Scudo Sports

Sekiz kadından biriyim, 5 numaralı meme kanseri bisikletçiyim:)

Büyük geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşarak tekrar mutlulukla pedallamanızı dilerim

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Scudo
Allah acil şifalar versin...en kısa zamanda bisikletinize kavuşmanızı dilerim...

• Beğen
@Tahir Keskin
@Tahir Keskin merhaba, turuncu zehir ile birlikte iyileşme mücadelesine devam :) 3. kürü 7 mayıs ta aldım. son kür 28 mayıs ta.. inşallahta bitecek bu aşaması sonra radyoterapi başlayacak. hayırlısıyla. bisiklet hala yasak. sanırım radyoterapi zamanı yavaştan başlayabileceğim. heyecanla o günleri bekliyorum. ilgine ve desteğinize teşekkürler. sevgiler

@NEVRES KME, sevgi ve muhabbetimizi kucak dolusu gönderiyoruz ve dualarla yanında olduğumuzu yeniden hatırlatıyoruz. Bu akşam işten dönerken senin için pedal basacağım inşallah. :)

• Beğen
@Tahir Keskin
sağolasınnnnn en mutlu durum benim için. SOL PEDAL benim :))

@caner1405
Çok teşekkür ederim. inşallah öyle olur bende çok istiyorum.. selamlar

@redwolf
merhaba @redwolf öncelikle büyük geçmiş olsun. darısı bana olsun. Allah kısmet ederse "pembe balonlu organizasyonumda" birlikte pedallamak dileğiyle. çok mutlu olurum aramızda olmanızdan. zaten tüm arkadaşlar için sağlık turu olacak bence :)) görüşmek dileğiyle sevgiler

İnşallah nevres hanım tabiki katılmak isterim.sağlık ve sıhhatle kalın.

@nepantes
teşekkür ederim hepimize :)

@gokhan53
Çok teşekkürler. inşallahhh

• Beğen
Tepkiler: gokhan53
@skywagon
çok teşekkür ederim. bana kuvvet veren bu güzel destek..hepinize teşekkürler.. bol pedallı sağlıklı günler dilerim..

@pulka
Sevgili Pulka :) çok geçmişler olsun ve darısı bana olsun. inşallah bende savaşıyorum çok uzağa fırlatacağım :) Rastlaşmak dileğiyle sevgi ve selamlar..

• Beğen
Tepkiler: pulka
@Tolga_Cr32
çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda gerçekleşir. güzel ve sağlıklı günler dilerim.

@ERDİNÇ DURAN
Amin inşallah.. selamlar

Çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.Sizi tekrar görmek ne kadar sevindirici ise,rahatsızlığınızı öğrenmek o kadar üzücü oldu.Bu yüzden mesajınız için "Beğen" butonuna basamadım bir türlü.Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.

• Beğen
@Derya Keçeci
Merhaba @Derya Keçeci benim içinde siz dostlarla tekrar buluşmak güzel oldu. Öncelikle çok teşekkür ederim. son 6 ay işlerim nedeniyle uzak kalmıştım forumdan, bu hastalık vesile oldu tekrar buluşmak için :) bugünlere şükür. ben istemeden geldi bu sevimsiz şey ama savaşıyorum göndereceğim :) Pedallı günleri iple çekiyorum, ve hala yol planlarım, şehir şehir bisikletli arkadaşlarla buluşma planları yapmaya devam ediyorum :)) rastlaşmak dileğiyle sevgiler..sağlıklı günler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@NEVRES KME Sevgili Nevres kardeşim.Belki hiç karşılaşmadık.Ancak forumda açtığınız her konu'da, yazdığınız her mesajda özneniz daima sevgi ve dostluk oldu;bu da gözümüzden kaçmadı elbette. Evet,malesef hastalık,kişi ayırt etmeksizin herkesin bünyesine girebilecek kadar sinsi bir düşman.Ancak,hayata pozitif bakan dirençli insanların kalbini asla ele geçiremez ve geçirmemeli.Bu uğurda harcayacağınız gücü ve enerjiyi ancak sevenlerinizin iyi dilekleri ve dualarıyla bulabileceğinize gönülden inanıyorum.Tüm sevdiklerimiz için olduğu gibi,dualarımız sizin için de olacaktır.Yarın Annneler günü.Bu vesile ile Anneler gününüzü de kutlarım.
Sevgiyle kalın

@Derya Keçeci Kutlama mesajınız için çok teşekkürler :) Yürekten gönderilen dualar ve enerji için sonsuz teşekkürler. Herkese sağlıklı günler olsun. Yüzde gülücükler olsun. Saygı sevgi dostluk hoşgörü olsun. 3.kürümü alalı 2 gün geçti ve perişanım etkilerinden. uyuyamıyorum ve sizlerle birlikteyim. yalnız değilim,mutluyum. iyiki varsınız :)
forumdaki annelerin günü kutlu olsun ve anne aday adaylarınında gününü kutlarım :)
lütfen sağlık kontrollerinizi yaptırınız. ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR. unutmayınız. sevgilerimle

Pembe bir balonla sevgilerimi ve şifa dileklerimi yolluyorum.. :)

nvrs.jpg

Kanser zor bir hastalık kayınpederim. Kanser riskinden dolayı kemo terapi aldı. Kemo terapi çok kötü Allah düşmanıma vermesin Bir deri bir kemik kaldı. Süreç uzun. Katlanmak zor ama yaşama sevinçi ve nedenleri insanı bağlıyor hayata umarım iyi olursun hayat sıkı tutun

