Rahatlık derken yumuşak bir sele arıyorsanız Sportourer marka selelerin jelli modellerini önerebilirim. Çeşitli ebatlarda/modellerde olması lazım piyasada. Yalnız şimdiki fiyatlarının ne civarda gezdiğini bilmiyorum.
Merida crossway 300 kullanıyorum,selesi sert ve rahat değil.
15 km den sonra iyice rahatsız etmeye başlıyor.
Sele kılıfı ve tayt mı alsam yoksa yeni sele mi alsam karar veremedim.
Bütçem 70-80 tl .Önerilerinizi bekliyorum.
forumda arama yaparsanız sorunuza cevap verecek konular ve tavsiyeler bulacaksınız. yinede kişisel tavsiyem fiyat/performans açısından sportourer seleler olacaktır. anatominize ve sürüş açınıza uygun sele seçmeniz gerekir. en azından bir süre deneme şansınız olsa daha iyi olur.
Ben kendi kullandığım jel sele tavsiye ederim fiyatı da yanılmıyorsam 80-90 tl ama emin değilim. bende sportourer gel flow sele var inanın hiç bir problem yaşamadım 3 aydır. Çok rahat not günde min 20 km artı haftada bir de 40-50 km bisiklet sürüyorum
bu selelerin rahatı belli bir noktaya kadar, sonrası alışkanlık oluyor.
eğer konfor istiyorsanız kesinlikle brooks seleden şaşmayın, birden fazla sele deneyerek paranızı çöpe atmayın, bir sefer alın bir daha değiştirmeyin.
Aynı kılıf tan bende aldım benim seleden daha rahat sanki bi tık daha geniş olsaydı daha iyi olurdu seleniz in önünü fazla kaldırırmayın araya sürtünme yapıp pişik yapıyor.
Bugün elime ulaştıda daha hiç sürmedim
birde bisiklet şortu alacağım içinde silikon olanlardan ozaman tam olur heralde ..
Seleyide duruma göre ayarlarım artık.
benim sele zaten kalındı bide kılıfı koyunca yastık gibi oldu göze batıyor ama rahat olsunda .tayt bendede vardı ucuzunu almıştım kullandıkça içindeki sünger ezildi incecik kaldı pek işe yaramıyor artık alacaksan iyisini al taytın