Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir/tur bisikleti seçim rehberi

28" lastikli versiyonu da varmış, 26 yerine 28 tercih etseniz daha iyi olur, hem sürüşler daha keyifli olur, hem de 26" şehir düzgün şehir lastiği bulmak zorken 28" olduğunda seçenekler oldukça artıyor.
Merhaba, teşekkür ederim. 26” tercih etmek istememin sebebi boyumun uzun olmaması aslında. Ayaklarım yere ne kadar yakın olursa o kadar güvende olurum gibi geliyor. Ama 28” olanlara da bakacağım.
@ozumsim
Eğer bisikleti etekle kullanmayacaksanız kendinizi kadın modelleriyle sınırlamanıza bence gerek yok. Öte yandan @firestone a katılıyorum. 28 jant tercih etmeniz daha verimli olur. Yine de kadın modellerinde ısrarcıysanız Carraro Sportive 325 ya da tam kentli bir model olsun derseniz Carraro Elite 805 önerebilirim.
Teşekkür ederim. Carraro Sportive’i beğendim, alabilirim. Elite 805 hiçbir yerde yok maalesef gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleme:
Scudo
Merhaba, teşekkür ederim. 26” tercih etmek istememin sebebi boyumun uzun olmaması aslında. Ayaklarım yere ne kadar yakın olursa o kadar güvende olurum gibi geliyor. Ama 28” olanlara da bakacağım.

Bisiklet 28" jant da olsa, 10" janta sahip katlanır da olsa orta göbeğin yere mesafesi çok fazla farketmiyor. Kaldı ki yine jant ebadından bağımsız olarak, ideal sürüş pozisyonunda seleye oturuş yüksekliğiniz bacak boyunuzla ilgili.

Merhabalar geçen sene btwin rockrider 520 bisikletim çalındığı için kendime şehir bisikleti almaya karar verdim kullandıpım yollar çok sorunlu değil bana 3500 lira civarı bir tur bisikleti önerebilir misiniz düz maşalı, ben bisan trx 8400 altus baktım onu almayı düşünüyorum kullanan var mıdır

Merhaba arkadaşlar. Kron xc100'den bir şehir/tur bisikletine geçmek istiyorum. Ağırlıklı olarak şehir içi ulaşım ve 20-30km gündelik gezintiler için bisiklet kullanıyorum. Bugün birkaç bisikletçi gezdim ve aradığım kriterlerde 3 bisiklet buldum. Kron tx75 hidrolik disk, mosso legarda 2021 v fren (kilitlenebilir maşa) ve bir v fren peugeout. Malesef peugeout'un modelini hatırlamıyorum. Fiyat olarak tx75 2200tl, legarda 2500tl ve peugeot 2000tl. Hepsi indirimlerle beraber fiyatlar. Bakımının kolay olması, hafifliği ve daha ekonomik olması gibi sebeplerle v fren istiyordum fakat tx75 biraz aklımı çeldi. Bisikletçi legarda'nın vites, aktarıcı kalitesi vb olarak tx75'ten çok çok daha iyi olduğunu söyledi, ne kadar doğru bilemiyorum donanımdan hiç anlamam. Lagerdayı değerlendirmeye alma sebebim maşanın kilitlenebilir olması. Bu bir artı mı eksi mi çok emin de değilim şahsen. Peugeot konusunda çok bir bilgi alamadım açıkçası ama görünüş açısından en iyisi o gibi. Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Arazi ile veya köy patika yollar ile çok işin yoksa maşayı salla gitsin sabit maşa al v fren tercihin doğru bir tercih çok atraksiyonlu kullanmıyorsan v fren zaten yeter ve artar bile, illa maşa olsun diyorsan kilitli maşa daha avantaj sağlayacaktır en azından düz yollarda kilitler engebeli bozuk yollarda iner Kilidi açarsın böylece daha fazla performans ve konfor elde etmiş olursun, bu kriterlerde kadro ve renk olarak hangisi hoşuna gidiyorsa onu al

• Beğen
Tepkiler: Rhapsody
Herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Bir şehir bisikleti alıp sahilde, ufak çaplı turlarda kullanmak istiyorum. Bütçem 3.000 TL civarında şimdilik. Kron cx100 26” hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu ayarda bir kadın şehir bisikleti öneriniz olur mu başka? Sevgiler.

