Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

selle italia şaşmayın derim....mountain bike dışı seleler ister istemez belli bir süre sonra rahatsızlık verecek,en azından hak edeni selle italia...saygılar

Scudo

Bu seleyi kesinlikle tavsiye ederim.Taytsız bisiklet kullanmak için hesaplı rahat bir sele ararken sirkecide anadolu bisiklette bu ürünü önerdiler ve aldım gerçekten çok rahat biraz büyükçe ama bisikletin üzerinde sırıtmıyor.İnternette daha hesaplı fiyatlara bulabilirsiniz ben pazarlıkla 50 liraya aldım ama ellerinde sadece bir adet vardı ilk alışverişim diye beni kırmadılar sağolsunlar.

• Beğen
Tepkiler: olguakbayrak
kılıf hikaye
pedli tayt bir yere kadar
herşey selede bitiyor
benim popom ritchey in selesini çok sevdi :D

@BağdatlıRuhi
Evet var, pedli kilotlar var bisikletciler icin.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
Peki yorumun basındakı gıbı 80-100 tl civarı sele nedır çoğu kişi brooks demıste ne yazıkkı bazılarımızın bütçesi yetmiyebilir .Bunun ıcın beklıyorum onerılırnızı :)

Hangi sele alirsan al bir sure sonra poponda aciyi hissedersin sana tavsiyem sele degil iyi bir jelli tayt alman :)

@Zen.eren benım acı olayı deil aşarı terliyor bıde 5 dk bakkala gıdıyım arkam su gıbıdonuyorum :(

@Tuguj Taytlar terleme sorununda da ise yariyor merak etme ama taytin uzerine bir pantolon falan giyersen ne olur bilemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Zefal017
Ben tayt kullanmiyorum btwin jel selesi var onu kullaniyorum cok rahat 40 50 km gidiyorum taytla sursem nasil olur 100 bulurum galiba :)

@abidin89 Ben sele jellerini pek kullanisli bulmuyorum goruslerimiz degisebilir tabii ki ama uzun omurluluk ve rahatlik acisindan tayti uygun buluyorum 100 degil 200 km de gidersiniz o sizin popo hassasiyetinize kalmis :D

@Zen.eren karbon seleler nasil cok sert yapisi var galiba ama adamlar daha uzun gidiyorlar selenin sert olmasi bir avantajmidir acaba

@abidin89 Hic bir fikrim yok onu bende merak ediyorum aslinda sert karbon selede nasil rahat kaldiklarini o_O

• Beğen
Tepkiler: Zefal017
@Tuguj Ben pek tayt kalitesinden anlamam decathlondan aldıgım Btwin 500 tayt var memnunum

yeni konu açmak yerinde bu konuyu hort yapayım dedim aynı şey şuanda bendede mevcut sele tavsiyesinde bulunabilecek varmı acep tabiki bütcem max 100 tl yukardaki kadar değil.

şimdiden teşekkürler

En ufak bisikletçilerde bile geniş süspansiyonlu bir sele bulabilirsiniz,ben şahsen aldım ve rahatım

yol bisikletinde de abes durmasın diye sormuştum aslında dağ bisikletime selle royal lokin almıştım gayet rahttı fakat oda baya bi geniş.

merhaba scott cx bisikletim var. üzerine khamsin jant aldım. bisikletin görünümünü biraz değiştirmek ve daha siyah bir görüntü almak için ufak dokunuşlar yapmak istiyorum. fotoğrafdaki jant kendi stok jantı.. yeni aldıgım jant ise siyah.

ilk önce siyah bir suluk alacağım. birde sele beyaz onu siyaha çevirmem lazım. yani teknik olarak beyaz seleyi siyaha cevirme bir gibi durum yok sanırım?

bende ufak bir araştırmadan sonra şöyle bir sele buldum. kullandıgım sele ile 150-200+ kmler de yaptım ama çok ağrı hissetmedim.

buldugum sele budur.

(link)

fikirlerinizi bekliyorum.

burada da birşeyler var..

(link)

Dosyalar

• .facebook_1423833835502.jpg
    .facebook_1423833835502.jpg
    33,8 KB · Okunma: 101
Geri