• Beğen
@Sebahattin Gerceker

çok çok çok teşekkürler @Sebahattin Gerceker . 5 haftadır benim için gönderdiğin SOL PEDAL lar a binlerce teşekkürler. Dilerim en kısa zamanda birlikte pedallamak nasip olur. pembe balonumla :) sağlıkla kal #tortugaymariposa

Fotoğraf gönder(e)mediğim zamanlarda da SolPedallar hep "Nevres için" diye fısıldıyor.. :)
Kimbilir daha kaç bisikletseverin solpedalı büyütüyor o fısıltıyı... Her ihtiyaç duyduğunda duyabilirsin o şarkıyı...;)
İlginçtir, ben de yorulduğumu hissettiğimde, örneğin bir rampada, pembe bir gülümseme görüyorum.. güç veriyor solpedala...
Sevgiler annenize ve kızınıza da.. :)

@Sebahattin Gerceker

A.S. @Sebahattin Gerceker

Ne çok özlüyorum o sesi, evet
Herşey tıkırında gidiyordu. Yeni çalışma düzenimde uygun aralıkları da yakalamış bisikletle gidiyordum işe. Hatta artık bagaj konusunda çözümüde son yurtdışı seyahatimde yeni çantalarla halletmiştim. Allah sana bir haber verecekse bir şekilde ulaştırıyor. Senin yolunu çiziyor. Kasım 2014 bir başka nedenle hastaneye gidiyorum ve memedeki kitle yakalanıyor. Adı net bir şekilde telafuz edilmediğinden ben hiç yanaşmayıp kötüye, çizmiş olduğum programda ilerliyorum. Yılbaşı arefesi babam acil ameliyat oluyor Mersin’deyim. İyileşiyor şükür, sırada Sırbistan biletim var Ocak ayında yetişiyorum. Şubat Norveç ve Londra seyahatim var. Gidiyorum. Bu arada Londra’ya ilk ziyaretim, ve her yer bisikletli.
Aklımda yeni çantam, gözümün önünde bisikletliler. Nasıl bir heyecan var. Türkiye’ye dönünce bisikletimle buluşacağım ve bas bas pedala şarkısıyla gezeceğim. Bisiklet Forumda bisikletli fotoları paylaşacağım, yazıları paylaşacağım. Yanımdaki yabancı arkadaşımla sohbetlerde laf dönüyor dolaşıyor ve benim kitleye geliyor. Lakin doktor benden bir görüntülü tetkik daha istemiş ama ben seyahatlerden vazgeçmemiş, başka ülkelerde bisikletlileri incelemeyi daha ön sıraya almışken.
Şubat 2015 ortası dönüyorum. Her yerde kar var:) İstanbul bitmiş. Herkes mesai öncesi evlere yollanıyor ve ben ev yerine hastaneye gidiyorum. Hava şartları düzelene kadar tetkikleri yaptırayımda rahat rahat bisiklete bineyim diyerek.. Ve iki gün içinde sonuç çıkıyor, Acil bir tetkik daha isteniyor. Kaçamıyorum. Zaten kaç aydır kaçıyorum. Kimbilir ne kadar zamandır bunu bedenimde taşıyorum.
Kabus sonuç şubat sonu açıklanıyor. Ve hızlandırılmış filmde başlıyor benim için.

Bir anda hayatımın göbeğine oturan kansersin kelimesini hazmetmeye çalışmak,
Ameliyat ve devam eden süreçte bilmeden yürüme fikri.
Korku, korku, korku..
Ne olacam, kızım ne olacak, derken içine düşmüşüm bile mücadelenin.
1,5 ay kapandım içime. Bu ben değildim. Bana yakışmadı hindi gibi düşünmek.

Tutundum gidona :) Ben hayalimdeki programlara dönersem hızla iyileşecektim. Tur organizasyonları beni bekler, BF daki bisikletli dostlar beni bekler, hatta şehir şehir gezmeye başlamıştım devam etmek lazım.

Kısacası bu griple savaşmam lazım. Solpedal bastığım pedaldaşlarım bugün benim için solpedal basıyor. Hepbir ağızdan söylüyorlar bu şarkıyı. Ben de benim durumumda olanlar için solpedal basmalıyım, o koroda ben de olmalıyım.

Sizlerin sayesinde daha azimliyim. Kuvvetliyim. Mutluyum. Ve en önemlisi dostlar yalnız değilim.

İyiki varsınız.

@NEVRES KME
geçmiş olsun
meme kanseri erken tanı ve tehşis edilirse tedavisi mümkün olan bir hastalık
ama tedavinizde en zor bölüm kematerapi bölümü
ilaç aldıkdan sonra ağır grip geçiriyor gibi oluyorsunuz, her kürden sonra biraz daha bulanacaksınız, hatta bazen hiç tedaviye bile gitmek istemeyebilirsiniz
bir de psikolojik yanı var ki; o konuda da mutlaka etrafınızdan ailenizden destek alın düşüncelerinizi paylaşın çünkü bu süreçte bir anda depresyona bile girebilirsiniz.
Ama sabrederseniz uzun ve zor bir süreçten sonra eski sağlığınıza tamamen kavuşabilirsiniz
radyoterapi de zor ama kemoterapiden sonra kolay gelecektir.

• Beğen
Geri