Scudo Sports

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

Scudo
@Deniz_srkn Hocam tam emin olmamakla beraber geçmiş sayfalara baktığımda 5.000 TL civarına çıkan herkese Giant Escape Air tavsiye edilmiş bilgin olsun 9.5 kilo olmasından dolayı diğer marka/modellere göre bambaşka bir seviyede duruyor şuan

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
2200-2500Tl bandında şehirler arası tura çıkmak için alacağım. Dağda da kullanmak asfaltta da kullanmak istiyorum. Onerebileceginiz modeller var mıdır. Ben dağ bisikleti düşündüm ama bu fiyat aralığında güzel bir hibrit varsa o da olabilir.
Araştırdığım kadarıyla Aynakol 22-24-26ü, vites 24- V fren tekerlek 1.75-Kilitli maşa düşünüyorum.
BIANCHI RCX 526 26″ 24V HD 2020
Şu bisiklet nasıl mesela? Kaç inç seçmeliyim? Hangi marka almalıyım. Lütfen yardım edin. Hangi markalara kesinlikle bulaşmamalıyım.
Biraz araştırdım ve uzun yol turları için şu bisikleti buldum.
CARRARO 28" SPORTIVE 224 24-Vites V Fren
Bütçem max 2500 olacak ve kamp ekipmanları da alacağımdan daha fazla zorlamak istemiyorum. Sizce yeterli olur mu ve nasıl bir bisiklet?

Son düzenleme:
2 gündür bisikletçilerle görüşüyorum önceden seçeneklerim vardı ama artık hanginisi bulursam alıcam durumundayım çünkü aradığım modellerin hiçbirini bulamıyorum sedona 410 zaten üretilmediği için imkansız olmuş bulmak. Peugeot t11 istiyorum ama herkesin elinde t10 var. Bisan trx 8600 desen gelmemiş daha hiçbir yere ne zaman gelecek dediğimde hep yuvarlak cevaplar aldım. Carraro istemiyorum açıkcası 14kg yazıyor içime sinmeyecek. Mosso bir seçenek ama önceki saydığım bisan peugeot sedona dan birini bulabilsem çok daha huzurlu olacağım. Artık Bisan trx8600 gelene kadar peugeot arıyacağım bulursam alırım bulamssam bisan ı bkleyeceğim çare bulamadım

kardeş sadece bisiklet değil telefon vs yurtdışından gelen hiç bi şey piyasada yok şuan, ya birileri stok yapıyor ya da cidden herkes delirmiş :D haziranda telefon bisiklet yurtdışından gelen herşeye %10 zam var elinde olupta vermeyende vardır büyük ihtimal

Forumdaşlar iyi akşamlar. Carraro Sportive 227 hakkında neler düşünüyorsunuz? 1-2 sene kadar bisikletten uzak kaldım. 2 yıl önce yol bisikletimle gittiğim yollarda şuanda bırakın yol bisikletini düz maşalı katlanır bisikletimde bile içim dışıma çıkıyor.

Daha önce 50-60 km kadar sportive 227 ile şehirlerarası yolda yol almıştım. 227'nin gidişini beğenmiştim. Gidondan kilitlenebilir amortisörlü maşalı, hidrolik disk frenli olması önemli bisikletin. Şimdilik spor ve haftasonları ufak turlarda seneye de uzun bir batı Türkiye turunda kullanabilirim. Yol bisikletinden sonra konforu çok iyi olmalı. Ne dersiniz?

Merhaba Peugeot t11 modelini almak istiyorum boyun 165 bacak boyum 70 cm burda olmadığı için deneme şansım olmadı 455 H bana uygunmudur

arkadaşlar öncelikle merhaba, aranıza katılmak için bir seçim yapmam gerekiyor :) lütfen yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Tozkoparan00
Son fiyatlari blmiyorum ama sehirde bi kac model var begendigim
Giant escape air
Merida speeder
Specilazed sirrus
Scott subb
Bunlara bakin

Giant Escape 1 disc nasıl bir tercih olur?

Arkadaşlar merhaba,

Bir bisiklet almaya karar verdim ve birkaç haftalık bir araştırma neticesinde iki model arasında kararsız kaldım. Carraro sportive 230 ve Salcano City Wind 20 modelleri arasında seçim yapacağım. İkisi de 4200 lira civarında fiyatları var fakat donanım olarak Carraro Deore kullanırken Salcano Alfine kullanmış. Hangisini tavsiye edersiniz?

