Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Arkadaşlar yardım edin ümit alanya 2610 yada 2810 almayı düşünüyorum bisikletten hiç anlamam. En fazla 900 tlye kadar şehir içinde surebilecegim sepetli bir bisiklet arıyorum. Çok sorun çıkarmasın yeter sizce iyi bir bisiklet mi.

Dosyalar

• Screenshot_2018-06-20-16-17-04.png
    Screenshot_2018-06-20-16-17-04.png
    46,7 KB · Okunma: 16
Scudo
@ihancioglu
Yalnz 224u bilmemde 330baya baya iyi donanim olarak

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve BugAdam
1.76 boy, 76 kiloyum hangi kadro boyu bana uygundur merida speeder 20v için?

@GoktugC
Şu anki boyunuza göre 52 ideal gibi görünüyor. Ama tabi iç bacak boyunun kaç cm olduğu da önemli. :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aydoge
Butce nedir ?

iyi akşamlar bu hafta ıcınde bisiklet almak ıstıyorum. bütçem 1000 ila 1500 arasında biraz araştırdım mosso ve carraro arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevınırım. sehir içinde kullanacağım...

@yigitbrs
Carraro'nun 1500 TL'ye Mosso'nun o fiyat bandındaki modelinden (Legarda 1827) iyi bir bisikleti olduğunu sanmıyorum. Eğer bahsi geçen model Mosso Legarda 1827 ise düşünmeyin alın derim. :srnsml:

1824 biraz ilgimi çekti az önce bakarken yınede yorumunuz ıcın tesekkur ederım

@yigitbrs
Tip olarak aynı, vites grubu 1 seviye daha yüksek ve dolayısıyla 3 vites fazla. Almışken 200 daha verin buna değer.

@yigitbrsSedona 410 alin bence yada mosso legarda 1821 mdm v.
Mossodaki amortisor gercekten tasimaya degecek bir amortisor degil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@aydoge
O zaman brwin isinizi gorur

Gunaydin

• Beğen
Tepkiler: aydoge
@mariokaldato Sanırım şimdilik en uyun o gibi görünüyor. Tipini çok beğenmesem de sırf katlanır olduğu için almayı düşündüğüm için biraz daha araştırıyorum. Teşekkür ederim

@aydoge
Onu alirken magazada servis hizmeti varsa arka dislisini daha buyugunden taktirirsaniz rampalarda zorlanmazssiniz.

11 - 32 dişli oranlarinda ruble taktirirlar genelde

• Beğen
Tepkiler: Machagi
@mariokaldato Çok sağ olun yönlendirmeleriniz için . Bilgisiz olunca tabi yeni keşfettim, mosso ve kron marka büyük bisikletlerde de katlanır varmış Mosso Acr 2D 26 jant yada Kron FD 1500 26 jant yol ve gezi için mantıklı gibi görünüyor . Sizce nasıl ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aydoge
Kesinlikle tavsiye etmem.onlar agir ve buyuktur. Katlansada girmez biyere

@aydoge
Kesinlikle tavsiye etmem.onlar agir ve buyuktur. Katlansada girmez biyere

Geri