Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

@Clients
Teşekkür ederim. ben de var gücümle savaşıyorum.. Kemoterapiye sevimli haller takarak :)) selamlar

• Beğen
Tepkiler: Clients
Scudo
@A.Samed.Y
çok teşekkür ederim. sizede sağlıklı günler olsun..

@dr_mrh

Merhaba @dr_mrh ilginize çok teşekkürler. dilerim şanslıyımdır. kemoterapi konusunda haklısınız her kür sonrası etkileri fazlalaştı. 3.kürü 7 mayıs ta aldım ve bu sefer hem uzun sürdü hemde perişan oldum. bir hafta olacak yatağa yapıştırdı bu sefer beni. 28 mayıs ta hayırlısıyla sonuncuyu alacağım. anladığım sonuncusu tam vuracak ama direniyorum. psikolojik yanını bisikletime kavuştuğumda çözeceğim :) radyoterapi sürecini rahat geçirirsem sanki herşey yoluna girecek gibi hissediyorum. çünki şimdiki süreç beni etkiliyor. hareketlerim kısıtlanıyor. bu da beni birkat daha yıpratıyor. inşallah güzel günler gelecek. size de kolaylıklar ve sağlıklı günler diliyorum.

@NEVRES KME
sizin adınıza sevindim tedavinin en zorlu sürecinin sonuna gelmişsiniz ne mutlu, bunları tatlı zorluklar olarak görün.
radyoterapi nispeten daha rahat her seans sonrası 1 2 gün etkilenirsiniz en fazla, tedavi sonrası rutin kontrolleri aman ihmal etmeyin. başarmaya çok az kalmış.
kemoterapi sonrası beslenmede zorluk çekerseniz ateş, yada çok halsizlik hissederseniz tedavi gördüğünüz hastaneye başvurmakta çekinmeyin.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@dr_mrh ilginize teşekkür ederim. siz bisikleti nerede kullanıyorsunuz? hastaneye gelme şansınız oluyor mu bisiklet ile?

@vraptor
teşekkür ederim. valla bende sabırsızlanıyorummmm :) güzel dilek ve düşünceniz için çok teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: vraptor
@NEVRES KME
ben kayseri deyim
işe bisiklet ile gidip geliyorum ayrıca aracı hanıma teslim ettim, ben arkasından bisikletle gidiyorum : ayrıca fırsat bulursam kısa gezintiler yapıyorum 30-40km
istediğim aslında birkaç günlük turlar yapmak ama vakit ayırmak zor

Allah'ın izniyle en kısa zamanda atlatırsınız sizden önce atlatmış milyon tane insan gibi :)

• Beğen
@E.E teşekkür ederim. atlatmak için savaşıyorum. güzel sürüşler olsun sana, sevgiler

• Beğen
Tepkiler: E.E
Merhabalar,
Bu aralar bisikletimden uzak olsamda, bisiklet dostlarımla birlikte geçen güzel günlerden birini yaşadım dün akşam. Benim için çok anlamlı ve yoğun duygulu bir görüşme oldu. 15 Mart 2014 tarihinde Büyükada çıkartmamızda beraber pedalladığımız @Oktay Erkan arkadaşımla sözleşmiştik. Işın tedavisi sonrasında görüşmek için. Buluştuğumuzda sana sürpriz de var dedi. Ve 12 Nisan 2014 tarihinde İzmit çıkartması turunda tanıştığım ve birlikte pedalladığım @Çağlayan Talih çıkageldi. Mutluluğumu kelimelere dökmek inanın çok zor. Az görüşmek ve kısıtlı buluşup pedallamak olsada hepimizin meşgalesinin arasında böyle güzel dostluklar kurmuş olmanın tarifi bir o kadar da zor.
Güzel sohbet beni de bir nebze şuanki durumumdan uzaklaştırıp sevimli duygular içinde olmamı sağladı. Pembe balonlu tur için “pembe kaskım” Oktay’ın elinde geldi. Çok teşekkürler.

Hastalık dönemimde bir kere sürüş denememin kötü sonuçlarından sonra Oktay kulağımı da çekti gelmişken. Buradan @Osman Kıtay a duyurulur.

Ziyaretleri ve hoş sohbetleri için ayaklarına ve gönüllerine sağlık. En önemlisi durumuma ortak olmak adına saçlarını kestirip gelmişler :))) Bu anlamlı davranışı hiç unutmayacağım. İyiki varsınız. Sizleri seviyorum. Pembe balonlu turda buluşmak dileğiyle..

Rabbim geçirdiğiniz zor günleri ileride gülümseyerek hatırlamanızı nasip eder inşallah.:) Yazdıklarınızdan hayat dolu bir ruha sahip olduğunuzu anlıyorum.Aynen böyle devam edin.Yaradan her karanlığın ardından aydınlık günleri gösterirmiş.Sağlıcakla kalın.:)

• Beğen
01 Temmuz 2015

Dosyalar

• 20150701_210917.jpg
    20150701_210917.jpg
    119 KB · Okunma: 107
@NEVRES KME ablam, gülmek sana çok yakışıyor.

Bu sene aynı tarihte İzmit'te tur düzenlemeyi düşünüyordum ama sen bisiklet sürmediğin için canım hiç çekmedi. Pembe balonlu tur sonrasında bunu da organize edeceğim inşallah.

Seni seviyoruz. :asik:

@Oktay Erkan ve @Çağlayan Talih'i görmek de güzel. Tekrar görüşmek üzere abilerim.

@Cengizhan BAKIR inşallah herşey güzel olacak :) teşekkür ederim

@Tahir Keskin anladığım şu ki pembe balonlu tura geleceksin :) inşallah hep birlikte pedallarız yine. çok sevinirim. Ben Allahın izniyle iyileşeyim turlar da bizim yollarda. Sevgiler

@rsomuncu Amin teşekkürler. Bol pedallı günler dilerim sağlıkla..

Pembe balonlu turu kaçırır mıyız ablacım. :)

• Beğen
Geri