Arkadaslar tur ve sehir icinde binmek icin 2 model arasinda kaldim oyle cok uzun turlar degil simdilik 60 70 km civari Sökedeyim.
Trek f.x 7.3 duz maşa deore set var uzerinde 2200 gibi bi fiyata anlastim cok temiz duruyor ( lakin tekerlek degismesi kargosu vs 2800 gibi bi rakam tutacak. 4 yillik bisiklet
Digeri merida crossway 20 v kilitlenebilir maşa acera set var. 1900 2 yillik bisiklet
Merida avantajlari
1 ucuza gelecek
2 kendim gorup alcam
3 arti masrafi yok
Trek avantajlari
1 Daha saglam
2 Deger kaybi daha az olur ki zaten uyguna anlastim diye dusunuyorum
3 Kadro degerli bi kadro oldugu icin uzerinde gelisme yaptigina deger

Masa durumu sorusunu cozebilmis degilim sehir ici kullanimda rahat ettirir (ki bu konuda bazi okuduklarim dandik masalar daha cok problem unsuru olarak gorulmekte deneyimi olan aekadaslar yorumlarsa sevinirim)
Digeride uzun turlarda agirlik yapar gorusu var.Ama ben bu isi spor amacli yapacagim zorlamasini cok takmam diye dusunuyorum.
Burdan yada baska bi sekilde yorumlariniza acigim 1 aydir bakmak yordu artik her turlu fikir ve elestiriye acigim. V fren dusunuyorum
Goruntulerde su sekilde IMG-20200531-WA0017.jpg20200601_021849.png

Arkadaslar tur ve sehir icinde binmek icin 2 model arasinda kaldim oyle cok uzun turlar degil simdilik 60 70 km civari Sökedeyim.
Trek f.x 7.3 duz maşa deore set var uzerinde 2200 gibi bi fiyata anlastim cok temiz duruyor ( lakin tekerlek degismesi kargosu vs 2800 gibi bi rakam tutacak. 4 yillik bisiklet
Digeri merida crossway 20 v kilitlenebilir maşa acera set var. 1900 2 yillik bisiklet
Merida avantajlari
1 ucuza gelecek
2 kendim gorup alcam
3 arti masrafi yok
Trek avantajlari
1 Daha saglam
2 Deger kaybi daha az olur ki zaten uyguna anlastim diye dusunuyorum
3 Kadro degerli bi kadro oldugu icin uzerinde gelisme yaptigina deger

Masa durumu sorusunu cozebilmis degilim sehir ici kullanimda rahat ettirir (ki bu konuda bazi okuduklarim dandik masalar daha cok problem unsuru olarak gorulmekte deneyimi olan aekadaslar yorumlarsa sevinirim)
Digeride uzun turlarda agirlik yapar gorusu var.Ama ben bu isi spor amacli yapacagim zorlamasini cok takmam diye dusunuyorum.
Burdan yada baska bi sekilde yorumlariniza acigim 1 aydir bakmak yordu artik her turlu fikir ve elestiriye acigim. V fren dusunuyorum
Goruntulerde su sekilde 228469 dosyayı görüntüle228471 dosyayı görüntüle
Her turlu trek fx derim hocam

• Beğen
Tepkiler: Asmyldz
Normalde ben de o fiyatlara bir bisiklet bakıyordum fakat biraz yükseltip Bisan trx 8600 yada peugeot t11-28 e kaymıştım lakin bugün attığım maillere dönüş yapmışlar. Bisan bisikletin hala üretimde olduğunu ve satış için tarih veremediğini söyledi. Peugeot içinde keza veremediler tarih. Bende 2. ellere yöneldim 3.000 TL ye kadar bulacağım bir tane. Bisiklet yok olmuş piyasada tıpki diğer herşey gibi :)

Benim gibi yeni baslayanlar icin cok yararli bir yazi.
Forumda ,internette aradim fakat pek bir bilgi yok. White marka bisiklet alan,kullanan,duyan var mi aranizda?

Saygilar

Arkadaşlar 2 amator arkadaş ara sıra istanbulda şehir içinde gezmelik max 700 liraya alınabilecek mantıklı bisiklet hangisidir? şimdilik bi alışalm da başlangıç için. hoşumuza gider ve vakit ayırırsak daha iyi bir şey alırız diye düşünüyoruz. çok para verip vakit ayırazsak diye tereddüt ediyoruz.

ya da 1000e kadar şunu al değer dediğiniz bi şeylerde olabilir.

şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar 2 amator arkadaş ara sıra istanbulda şehir içinde gezmelik max 700 liraya alınabilecek mantıklı bisiklet hangisidir? şimdilik bi alışalm da başlangıç için. hoşumuza gider ve vakit ayırırsak daha iyi bir şey alırız diye düşünüyoruz. çok para verip vakit ayırazsak diye tereddüt ediyoruz.

ya da 1000e kadar şunu al değer dediğiniz bi şeylerde olabilir.

şimdiden teşekkürler.
Hocam ikinci ele bakin o fiyatlara pek bsey zor sifir olarak

Hocam ikinci ele bakin o fiyatlara pek bsey zor sifir olarak
Hocam 500₺ e var bisiklet ama hiç bilmediğim için buraya danışayım dedim. Öyle çok bi şey beklemiyoruz zaten pedala basalım gitsin ama alırkende çok dandik bi şey olmasın.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cosmicmonkey sana bir bisiklet önereyim bütçene göre. Bianchi touring 417, bu bisikletin 2. el temizini 1100 liraya alırsın on numara da kullanırsın.

• Beğen
Tepkiler: cosmicmonkey
Geri