Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Kron tx150 mi yoksa mosso 1424 mü yardımlarınız icin simdiden tesekkurler

Scudo
@kadem61
Tabi ki mosso 1424

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Bir secenek daha. Cikti elemeli gidiyor mosso 1424 mü yoksa sedona 300 mü

Sedona 410 10.yıl modeli hosuma gidiyor ama malesef yok layd. modeli var oda kız icin. 48cm kadro boyu var benim boy ise 1.67 esim 1.55 alsam bana zar zor belki olurama esime buyuk olur normalde bana en fazla 46cm kadro oluyor ne yapacagimi saştım kaldım 3 ay oldu becerip bir bisiklet alamadım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kadem61
Sen al yav yenge binicegi zaman seleyi indirirsin zaten genelde hanimlar soguk bakiyor bu işlere :)

Sele indirsen ne farkederki kadro boyu buyuk 48cm kırmızı renkli 410 gormussundur ilanlarda var birde mavi erkekler icin ama o normal 410 normallerin on maşa farkı hoşuma gidmiyo oyuzden birde daha ağır ikiside ilanlarda var

Fırıncıyım

Fırıncıyım

Sen nerelisin iyi arkadasa benziyon gormedim ama yinede benziyon

Mariakaltado

• Hahaha
Tepkiler: Gökay Akçay
Vakfıkebir ekmeği hamurgah Trabzon

@mariokaldato
Trabzon Vakfıkebir ekmeği hamurgah ustası

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yav arkadas en son gidecem bim den belderia alacam. ???

Bütce 800tl. İkinci el arıyorum İmdaaaat

Son düzenleme:
Merhabalar

Ben 190 cm 135 kg biriyim. Bisiklete alışana kadar ve biraz kondisyon kazanana kadar mahallem de daha sonra İstanbul içi gezme ve işe git gel olarak kullanmak istiyorum.
Ev iş arası mesafem yaklaşık gidiş dönüş 14 km. Bisiklet almak istiyorum ancak alma taşımaz vs diyen çok.
Elektrikli bisiklet almak istedim, hem pahalı hem de arıza olur çok diyenler oldu.
Sizlerin bana tavsiye edeceğiniz bisiklet var mı?
Sağlam olsun beni taşısın ve sık sık sorun çıkarmasın yeter. Sağlam olsun senelerce dayansın paraya kıyarım

Son düzenleme:
Tam bilemiyorum ama celik kadro bisiklet isini görür alüminyum 7005 de olabilir dağ bisikleti tercik etmelisin bence

@Yugoslav Asıllı
Yeğenime(160kg!, obez) bi tane giant seek 2 almıştık. Hiç sorun olmadan taşıyor.
Alacağınız bisikletin jantları 36 yada 32 telli olsun.

Güncel kaliteli bisiklet modeli ne önerirsiniz. Benim boyuna kilom

@Yugoslav Asıllı
Söylemeyi unuttum. Amörtisörlü olmasın. Amörtisörler o kadar ağırlığı kaldırmayabilir ondan dolayı düz maşalı olsun.
Giant Escape Disc, Giant Escape Disc City, Giant ARX
(link)
(link)

Bütçe sınırınız yoksa (link)

@gezgin gezer
Arx2 güzele benziyor. 190 cm 135 kg birine ufak kalmaz değil mi?

@Yugoslav Asıllı
Ufak mı? niye ufak olsun ki? 5 farklı boyda seçenek var. (link)
XL olur diye düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba;

(link)
(link)

şu ikisi arasında kararsız kaldım.Bisan da ilave kilitli maşa (cok da gerekli değil gibi) ve orta göbek shimano.Bisan en son 1.300 e alabiliyorum ümit i 1.100 liraya..

Veya sizin bu fiyata başka öneriniz var mı şehiriçi ?

@bianconera

Bu fiyat aralıklarındaki kilitli maşa ya da amartisörlü bisikletlerin size hiç bir faydası olmaz. Ucuz etin yahnisi misali verim alamazsınız.Birde şehir içi kullanmayı düşünüyorsanız amartisörlü maşalar yerine düz maşa tercih etmelisiniz. Düz maşa ve v frenli bisikletleri araştırıp şehirde kullanacaksanızda şehir/tur bisikleti tarzı bisikletler arasından seçim yapmanız daha uygun olacaktır.

Geri