Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Herkese merhaba çok acil bir sorum olacak. Üniversite öğrencisiyim. 18 yaşındayım boyum 1.73 ve 55 kiloyum. Sadece okul içerisinde kullanacağım bir şehir bisikleti arıyorum. Nispeten hafif olması ve beni çok yormaması aşırı önemli çünkü dersten derse gideceğim kampüs büyüklüğünden dolayı arıyorum. Maksimum bütçem 1000 Lira, henüz daha üzerine çıkamam ve yarın almaya gideceğim. Bana hafif yokuşlarda zorlanmayacağım, düz yolda rahatlıkla sürebileceğim ve ağırlık yapmayacak, nispeten uzun ömürlü, sürekli tamire gitmeyecek, beni okulda düz yolda bırakmayacak bir bisiklet arıyorum. bu civarda bir bisiklet önerirseniz çok sevinirim.

Falcon Viento baktım ama hem dağ hem Gezi bisikleti olarak geçiyor sanıyorum ki ağırdır da, o yüzden emin olamadım.
Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Scudo
@35efeh
Bulacağınız amortisörlü dağ ve şehir bisikletleri ağır, yol bisikletleri pahalı gelecektir. Vitesli herhangi bir bisikletin vites ayarı, arka viteste yamulma vs teknik sıkıntıları olacaktır. Ayrıca kullanmayacağınız afili özelliklere sahip bisikletlerin hırsızlık hedefi olması da daha muhtemel. Ağır kilitler bisikleti daha da ağırlaştırır. benim size önerim eğer çok yokuşlu bir yerde sürmeyecekseniz, vitessiz amortisörsüz eski ikinci el bir bisiklet almanız, fazla para harcamadan bu ihtiyacınızı bu şekilde halletmeniz olur. Daha hafif bir u kilit kullanırsınız, çalınırsa da çok üzülmezsiniz. Ben olsamsadece okulda kullanmak için böyle bir şey yapardım. Amsterdam gibi şehirlerde de öyle yapıyorlar.

Herkese merhaba çok acil bir sorum olacak. Üniversite öğrencisiyim. 18 yaşındayım boyum 1.73 ve 55 kiloyum. Sadece okul içerisinde kullanacağım bir şehir bisikleti arıyorum. Nispeten hafif olması ve beni çok yormaması aşırı önemli çünkü dersten derse gideceğim kampüs büyüklüğünden dolayı arıyorum. Maksimum bütçem 1000 Lira, henüz daha üzerine çıkamam ve yarın almaya gideceğim. Bana hafif yokuşlarda zorlanmayacağım, düz yolda rahatlıkla sürebileceğim ve ağırlık yapmayacak, nispeten uzun ömürlü, sürekli tamire gitmeyecek, beni okulda düz yolda bırakmayacak bir bisiklet arıyorum. bu civarda bir bisiklet önerirseniz çok sevinirim.

Falcon Viento baktım ama hem dağ hem Gezi bisikleti olarak geçiyor sanıyorum ki ağırdır da, o yüzden emin olamadım.
Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
Decatlondaki Riverside 100 veya Rockrider ST100 lere bi bakın.

• Beğen
Tepkiler: 35efeh
@kadirgurbuz hocam bugün ilk denemesini yaptık babam ile Ümit Velocity M 28. Gayet akıcı ve güzel. Yaklaşık 50 km yol aldık. Sadece gidonu biraz alışılmışın dışında onu pek beğenmedik. 50-60 tl ye kelebek gidon taktıracağız.

Bem mosso legarda 1927 düşünüyorum görüşleriniz neler arkadaşlar?

Kilitli maşa vardı galiba
Bu tip giriş seviyesi maşaların kilit mekanizması çok verimli çalışmıyor. Yaklaşık 1,5 kg Ağırlık yapıyor ve kilitleseniz bile sabit maşa verimi vermez. Hani ihtiyaç yoksa gerek yok bence. Ama bozuk yollara, dağ, taş, bayır, orman sürerim ben derseniz tabiki bu modeli tercih edin.

Merhabalar. Ben de evden okula gitmek için bir bisiklet almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu Corraro Sportive 223'te karar kıldım. Daha önceleri ortaokul-lisedeyken (96-2000) MTB kullanmıştım. O zamanlar herkes mtb kullanıyordu :). Çoğunlukla şehir içinde kullanacağımdan bu tarz bir bisiklet daha uygun olur gibi geldi. Bisiklet kulübüne de girmeyi düşünüyorum. Sizce bu bisiklet uygun mu? Bisiklet diyarı diye bir firmada şu an %20 indirim kampanyası var. Bu firmadan alışveriş yapan oldu mu?

