Arkadaşlar yardım edin ümit alanya 2610 yada 2810 almayı düşünüyorum bisikletten hiç anlamam. En fazla 900 tlye kadar şehir içinde surebilecegim sepetli bir bisiklet arıyorum. Çok sorun çıkarmasın yeter sizce iyi bir bisiklet mi.
iyi akşamlar bu hafta ıcınde bisiklet almak ıstıyorum. bütçem 1000 ila 1500 arasında biraz araştırdım mosso ve carraro arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevınırım. sehir içinde kullanacağım...
@yigitbrs
Carraro'nun 1500 TL'ye Mosso'nun o fiyat bandındaki modelinden (Legarda 1827) iyi bir bisikleti olduğunu sanmıyorum. Eğer bahsi geçen model Mosso Legarda 1827 ise düşünmeyin alın derim.
@mariokaldato Sanırım şimdilik en uyun o gibi görünüyor. Tipini çok beğenmesem de sırf katlanır olduğu için almayı düşündüğüm için biraz daha araştırıyorum. Teşekkür ederim
@mariokaldato Çok sağ olun yönlendirmeleriniz için . Bilgisiz olunca tabi yeni keşfettim, mosso ve kron marka büyük bisikletlerde de katlanır varmış Mosso Acr 2D 26 jant yada Kron FD 1500 26 jant yol ve gezi için mantıklı gibi görünüyor . Sizce nasıl ?