Gülcan hanım kelle paça çok iyi fikir. Geniş selelerin sorunu 30-40 km sonra sıkıntı yaratması ve vurması. Tabi kullanıcıdan kullanıcıya ve bedene göre değişiyor. 3. Seleyi de aldım buna dahi zor alıştım. Aslında sele olayı bisikletçiliğin can pazarı işin rast gitmezse uğraş dur.Buradan Mosso kullanıcılarına bir tavsiyem olacak.Orjinal selede ısrar etmeyin ve selenizi değiştirin.Yok alışırım vs gibi beklemeler sizi hem zamandan hem de oturum konforunuzdan edecektir.Mosso nun spor selesi çok sert ve kemik aralığı sadece 16 cm.Bu hafta çarşamba günü Performansdan Sadun bey bisikletime gayet konforlu bir sele taktı.Oturum eni :21 cm,Fiyat 70 tl. Yani uzun lafın kısası konfor için 500-600 tl ye çıkmaya gerek yok.Aradaki fiyat farkıyla bisikletinizi donatırsınız.Üstüne bir de kelle paça içersiniz .Ayrıca biraz daha gaza gelip bir de bagaj taktırdım.95 tl.
Hayırlı olsun. Size Maltepe velodromda rastlıyorum. Satın almadan önce test selesi almış mıydınız?Yaralar tarif edilemez hale gelince soluğu burda buldum napalım
Hayırlı olsun. Size Maltepe velodromda rastlıyorum. Satın almadan önce test selesi almış mıydınız?
Ben de sele arayışındayım. Aktif Pedal Power Comp için bir test selesi sağlayabileceğini söyledi. Bu çok yararlı çünkü geçen hafta Selle İtalia’nın test selesinde rahat edemedim ve iade ettim. Bisiklet Sepeti sağolsun, yoksa rahat edemediğim bir sele koleksiyonum da olabilirdi.Sele için iki ürün vardı aklımda, bi Specialized Power bide Pro Stealh.
Proyu bi tanıdığımdan edinip test ettim memnun kalmadım. Tek çare olarak Power aldım.
Jel sele alma arefesindeyim katlanır bisikletime. Bu iyi oldu.Şu yumuşak sele, sele kılıfı şeyleri bi sevemiyorum. Sert sele ağrıtıyor biraz ama alışınca pek etkilemiyor. Yumuşak sele veya sele kılıfı türü şeyler ağrı yerine acı veriyor ve alışılmıyor.
Uzun sürüşler yapmayacaksanız faydası olabilir. 40km+ üzerinde verimli bulmuyorumJel sele alma arefesindeyim katlanır bisikletime. Bu iyi oldu.