Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

@Taxonera
Hatta biraz daha detay vereyim, CASTELLO TERMINATOR :cool:
20 küsür sene önceye gittim bir anda.. o zamanlar çok modaydı ama ben binmedim kendisine :)

Scudo
tabi ki kron, bi cok modeli birbirine benziyo ve cok karisik geliyo gorsel olarak seri uretim bas sat bas sat izlemnimi fazla ne gerek var? bi model yaparsin saglam yaparsin market te satilan bisikletlerden vi farki yok gözümde malesef

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şu Salcanoyla alıp veremediğiniz ne anlamadım :)
Adamlar kadro tasarlamıyorlar ki.. Yani Salcano'lar ne iyi, ne de kötü. Taiwan'dan hazır kadroları alıp shimano gibi tüm bisikletlerde kullanılan komponentleri kullanıp bisiklet topluyorlar. Herkesin kesesine göre bisiklet.
2009 senesinde bisiklete bir süre ara verdikten sonra, yeniden bisiklet almaya karar verdim ve o aralar da işsiz olduğumdan Salcano Alu model bir bisiklet aldım. Hem de 300 Liraya.. Hatta renkleri boyası falan gayet cafcaflı ve güzeldi. Üzerinde de full shimano(aktarıcı ve kollar tourney idi sanırım)komponentler ve sr suntour un şu an modelini hatırlayamadığım gayet iyi iş gören bir maşası vardı. Aynı komponentlere sahip iyi bir markanın alt model bisikletleri 800-1000 Lira civarıydı o zaman. 1 yıl boyunca da gayet keyifli bir şekilde bindim o bisiklete.
Parası olan tabi binmesin Salcano'ya.. Yani iyi para verip de Salcano' nun üst modelini almak pek akıl karı değil, ancak bütçesi olmayan için başlangıç seviyesi Salcano' lar gayet iyi bir tercih. Saygılar..

kawasaki mosso whistle, çok ayar oluyorum nedendir bilinmez. tabi bir de salcano da var.

• Beğen
A 101 harca harca bitmez de ayrica ayar olduklarimdan..Market biskeletlerini kamyona yükleyip kapisina boşaltmak istiyorum. . Kasiyerler çığlık atip kaçışırken ben damperi indirip sakince mağaza müdürüne saati sormak istiyorum

Yaw salcano düşünüyordum şimdi bu konuya yazan arkadaşlara bakıyorum da soğudum neredeyse resmen yıllarca bianchi kullandım hiç yarı yolda bırakmadı ona da nefret kusmuşsunuz ne alacak bu millet arkadaş :hrkbuya: ucuz bisiklet arıyorsan bunlara bakıcan sedona iyi ama nedensizce fiyat artırıyorlar önyargılı olmayın eleştirirken sebeb belirtin lütfen :harika:

bende marka takıntısı yok ama kron görsel olarak çok karışık renkleri var. salcano ise görsel de zayıf kalmış. tamamen dış görünüşe göre söyledim. kullanan memnun ise her bisiklet güzeldir. şu an focus kullanıyorum, hedefim de ise bir canyon bisiklet var.

• Beğen
@ercst0rm Arkadaş KTM ye bindiği için Kron u gömmüş sanırım :) Yani tabii ki KTM ile karıştırmamak lazım ancak piyasada salcano gibi bianchi gibi ortalık malı züccaciye de satılan bisiklet doluyken Kron'un kalitesine duruşuna da laf etmemek lazım diye düşünüp, yorumunuza da saygı duyuyorum :)

• Beğen
Geri