Merhabalar,

Hem şehir / tur bisikleti olarak kullanacağınız, hem de uygun hibrit bir bisiklet için size, Btwin in kullandığım Riverside 120 modelini ya da bir üst modeli olan Riverside 500 modelini tavsiye ederim.

Riverside 120 Çelik Kadro / V klasik fren ve Small bedeni 14 kg - 8 Kelebek Vitesli (Kullanımı çok rahat) - Decathlon da 1.900 TL (Mayıs 2021) 28 Jant

Riverside 500 Aluminyum Kadro / Diskli Fren, Ön Amotisörlü ve Small bedeni 13 kg - 9 Kelebek Vitesli (Kullanımı çok rahat) - Decathlon da 2.800 TL (Mayıs 2021) 28 Jant

Riverside 500 ün kullanımı, aşırı performans istemiyorsanız, çok daha rahattır ve amortisörlü olduğu için daha konforludur, ancak bakımları pahalıdır.

Riverside 120 yi ise daha fazla performans, ucuz bakım ve daha az parça değişimi istiyorsanız tavsiye ederim.

Kullandığım Riverside 120 bisikletim de aşağıdadır, İşe-gidip gelmekte ve Sahilde kullanımım da, şu ana kadar hiç problem yaşamadım.

Sağlıcakla kalın.
bisikletim.jpg

Herkese merhaba, foruma yeni üye oldum. Bir şehir bisikleti alıp sahilde, ufak çaplı turlarda kullanmak istiyorum. Bütçem 3.000 TL civarında şimdilik. Kron cx100 26” hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu ayarda bir kadın şehir bisikleti öneriniz olur mu başka? Sevgiler.

Cx100 tavsiye etmiyorum . Masa kadro bağlantı noktası eski tip .bu size zamanla sorun çıkarabilir .

Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Bir hibrit bisiklet almak istiyorum bütçem 2000tl. Carraro sportive 322 almayı düşünüyorum bu bisiklet gibi önerebileceğiniz bir bisiklet varmi? (boy 1.74 kilo 81)

Arkadaşlar şehir bisikletinden pek anlamam sizce nasıl ?Bir arkadaş alacak asfaltta kullanacak zaten.Kron marka Normal satışı 7000 ama satan 3000 e veriyorBF4099C8-2EDA-4BDF-BDE1-317A667AE20C.jpeg

Arkadaşlar şehir bisikletinden pek anlamam sizce nasıl ?Bir arkadaş alacak asfaltta kullanacak zaten.Kron marka Normal satışı 7000 ama satan 3000 e veriyor265345 dosyayı görüntüle
O fiyata fena değil. Aslında ben merak ettim. Üzerinde kullanılan ekipmanın (zozolar hariç) aynısını markalı bir bisiklet kullansa 10.000 TL den aşağı satmaz. Bisiklette ve üzerindeki ekipmanlarda sıkıntı yoksa o fiyata kaçırmayın. :harika:
Grup setini 3000 binliraya ya alırsın yada alamazsın. Şimdi bu bisiklete bir satori kelebek gidon, birde sağlam gidon boğazı takınca deme gitsin. Başka arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum tabi.

