Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sele tavsiyeleri

Rahatlık derken yumuşak bir sele arıyorsanız Sportourer marka selelerin jelli modellerini önerebilirim. Çeşitli ebatlarda/modellerde olması lazım piyasada. Yalnız şimdiki fiyatlarının ne civarda gezdiğini bilmiyorum.

Scudo
Selamunaleyküm arkadaşlar,

Merida crossway 300 kullanıyorum,selesi sert ve rahat değil.
15 km den sonra iyice rahatsız etmeye başlıyor.
Sele kılıfı ve tayt mı alsam yoksa yeni sele mi alsam karar veremedim.
Bütçem 70-80 tl .Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Selenin üzerine (link) bunu kullanabilirsin. Ancak tek sele yeterli olmuyor uzun süre bisiklet üzerinde kalabilmek için tayt şart

Tayt tavsiye edermisiniz fiyat/performans açısından iyi.

Bende aynı dertten muzdaribim. Sanırım jel sele kılıfı deneyeceğim..

forumda arama yaparsanız sorunuza cevap verecek konular ve tavsiyeler bulacaksınız. yinede kişisel tavsiyem fiyat/performans açısından sportourer seleler olacaktır. anatominize ve sürüş açınıza uygun sele seçmeniz gerekir. en azından bir süre deneme şansınız olsa daha iyi olur.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
Bütçem yeterli olmadığı için geçici olarak sele kılıfı almam gerekiyor,decathlondaki kılıftan alacağım galiba.

Sele kılıfı önerisi olanlar buradan yazmaya devam edebilirler.

Ben kendi kullandığım jel sele tavsiye ederim fiyatı da yanılmıyorsam 80-90 tl ama emin değilim. bende sportourer gel flow sele var inanın hiç bir problem yaşamadım 3 aydır. Çok rahat :) not günde min 20 km artı haftada bir de 40-50 km bisiklet sürüyorum

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
bu selelerin rahatı belli bir noktaya kadar, sonrası alışkanlık oluyor.
eğer konfor istiyorsanız kesinlikle brooks seleden şaşmayın, birden fazla sele deneyerek paranızı çöpe atmayın, bir sefer alın bir daha değiştirmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Uğur Kırelli
@ARMAĞAN ÖZMEN

ben bunu kullanıyorum.gerçi kişiden kişiye fark oluyor. (link)

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.Kılıf/sele aldığımda buraya yazarım.

Geçici olarak decathlondan jel sele kılıfı aldım,bir süre bununla idare edeceğim tavsiyeleriniz için teşekkürler...

@Yakup548

Aynı kılıf tan bende aldım benim seleden daha rahat sanki bi tık daha geniş olsaydı daha iyi olurdu seleniz in önünü fazla kaldırırmayın araya sürtünme yapıp pişik yapıyor.

@mustafa genç

Bugün elime ulaştıda daha hiç sürmedim
birde bisiklet şortu alacağım içinde silikon olanlardan ozaman tam olur heralde ..
Seleyide duruma göre ayarlarım artık.

@Yakup548

benim sele zaten kalındı bide kılıfı koyunca yastık gibi oldu göze batıyor ama rahat olsunda .tayt bendede vardı ucuzunu almıştım kullandıkça içindeki sünger ezildi incecik kaldı pek işe yaramıyor artık alacaksan iyisini al taytın

@mustafa genç

Saol abi tavsiyen için
Sen aşağı yukarı kaç TL lik bir tayt tavsiye edersin

@Yakup548
tecathlon un mağazasına bakabilirsin orası daha uygun oluyor yinede iyisinin fiyatı yüksek ama.

Brooks'dan bile rahat olduğunu iddia ediyorlar. Clearence bölümünden bir tane ucuza satın aldım gerçekten çok rahat.

(link)

Geri