Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

@mariokaldato kardeş bana çok kalabalık geliyor yazıları kron denilince aklıma rc1000 modeli geliyor. kadronun her yerine yazılmış modeli içimi sıktı.:hihi: bi de sebepsiz yere sevmeyince de sebep arıyor insan sevmemek için.:)

@V3DAT aynen hocam sen daha iyi anlatmışsın benden klavyene sağlık:)

Scudo
@V3DAT
Oyle deme ama hani canın sıkılınca eski gazteleri okursun ya kronda uyanik firma okuyup zaman gecirmemize yardimci oluyolar eheheh :D

Starbucks, apple, ariel , tefal, ghost, axe(etkisi falan yok:() le'cola:), bunlar nedensiz nefret ettiklerim. Bir de kullanip sinir krizlerine girip parcalayarak rahatladigim ve bir daha kullanmamaya yemin ettiklerim var. Samsung, zte, huawei, casper, acer, lc waikiki. Yakinda bunlarin arasina suanki lenovo laptopum da girebilir. Servis urunun icine ederek gonderdi.:mad:

İsim ve logo yüzünden De Rosa, kalitesini hiç önemseyemiyorum.

@kadir karakaya
Le kola igrenc yaaaa harbiden eziyet :D

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@Hasan Saylık
O marka ne markasi abi hic duymadim cidden

Ben lapierre ve apple diyorum :) Trek'inde yol bisikletleri gözüme hoş gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yerli üretim bir marka var adını yazmayacağım. Adamlar tamamen ucuz Çin malzemelerinden toplama bisiklet yapıyorlar ve piyasaya sürüyorlar. Alan çocuklar bir ay binemiyor jant telleri çıkıyor vs. Sadece düşük kalitesinden dolayı o markaya kızıyorum....

• Beğen
@Hami Bulut
Konu sebebsizlik evet mesela orhan gencebay buyuk sanatcidir ama zerre hazetmem

@Talha Ateş
çok marka var abi öyle hangi birine gıcık olalım :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Nedense Trek,Canondale ve Merida'dan hazzetmem. Fakat SPECİALİZED,en sevdiğim markadır.Canyon'u da es geçmeyelim...

• Beğen
Kalitesi bir yana, sanırım Salcanonun ciddi bir imaj sorunu var. Pek çok sevmediğim marka var ama ben de de Salcano listenin başında geliyor. Bir kere sadece isim olarak kaliteyi ve güvenilirliği çağrıştırmıyor. Okuduğum zaman markaya bir anlam veremiyorum kelime olarak anlaşılmıyor. Salçayı falan çağrıştırıyor. Mesela Specialized zor telaffuz edilmesine rağmen özelleşmiş gibi bir anlam çıkarıyorum adından. Kavram olarak bir karşılığı var.

Geri