Son düzenleme:
O fiyata fena değil. Aslında ben merak ettim. Üzerinde kullanılan ekipmanın (zozolar hariç) aynısını markalı bir bisiklet kullansa 10.000 TL den aşağı satmaz. Bisiklette ve üzerindeki ekipmanlarda sıkıntı yoksa o fiyata kaçırmayın. :harika:
Grup setini 3000 binliraya ya alırsın yada alamazsın. Şimdi bu bisiklete bir satori kelebek gidon, birde sağlam gidon boğazı takınca deme gitsin. Başka arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum tabi.
Sağol hocam

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar şehir bisikletinden pek anlamam sizce nasıl ?Bir arkadaş alacak asfaltta kullanacak zaten.Kron marka Normal satışı 7000 ama satan 3000 e veriyor265345 dosyayı görüntüle
Tamamen asfalt kullanımı için bakıyorsa eğer, düz maşalı, nispeten daha ince Lastikli ve kadro açıları biraz daha yola dönük, biraz da hafifçe (en azından 12-13 Kg civarı) bir hibrit tavsiye edebilirim.
Kullanım alanı olarak hafif arazi olacaksa bilemem tabi. Tam bir trekking kadro ve ekipmanları.
Daha çok beklenti önemli. Hafta sonundan hafta sonuna çıkarıp 15-20 km yapacaksa eğer hiç düşünmeyin bile.
Fiyat konusunda @necmeddin abiye katılıyorum gayet uygun.

Carraro sportive 321 3x7 aynakolu 1x7 yapabilirmiyiz bilgisi olan varmı

Arkadaşlar merhaba ormanın yanı başında oturmaktayım her sabah gidip bisiklet sütmek istiyorum. (Bu arada yollar komple toprak değil şehir/tur bisikletiyle sürülebilir.) bunun yanında ara ara İstanbul içi ulaşım amaçlı hemde yılda 1-2 defa şehirler arası çadırla uzun turlar yapmak istiyorum, bu 3 konuda beklentimi karşılayabilecek bisiklet için önerileriniz nedir? Tüm önerilerinize açığım. Bisiklet için bütçem 7000 TL

Boy: 183
Kilo: 82

Fuji Touring tarzı bir bisiklet mi alayım yada Cararo CRT -World tüm önerilerinize açığım dediğim gibi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum. Bir hibrit bisiklet almak istiyorum bütçem 2000tl. Carraro sportive 322 almayı düşünüyorum bu bisiklet gibi önerebileceğiniz bir bisiklet varmi? (boy 1.74 kilo 81)
Merhabalar corelli trivor serisi ya da bisanın şehir bisikletlerine bakabilirsiniz isterseniz.

Merhaba, arkadaşlar ben carraro marka bisiklet almayı planlıyorum.
ama ne alacağıma karar veremedim.
324 modeli daha yeni model değil mi? 227 modeli dahamı kaliteli?
1622530927225.png
1622530939940.png

324'te aktarıcılar daha düşük, maşası sabit, 24 vites. Eğer ikisi arasında kaldıysanız amortisörlü maşa kullanıp kullanmama isteğinize göre bir tercih yapabilirsiniz. Haricinde 27 vites yokuşlarda daha az yorulmanızı sağlayabilir.

Merhaba, arkadaşlar ben carraro marka bisiklet almayı planlıyorum.
ama ne alacağıma karar veremedim.
265790 dosyayı görüntüle
265791 dosyayı görüntüle
İki model birbirine denk değil. Aktarıcılar ve fren yapısı farklı. Diğer özellikler aynı olmak üzere Sportive 227 nin sabit maşalı alternatifi Sportive 328. Kadroları arasında küçük nüanslar olmakla birlikte amortisörlü maşa haricindeki bileşenler aynı.
Sonuç şuna çıkıyor: eğer amortisörlü maşaya ihtiyacınız olacaksa 227, yok olmayacaksa 328.
Son olarak Sportive 227 kullanıcısı olarak bisikletimden gayet memnun olduğumu söylemeliyim.

hocam 225 modeli beğendim eskiden 1500 tl idi 2016 yılında :(
stokda bisiklet yok şaka gibi ya şok geçirdim şuan.

Geri