano HG200-9 11-32
KTM Line, Remerx/M475
Schwalbe Tyrago 42-622
KTM LIne 006 Hinterbauständer
14,7 kg

2017
4108-1.jpg

RENK:

KADRO:

MAŞA:
FREN:
VİTES KOLU:
ARKA ARTTIRICI:
AYNAKOL:
RUBLE:
JANT:

LASTİK:
AĞIRLIK:
black matt (orange+marseilleblue)
white (orange+grey)
Alloyframe Al6061
Crossbike, R: 135QR, Disc
Suntour NEX HLO Coil
Shimano M315 / Rotor 180-160
Shimano Altus M370
Shimano Deore M591
Shimano T3010 48-36-26/CG
Shimano HG200-9 11-34
KTM Line 700C
Impac Tourpac 47-622
KTM LIne 006 Hinterbauständer
14,8 kg

Scudo
@mariokaldato
O zaman giriş seviyesi bir çelik kadroluda yaklaşık 13kg pekala iyidir diyorum?

@Aruera
Evet oyle de denebilir fakat celik kadrolu giris seviyesi tur bisikleti su an yok. Varsa da ben bilmiyorum. En giris seviyesi olan Fuji Touring falandir , ona da giris seviyesi demek mumkun degil

• Beğen
Tepkiler: Aruera
@Türko

Bende sizin almış olduğunuzun rengini çok beğendim özellikleri de iyiymiş gerçekten. Keşke aynısından olsaymış ? Peki 2016 modelinin fiyatı neydi? Ankara’da olmadığım için gidip görme imkanım yok.

@Zaferrr35 ikisi de aynı fiyat. 3000 tl yazıyordu üstünde. 2016 kurulu halde benim aldığım ise kutudaydı... sahibinden ilanını hatırlatınca tabi düşeriz kargo ve sitenin komisyonunu dedi. ve 2500 tlye almış oldum.

• Beğen
Tepkiler: Zaferrr35
@mariokaldato
Sanırım haklısınız ben maalesef kadroya bir şey yazılmayıp maşaya atlandığı ve maşaya da steel yazdığı için tatlı bir rüyaya daldım :)
(link)
--
Bu arada kadro Trivor 4.0 da kadro malzemesi nedir bilen var mı?
--
Ekleme: Corelli'nin sayfasından kataloğu buldum, 6061 alüminyummuş yani giriş seviyesi standartı, panik yok :D
Peki 13kg hâlâ normal midir?

@Aruera
ağırlığı gayet normal hocam

• Beğen
Tepkiler: Aruera
@Türko

Peki ktm nin 2016 modeli ile carraro sportive 230 arasında bi karşılaştırma yapacak olsanız dış görünüşe bakmadan kadro kalitesi jant lastik kalitesi ve üzerindeki diğer donanımlara bakacak olursanız hangisi daha tercih edilebilir?

@Zaferrr35 kağıt üstünde carraro daha iyi duruyor. ktm ise avrupada kadrosu üretilen markalardan birisi. daha iyi diyebilirim ama gerçek anlamda hangisi kalitelidir bunu işin uzmanı anlar diye düşünüyorum. ben alivolu giant kullandıktan sonra bu markaların boş yere bu paralarda olmadığını anlayıp, tercihimi yine yerli olmayan bir markada yaptım. erdoğanlarda cube nature pro vardı fakat rengi yüzünden ve 1250 tl daha pahalı olması nedeniyle vazgeçtim. eminim o da güzel bir bisikletti.

@Desert Fox
Teşekkürler.

@jettthasan
günaydın,
yukarıda ki ürünlerden 2.el olan için ne önerirsiniz, boy 1.79 kilo 77 51 kadro bana olur sanırım. öner bisikletteki bir ürün 46 kadro
51 kadro altı bana sürüş el bilek bel vs. yorgunluk ve ağrı yapar gibi düşünüyorum.
yukarıda ki bisikletler hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
saygılar

Fuar nedeniyle corelli 1.0 trivor 780 lira şu anda

@vanhelcing
Her bakimdan kullaniciyi uzmeyecek makinalar

@mariokaldato

Hocam bende Mosso legarda var onun yerine daha iyi bir bisiklet bakıyorum. Anladığım kadarıyla kadro iyi olduğu sürece üzerindeki donanımı değiştirebiliriz. Normalde ben yine şu alttaki mosso bisikleti düşünüyordum. Fiyat olarak 3500 lira civarında bir bisiklet buldum. Sizce o fiyatlara hangi bisikletler alınabilir?

(link)

@vanhelcing
Elindekide guzel alet genel olarak. Nesinden memnun degilsin acaba ? 3.5 a Giant escape air alabilirsin güzel alet, hafif ve seridir

@Ned Stark

Hocam air ile escape 2 arasında nasıl bir fark var? Air model yılları 2015-2016 sanırsam fiyat farkı çok fazla değil?

@mariokaldato

Aslında memnun değilim diyemem. Sadece biraz daha iyi birşey olsun istiyorum. Gerek yok mu sizce ? Normalde işe gidiyorum git gel 30 km. hafta sonları da bazen tura çıkıyorum.

@vanhelcing
Benim fikrimin bir onemi yok. Memnun degilsen elbet degismelisin. Ama memnunsanda neden degistirmen gerektigine kendini ikna etmelisin

@vanhelcing
Arasındaki fark air de 2 li aynakol var ve gidonu daha kısa air ile şehir içinde turlarsın escape 2 uzun turlara daha müsait ileride uzun turlara çıkacaksan kesinlikle escape 2 al airin 2018 2019 modeli yok diye biliyorum escape 2 var. Sadece işe gidip gelmek ve hafta sonu şehir içi kısa turlar için elinde ki bisiklet yeterli ben daha iyisini arıyorum diyorsan escape 2 al derim

@Ned Stark
Dostum selamlar. Nerden cikardin escape 2 nin airin ust modeli oldugunu ve daha iyi oldugunu bir anlatir misin? Giant air uzun tura , antremana ve her türlü faaliyete uygundur ve escape 2 nin ust modelidir.

Son düzenleme:
Geri