Sizin başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler...

Sizin başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler...

Merhaba.
Seçiminiz kısmen doğru. Şehirde çoğunlukla asfalt kısmen de toprak yollarda kullanacağınızı varsayarsak şehir bisikleti seçiminiz doğru. Fakat amortisörlü bir bisiklet seçmeniz ve bisiklet almadan önce bizimde düşündüğümüz ' yahu bizim buraların yolları da bozuk amortisörle şimdi yaylana yaylana giderim ' 'amortisörlü alırsam acaip konforlu olurum ' gibi düşünceleriniz ise yanlış. Nedeni ise giriş seviyesi amortisörlerin sadece görüntüden ibaret olması , bizim düşündüğümüz konforu bize vermemesi ve bize extra 2 kilo ağırlıktan başka bir şey sunmamasıdır. Bunun yerine düz maşa bir bisiklete yönelmeniz sizin için daha verimli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: gerilla
merhabalar. maksimum 1300-1400 tl'ye kadar şehir bisikleti önerisi alabilir miyim? önceliğim spor amaçlı ama aynı zamanda sattığım ürünleri kargoya götürürken de kullanacağım.
CARRARO SPORTIVE 220'ye baktım, başlangıç seviyesi için iyi midir?

edit: bugün bir firmadan bianchi touring 613 aldım teşhir olarak. 1350 liraya geldi. carraro 220'den iyi olduğunu söyledi satıcı, tabii kesin bir yargıya varmak için başka yorumları da dinlemek isterim. az önce ilk turumu attım bisikletle, kondisyon bitik olduğu için aşırı yordu. umarım bu sadece benimle alakalıdır, çünkü biraz ağır bisiklet :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yanıt için teşekkürler. Peki sizin önerebileceğiniz düz maşa seçenekler var mı?

Rica ederim. Hocam bütçenize göre herhangi bir düz maşa bisikleti alabilirsiniz. Burda renkler ve zevkler meselesi işin içine girdiği için ne desek olmaz. Gözünüze hoş gelen herhangi bir bisiklet işinizi görecektir 2000 tl civarına kadar. Çünkü bu fiyat aralığına kadar hemen hemen aynı olur kullanılan komponentler. Fiyat makası açıldıkça dikkat edilmesi gereken şeyler çoğalır. Bu yüzden fiyat aralığınız bu civardaysa benim tavsiyem bakımı kolay ve ucuz olduğu için V frenli bir modele bakmanızdır.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar bu modeller aralarında kaldım evden okula okuldan eve gelmek icin yani yol icin hafif gelmesi yormamasi icin hangisini almami onerirsiniz ? Bütçeme uyanlar bunlar
Boy 1.67 kilo 60 yaş 16

*Corelli trivor 4.0
*Corelli trivor 1.0 2019
*Corelli pierre 3.0
*Kron nomad 4.0 2019
*Kron nomad 5.0
*Kron rf100
*Kron tx100
*Bisan trx8100
*Salcano cappadocia steel
*Carraro speed 260 2019

Aralarinda butceyi zorlamami gerektirecek kadar iyi varsa

*Corelli trivor 6.0 alüminyum kadro
*Salcnao xrs077 yarış
*Kron tx150

@undefined Bütçen düşük o yüzden amortisörlü alma. Boşuna ağırlık. Düz maşa/sabit maşalı olsun.

Son düzenleme:
merhabalar. maksimum 1300-1400 tl'ye kadar şehir bisikleti önerisi alabilir miyim? önceliğim spor amaçlı ama aynı zamanda sattığım ürünleri kargoya götürürken de kullanacağım.
CARRARO SPORTIVE 220'ye baktım, başlangıç seviyesi için iyi midir?

edit: bugün bir firmadan bianchi touring 613 aldım teşhir olarak. 1350 liraya geldi. carraro 220'den iyi olduğunu söyledi satıcı, tabii kesin bir yargıya varmak için başka yorumları da dinlemek isterim. az önce ilk turumu attım bisikletle, kondisyon bitik olduğu için aşırı yordu. umarım bu sadece benimle alakalıdır, çünkü biraz ağır bisiklet :)

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyatı piyasanın 900 tl altına almışsınız. Kondisyon zamanla kazanılır.

Geri