Dostlar; pedli tayt giyerken iccamasiri giymemek gerekiyor biliyorsunuzdur.
Pedli tayt giymedigimiz durumlarda altımızda genelde iccamaşırımız da oluyor. Bu şekilde testisler ve penis, iççamaşirinin icinde tıpkı çamaşır makinesindeymiş gibi pedal çevirdikçe yoğuruluyor.
Bu konunun deneylerini yaptim kendimce. Pedsiz normal yumusak kumasli bir şort ile 20 veya 30 km lik kısa sürüşlerde sıkıntı yaşıyordum ve boxer giyiyordum. Boksersiz sadece şortu giyip yola cıkınca farkettimki sıkışma ve sürtünmenin sebebi bokser mış.
Sonra slip iç çamaşırı ve şort ile çıktım yola, bu sefer de slip in yanları sürtünmeye bağlı tahrişe sebep oldu. En sonunda iç çamaşırını komple devreden çıkardım inanılmaz derecede konfor farkı yaşadım. Cınsel bölge serbest kaldı. Ama selenin yaptigi baskiya çözüm olmadı tabi. Bunun çozumununde kegel kaslari egzersizleri ile oradaki kas kutlesinin gelistirilmesi olabilecegini tahmin ediyorum. Artık pedli tayt olmadan normal şort ile sorunsuz kısa sürüşlerimi yapabiliyorum. Bu keşfi gündelik hayatimada adapte ettim işyerindede uzun süreli oturuşlarda sıkışma sorunları ortadan kaltı. Kisacasi iç çamaşiri butun konforsuzluklarin musebbibi diyebilirim. Tabi giydiginiz pantolon veya şortun sert kumaş olmaması şartı ile. Hava alan cilt koku ve terlemeye karşı da korunmuş oluyor. Totalde; surtunme, sıkışma, terleme sorunlarini buyuk oranda çözüyor.