Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

Arkadaşlar selenin kişiden kişiye yada kullanım şekil ve mesafesine göre değişken olabileceğini bilerek kısmende olsa tavsiye ve kullanıcı tecrübelerini dikkate alarak seçiminizi yapın ama en önemlisi ölçülerinizi bilerek son aşamada doğru bir karar verin..kendim power comp sele ile 450km 19 saat üzerinde kalacak şekilde sürüş yaptım, aktivite sonunda biliyorumki power comp selede olsa yada daha iyisini vaad eden x bir sele de olsa o mesafeye o süreye isyan edeceği ayrı bir gerçek(ek olarak sudocrem ve soranın üst segment tayt kombinasyonu ile kullandım) fikir olarak diyebilirimki 300 350 km ye kadar huzursuzluk vermedi, ama önermek ile kesin çözüm demek farklı şeyler nerden bakarsanız 800tl gibi bir rakama denk geliyor, bana iyi gelen bu seleyi benim dediğimi kesin sonuç olaraktan referans alıpta kullandıktan sonra aynı olumlu tepkiyi alacağının garantisi yok......

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Arkadaşlar merhaba sele royal respiro kullananlar kimse var mı?Memnun musunuz?Teşekkürler

Selle Royal Athletica serisi çok iyi. Ağrı sıfır . Bakın Derim .

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Selle Royal Athletica serisi çok iyi. Ağrı sıfır . Bakın Derim .
Hocam dediğim ürün selle royal athletic galiba sizin dediğinizden siparişi verdim 450 sen 360 a düşmüştü bakalım nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: Barış_Demir
Sele kaynaklı yaralar yüzünden ben bu haftayı tamamen es geçiyorum, acısı hiçbişeye benzemiyor valla😬

Bi yakınım İngiltereye gitti ama ikinci el almadıktan sonra fiyat çok farketmiyor 100 150 lira max, nakitte burda da aynı indirimi alabiliyorum zaten.

Şu yaralar geçtiği zaman yeni bi sele şart...

• İnanılmaz
Günlük 30km yol yapıyorum, gazelle marka şehir bisikletim var. Üzerinde selle royal bir sele var ama memnun değilim. Bu mesafede bineceğim bir sele tavsiye si alabilirim ama brooks hariç. Brooks öyle de böyle de alacağım ama biraz zaman lazım nakit için. 250tl ye kadar bir sele tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler

@By chow Brooks'a alternatif Gyes marka kösele sele var, fiyatı da 250 TL civarında. Forumda konusu mevcut, bi araştırınız.

Emin
Hocam dediğim ürün selle royal athletic galiba sizin dediğinizden siparişi verdim 450 sen 360 a düşmüştü bakalım nasıl olacak
Hocam emin olabilirsin rahat edeceksin. Zamanında bende çok aramıştım sele konusunu. Kalça kemiğine uygun olanı verdiniz değil mi ? Genelde a2 uygun oluyor bizlere. Selenin ortası da suni deri gibi olduğu için rahat ettiriyor. Kullanınca yorumlarınızı paylaşırsanız süper olur .

• Beğen
Emin

Hocam emin olabilirsin rahat edeceksin. Zamanında bende çok aramıştım sele konusunu. Kalça kemiğine uygun olanı verdiniz değil mi ? Genelde a2 uygun oluyor bizlere. Selenin ortası da suni deri gibi olduğu için rahat ettiriyor. Kullanınca yorumlarınızı paylaşırsanız süper olur .
Hocam aldım ilk sürüşümü yapıyorum mola verdim iyi şuan için sıkıntı yok ama büyük kalçalılara bunun moderato türü var onu öneririm memnunum ama daha ilk 20 km iyi ama

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Günlük 30km yol yapıyorum, gazelle marka şehir bisikletim var. Üzerinde selle royal bir sele var ama memnun değilim. Bu mesafede bineceğim bir sele tavsiye si alabilirim ama brooks hariç. Brooks öyle de böyle de alacağım ama biraz zaman lazım nakit için. 250tl ye kadar bir sele tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler

Velo plush sele öneririm. 3 farklı modeli var, ben yarı sportif olanın almıştım. 2 yıl kadar kullandım ve harikaydı.

Brooks iyidir ama deri sele herkese hitap etmeyebiliyor. Satın almadan evvel, çevrenizdeki birinden bulup muhakkak denemenizi tavsiye ederim. Elazığda bu biraz daha zor olabilir tabi.

(link) Birisi satıyormuş. Not: İlan benim veya tanıdığım birinin değildir.

• Beğen
Tepkiler: By chow
0A13A1B8-E460-47B1-B65E-1CA7539BC354.jpeg
Prologo dimension143 ndr tirox. Giant connect upright seleden geçtim çok memnun kaldım. 110 km gravel yolda denedim ağrı sızı oluşmadı 🧿

• Beğen
Tepkiler: Ali Ozan
Sele royal respiro athletic öneririm küçük kalçalılara hava kanalı da var.Büyük kalçalılara bunun daha büyüğü moderato modelini öneririm duruşu da güzel sportif ve rahat .

• Beğen
Tepkiler: KOMA
@ghostt Hocam barendden memnun musunuz,şehir bisikletime almayı düşünüyorum marka modeli nedir?
hemde selle royali nereden temin ettiniz?

@ghostt Hocam barendden memnun musunuz,şehir bisikletime almayı düşünüyorum marka modeli nedir?
hemde selle royali nereden temin ettiniz?
Hocam barend fonte Elcik diye geçiyor .Gayet iyi kaliteli ve göze iyi hitap ediyor.Sanki profosyenel yol bisikleti sürüyormuşum gibi hissediyorum rahat ve kullanışlı.N11 den aldım.Sele royal respiro n11 den indirimdeydi 360 TL tükendi galiba normalde 450 TL.Dediğim gibi seleden de memnunum hem sportif hem rahat .Ama büyük kalçalılar aynı modelin sadece daha büyük olanı moderato alsınlar

• Beğen
Tepkiler: Myali
Merhaba arkadaşlar,
Eşimin sürüşlerde daha rahat etmesi amacıyla ona Selle Royal Optica 3D Moderate Bayan Sele almayı düşünüyorum. Bilgisi olan var mı bu seleyle ilgili? Bisikleti Merida Crossway 20-V.

Arkadaşlar merhaba sele royal respiro kullananlar kimse var mı?Memnun musunuz?Teşekkürler
Triban 540’ın selesinin yerine almıştım. Biraz daha rahattı. Bir de terlemeyi azaltıyor. Tavsiye edilebilir.

@ghostt bende respiro modaret olanı var çok rahat gerçekten ama 465gr. ona göre alın.

• Beğen
Bende selle royal respiro 2 adet var.
modorate ve athletic serisi.
seriler oturuş derecelerine göre adlandırılmış. öncelik oturuş açınıza karar verin, sonra modelden uygun olan seriyi seçin. tabi ki kemik ölçülerini atlamayın.
güzel sele

• Beğen
Bugün seleyi aldım, gerçekten bariz farketti. Önümüzdeki haftalardaki uzun sürüşlerde faydasını görüceğimden şimdiden eminim.

Fotoğrafta tam gözükmemiş, Specialized Power 143mm26375521-F22A-4FC5-96A9-39100192295B.jpeg

MertV
Power klübe hoşgeldin kardeşim bende geçen ay üye olmuştum :komik:

• Hahaha
Geri