Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehirlerarası kamplı tur için hazırlık

@Ahmet.YILDIZ Ben motorla gittiğimde dahi bu kadar çeşit malzeme götürmedim. Turun amacı kendi kendine yetebilmek, bir çeşit survivor. Pensesi olan çok amaçlı çakı, biraz klips, küçük ocak, küçük tencere ve demlik bir parça naylon şişme mat battaniye alır giderdim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.YILDIZ
Scudo
@ozalkadir Ramazandan sonra ayni turu dusunuyoruz. Simdilik 2 kisiyiz. Ramazan sonuna dogru bir baslik acalim ve uygun olan arkadaslarla beraber kalabalik bir grup olsak daha eglenceli olur diye dusunuyorum.

Yazin uyku tulumu gereksiz, ucuz birsey alip seneye cope atma bence. Uzerine cantadaki elbiselerini serersin mis gibi... kafa lambasi ve termos 1.000 yildizli otele cevirir kampini.

3 senedir husky guty ve gizmo kullaniyorum biri -5 digeri -10 . Eksi yedi derecede -5 olan gram konfordan odun vermedi. -10 unda gelen misafirlerime kakaliyorum :)))

Zayifim usurum dersen tek yada cok kullanimlik sobalarda var.
. Tek kullanimliklar 3 5 lira... cok kullanimliklar 15 lira civari...

@Murat KAPÇAK aslında ben de daha önceki gece deneyimlerimde soğukla ilgili pek sorun yaşamamıştım aslında. ucuz uyku tulumu yerine polar battaniye alsam da sorun olmaz heralde? Turda deneyip görmek daha iyi olacak sanırım. İlk aşamada uyku tulumunu da listeden çıkartıyorum.

@nonsteril
Olabilir hocam haberleşiriz. Ben bir başlık açmıştım zaten konularımda var. Sınavlar ve ramazan nedeniyle ertelemiştim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Herkese merhabalar. Temmuz sonunda (muhtemel 25 temmuz) İstanbul'dan ido ile Bandırma'ya geçip akdenize kadar süreceğim.Şuan rota ve ekipman hazırlıklarımı yapıyorum aslında yeni başladım hazırlıklara. O tarihlerde çıkmayı düşünen varsa ya da yollar kesişirse beraber pedallayabiliriz

• Beğen
@something battaniye uyku tulumunun isini gormez, bosa agirlik olur. Uyku tulumunun mantigi vucudumuzun urettigi isiyi disari salmamaktir. Battaniyede bunu basaramazsin. Usudugun zaman yedek elbiseleri, coraplari ust uste giymek daha akilci olur. Yalitim matla baslar, zeminle temasini kestigin an vucud isisinin buyuk kismi sende kalir.

• Beğen
@Murat KAPÇAK Üşürsen, giyersin alt üst içliği, polar battaniyenin altında yayıla yayıla yatarsın.

Bir arkadaşım battaniyeye düğme dikmişti, iki çöp poşetini birleştirip soğuk gecelerde uzunlamasına düğmelediği battaniyeyi poşete sokup kendi de içine giriyordu. İlk bahar ve son baharda kaya tırmanışı yapıyorduk.

Tulumda mumya gibi hiç rahat olmuyor.

Bilgilendirici. Takip

@Murat KAPÇAK
@kutsaruzgar
herkesin farklı tecrübeleri var sanırım bu konuda.bu gün biraz araştırayım bu konuyu.açık havada kalın battaniyeyle yatmıştım, sinekler dışında sorun yoktu aslında :) 2 seçeneği de gözden geçiriyorum tekrar.

17 mayısta hayatımda ilk defa 2 haftalık uzun bir tura çıktım. yanıma aldığım malzeme listesi.

1Kask, Eldiven, Gözlük
2Pompa
3Yama Takımı
4Alyan Takımı
5Ön Far
6Arka Flaşör
7Yedek İç Lastik
8Suluk
9Çadır
11Uyku Tulumu
12Mat
13Heybe Çanta
14Gidon Çantası
15Lastik Kanca
16Çorap
17Havlu
18Powerbank
19usb kablosu
203'lü piriz
21Uzun Kol Üst
22T-shirt
23çamaşır
24alt eşortman
25Şort
26kamera aparatları
27kas gevşetici
28ağrı kesici
298 Anahtar
30Çok Amaçlı Çakı
31Şarj cihazı
33Not Defteri, Kalem
35Kafa lambası
36Diş Fırçası ve Diş Macunu
37Elektrik bantı
382. ayakkabı
39Güneş Kremi
40kalmosan
41Sinkov
42çöp poşeti
43İp
44Uzun Pantolon
45prezervatif
46ıslak mendil ve kürdan
47yağmurluk
48Kredi Kartı
49Usb flash bellek
50kulaklık
51kamera
52sd kart okuyucu
53zımpara
54kamp mutfağı

çok ayrıntılı gözükebilir ama içlerinde kullanmadıklarım sadece yedek iç lastik ve yama takımı. yolda da sadece yeni bir sd kart aldım.

@alinahit hocam liste için teşekkürler.detaylı olmasına karşın gereksiz sayılacak pek birşey yok. ama üçlü prizi ne yaptınız merak ettim :D

edit:bir de heybe olarak ne kullandınız marka-model bilgisi alabilir miyim?

bazen kamping alanında ya da pansiyonda size sadece tek bir fiş veriliyor. şarj edilecek 3-4 ekipman olunca çok iş görüyor. heybe decathlon'un heybesi: (link)

IMAG1182.jpg

@alinahit alakasız olacak ama size iki sorum var.
1. Brooks sele aldım bügun hafif önü kalkık şekilde taktım ama sizinki çok kalkık sanki kendi tercihiniz mi kendi mi öyle oldu?
2. Hangi bagajı kullanıyorsunuz?

@ozalkadir
1: o fotoğraftan hemen sonra düzelttim.
2: decathlon'un disk uyumlu portbagajı

Geri