Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

@hamlet2006

Aslında daha önce Defy kullandım, uzun bir süre. Ama ne kadar hala öykünsem de yol bisikleti bana çok uygun değil gibi; hem hanımla gezinirken zor oluyor, hakkını veremiyorum; hem de arkasına bebek koltuğu takıp kızı gezdirmek gibi bir hayalim var (bunu hanımın bisikleti ile de yaparım aslında).. Şurda anlatmıştım: Yol'dan Şehir'e geçiş

@Gökay Akçay

1/2 :)

Scudo
@Mert E.
Ne kazandım ne kazandım, ?
Bende sırf şımarıklıktan eski bir katlanır bisiklet alma merakına girdim böyle bakkala çakkala giderken kullanmak biyerle kitlediğimde 5 dakikada olsa gözüm arkada kalmasın istiyorum ara sıra toplu taşımaya bindirebileyim daha önce tern ve btwin kullandım hiç öyle insanın hayalindeki gibi hop katla metroya bin atla minibüse taksiye felan olmuyo çok ağırlar bikere ama kullanması oturuş pozisyonu çok zevkli o yüzden aklımda ucuz yollu 16 jant eski model bir giant yada salcano folda var bulabilirsem tabi

@hamlet2006
920 'nin yanına bir kardeş endurance yol (ktm revelator 3300) alayım kredi çekip dedim ; az daha soluğu nöbetçi mahkemede alıyorduk :) geçen sene çok iyi fiyata alamasaydım bu sene o da sukutuhayal olacakmış :(

Salcano City Wind HD iyimi sizce fiyatina gore falan birde su shimano markasinin en alt modeli tourneyden baslayip deoredemi bitiyor nasil oluyor soylermisiniz

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@HaLiLÖz
Parasina gore guzel bisiklet city wind. Sen bosver simano setlerin dizilimini. Sehir bisikletlerinde çok ust duzey setler cokda onemli degil. Al kullan kafani karistirma

@Gökay Akçay
Allahini seversen katlanir bisikletlerin reklamlari ve sunumu gerceklerle ortusuyor mu acaba anlamis degilim. Sanki alet 8 Kiloymus gbi tanitiyorlar ama 14 kiloluk bir meşe kutugunu katlasan ne olur katlamasan ne :D

@mariokaldato

Ya benim katlanir istegimin iki sebebi var:

1. Arada sirada is yerine bisikletle gitmek. Bunun icin marmaray'i kullanmam gerek ve is saatlerinde sadece katlanir aliyorlar.
2. Bisikletle sadece tur atiyorum; katlanir olursa ulasim amacli daha cok kullanirim.

Bir de Dahon'lar 12 kusur kilo ?

• Muhteşem
@mariokaldato
benim anlamadıgım o minicik şirin bisikletler nasıl oluyorda 28" lik şehir bisikletleri kadar ağır oluyor anlamış değilim ama katlanırın en büyük avantajı büyükşehirlerde ulaşım amaçlı kullanmak bence katla metroya bin katla vapura gibi çok büyük rahatlık

• Beğen
@Desert Fox
Hem minicik, hem kucuk teker, hem 14 kilo, hem alemyum . ^@&@;@&@&??????

Esas soru şu; L beden bu full çelik bisiklet nasil oluyorda 11 kilo oluyor , buyrun cenaze namazina :D
20190513_162723.jpg

@mariokaldato
Ultra sertleştirilmiş ince İsveç çeliğinden yapmışlardır:)

• Beğen
@Evrenoz
Hayir tange çelik ve race light serisi ozel bir kadro

Sen naptin bu arada bisiklet alabildin mi?

@jettthasan
Merhabalar bende aynı sizin kriterlerinizde bir bisiklet arıyorum siz tercihinizi hangisinden yana kullandınız acaba ?

• Beğen
Selam arkadaşlar. 28 jant iki tane bisiklet arasında kararsız kaldım. bu nedenle tecrübelerinize danışmak istedim. biri falcon santana, diğeri ise Milli Eğitimin öğrencilere hadiye ettiği geotech marka bisiklet. Öğrencinin biri hiç kullanmadan bisikletçiye satmış. sıfır durumda. yalnız modelini tam çözemedim.şekil olarak aşağıdaki linkteki bisiklete benziyor.
1- (link)
2- (link)

• Beğen
@Haliminkulu
Geoteck daha iyi gorundu gözüme, digerinin fiyati nedir acaba ama sehir ici rahatlıkla is görür ikiside

@mariokaldato
FALCON 1200 TL
GEOTECH 1400 TL

@Haliminkulu
Geoteck i al alman mali sonucta

@Gökay Akçay
Kadrosu tayvandan , vites sistemleri çinden gelen salkano kadar Turk olsa yeter svahahsvwh :D

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@mariokaldato
Almadım daha sana anlattığım üç modelden sonra gidip baktığım başka model olmadı konuştuğum biri kütahyaya Merida Crosway 40 getirecekmiş 1200 liraya ondan haber bekliyorum

• Beğen
@mariokaldato Selamlar abi,ben Kron TX100 almayı kafaya taktım.Ama 1.300TL vermek beni üzüyor ama bir an önce almazsam,dolar yüzünden fiyatı baya bir artacak gibi görünüyor.Alsam mı sence abi ? 1.500'e kadar şehir bisikleti tavsiyelerine açığım bu arada.

Geri