Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

Büyük geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Bisikletinize fazla özletmeyin kendinizi, sonra küsüyorlar haberiniz olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Scudo
@Ozby tesekkur ederim ozletmemeye çalışacağım; )

@kafdro657 teşekkür ederim inşallah. Herkese selam Sevgi ve bol dürüstdiliyorum . Kazasiz belasiz

• Beğen
Tepkiler: kafdro657
Çalıştığım işyerinde 7 yıldır tanıdığım bir genç arkadaşım bundan birkaç ay önce bu hastalığa yakalandı. Boğazından ameliyat oldu. Eski neşesini, dost canlısı özelliğini kaybedince; bisiklet kullanan bir iş arkadaşımla birlikte kendisine yol bisikleti alıp hediye ettik (ona kalsaydı hiçbir şey yapmak gelmiyordu içinden). Kısa zamanda grubumuza katılacak ve uzun turların keyfini çıkaracak. Şimdilik Maltepe Velodrom'da alışma turları yapıyor. Geçen gün Strava'daki değerlerini bana gösterdi, nasıl hızlandığını anlattı heyecanla. Bu daha başlangıç...

2.jpg
3.jpg

Nevres ablacım geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da eski sağlığına kavuşursun birlikte turlarız yine. Sağlıklı ol da daha sonra yine bisikletle gezmeler senin. İyi bak kendine seviyorum senii

• Beğen
@NEVRES KME çok geçmiş olsun. Foruma yeni katıldım ve sağlık durumunuzu yeni öğrendim. Umarım gerçekliğine inandığınız tüm güzellikler sizin olur.
Pembe balonları bisikletinizde görmek dileği ile...
:harika:

• Beğen
Bu hastalığı 3 sene önce yenmiş biri olarak, sizin de Allah'ın izniyle yeneceğinizi düşünüyorum. Acil şifalar dilerim.

@Bahadır Gürel geçmişler olsun. darısı bana inşallah. mücadeleme devam...sağlıklı günler dilerim hepinize. arkadaşınıza selamlar..

@Betül Ö.
Selam Betülüm, teşekkür ederim. geldi ansızın bende gönderme çabasındayım. İnşallah pembe balonlu organizasyonumda pedallamak nasip olur... sevgilerrr

@NEVRES KME

İnşallah,

O günler yakındır..

• Beğen
@adimlar
Teşekkür ederim. Sizde Hoşgelmşsniz :) Pembe balonlu organizasyonda sizi de aramızda görmek isterdim. Gelemezseniz ben Antalya ya geldiğimde birlikte pedallamak dleğiyle. Sevgiler ve sağlıklı günler dilerim

@eyupozturk
Teşekkür ederim ..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@1dost
Çok geçmiş olsun. İnşallah darısı bana olsun. Mücadele ediyorum. Bir de bisiklete binmeye başlarsam normaliteme döndüğümü daha iyi anlayacağım.. Zor ve sıkıntılı bir süreç. Ama biteceğini biliyorum. Güzel günler bizim olacak. Sevgi ve selam dostum :)

Bol pedallı günler dilerim size. Sol pedalınız benim olsun :)

Çok geçmiş olsun . İnşallah kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.
@Bahadır Gürel sizin gibi arkadaşları varsa insanın sırtı yere gelmez sanırım yaptığınız hareketi yürekten tebrik ederim.

Merhaba nevres hanımefendi bende yeni bir üye olarakdan sevgi ve selamlarımı yollarım.çok acil şifalar dilerim '''her zaman pozitif olun'''bisikletide bırakmayın kanseri 2 kez yenmiş bir insan olarak sizi benden iyi kimse anlamaz.

Allah tez zamanda şifanı verir inşallah sizi tanımıyorum ama güzel günler Allahın izni ile yakın inşallah :)

• Beğen
Nevres Hanımefendi, çok geçmiş olsun, tez vakitte şifa dilerim size. Foruma yeni üyeyim ancak bu dayanışma ruhu beni çok etkiler her zaman. Nerde birlik varsa orada dirlik vardır dostlar.
@Bahadır Gürel , Beyefendi sizlerin yaptığı gerçekten takdire şayan bir davranış. Arkadaşınıza şifalar dilerim ve önünüzde saygıyla eğilmeyi bir borç bilirim.

nevres hanım çok geçmiş olsun.

bu hastalıkla çok yakından tanışık birisi olarak size tavsiyem,moralinizi hiç bozmayın,gülün,eğlenin.ondan sonra gerisi zaten gelecek,hastalığı bir daha geri gelmemek üzere kolundan tutup atmış olacaksınız.

• Beğen
@caner1405

@skywagon

Sağolsun Yılmaz arkadaşımla birlikte, ameliyatını yeni atlatmış, yoğun ilaç tedavisi gören Eren arkadaşımıza yaptığımız çok küçük bir katkı bu. Ben bisiklet sürerken yaşamaktan çok keyif alıyorum. Kendisini çaresiz durumda hisseden, adeta hayata küsmüş arkadaşıma bisiklet yoluyla yaşama sevinci sağlayabilirsem ne mutlu -ki ben müthiş haz duyuyorsam o da zamanla bu hastalığa kapılacak. Geçen gün km saati almış. Hafta sonu bisikletine montajını yapacağız. Bu işler böyle aşılanıyor. Yılmaz'ın da yeri ayrı; geçen yıla kadar günde birkaç paket sigara tüketen ve çoook stresli bir işte ekip yöneticisi olan (büyük bir datacenter'da sistem ekibinin yöneticisi) Yılmaz, geçen yıl Hawai'de katıldığı EMC semineri sırasında sabah otelden plaja baktığında kimsenin denize girmediğini veya yatıp uzanmadığını aksine koştuğunu, yürüş yaptığını, bisiklet veya paten sürdüğünü görünce çok etkilenmiş, hatta orada bir şort alıp ertesi sabah koşmuş. Döndüğünde de ciddi karar almış, benim bisiklet sürdüğümü bildiği için kendisine yol bisikleti almak istediğini söyleyince iki şeyi başlatmış olduk: Performans amaçlı bisiklet sürmek ve sigarayı bırakmak.

Geri