@caner1405
@skywagon
Sağolsun Yılmaz arkadaşımla birlikte, ameliyatını yeni atlatmış, yoğun ilaç tedavisi gören Eren arkadaşımıza yaptığımız çok küçük bir katkı bu. Ben bisiklet sürerken yaşamaktan çok keyif alıyorum. Kendisini çaresiz durumda hisseden, adeta hayata küsmüş arkadaşıma bisiklet yoluyla yaşama sevinci sağlayabilirsem ne mutlu -ki ben müthiş haz duyuyorsam o da zamanla bu hastalığa kapılacak. Geçen gün km saati almış. Hafta sonu bisikletine montajını yapacağız. Bu işler böyle aşılanıyor. Yılmaz'ın da yeri ayrı; geçen yıla kadar günde birkaç paket sigara tüketen ve çoook stresli bir işte ekip yöneticisi olan (büyük bir datacenter'da sistem ekibinin yöneticisi) Yılmaz, geçen yıl Hawai'de katıldığı EMC semineri sırasında sabah otelden plaja baktığında kimsenin denize girmediğini veya yatıp uzanmadığını aksine koştuğunu, yürüş yaptığını, bisiklet veya paten sürdüğünü görünce çok etkilenmiş, hatta orada bir şort alıp ertesi sabah koşmuş. Döndüğünde de ciddi karar almış, benim bisiklet sürdüğümü bildiği için kendisine yol bisikleti almak istediğini söyleyince iki şeyi başlatmış olduk: Performans amaçlı bisiklet sürmek ve sigarayı bırakmak.