Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Şu bianchiden nefret ediyorum,ısınamadım yok accel pişmanlıkdır diyen arkadaşların çoğunda carraro var:) ne ironi ama sorsan carraro safkan italyan:)

Scudo
@Halilibrahim " sayip ayni sayip , biskelet bi deyişik " hajaaha kendii yazdigimi yeni fark edip güldüm

Kronun kirilmalari ve salcanonun servis sikintisindan dolayi sevmem kullanmadım bu markalari ama sevmiyorum nedense

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sebepsizce salcano, carraro, pinarello, mosso... Hepsinin son harfi "o" tesadüf sanırım :)
Bu arada mosso yol bisikleti alma arifesindeyim.

Kron ve salcanonun bazı modelleri ! (Yanlız olmadığıma sevindim)

@Migel

Bilmiyorum haklısınız galiba :) çünkü tüketici hyundai Kore'ye şikayet edebilir. Ama accell bianchi için İtalya bianchi bizimle ne alakası var diyebilir?

Antrparantez
Dünyaca ünlü Grundig firması battı ve tamamen Beko tarafından satın alındı zamanında. Grundig'in eski prestijinden marka rantından ekmek yiyebiliyor mudur bilemem.

25 yıl evvel lisede bir arkadaşım vardı. O zaman uğraşacak birşey yok kapışırdık. O grundigçi idi ben Sony'ci. tempra-vectra yeni çıkmıştı. O tempracı idi ben vectracı. Hala Aklımda "Allah çarpsın Grundig" derdi. Sınıf arkadaşlarıma bu lafzı söylesem iyi nostalji yani. :) bir nevi lakabı olmuştu.

Zaman hangimizi haklı çıkardı?

@Candan Biberci Araba ve bisikleti kıyaslayamazsın. Burda motor gibi başlı başına müthiş bir sistemi içinde barındıran arabalardan ve arabalara kıyasla bir hiç sayılabilecek bisikletlerden söz ediyoruz. Arabalar hakkında pek bir bilgim yok ama parası olan kimse zaten 30-40 binlik arabayı, 100 binlik Mercedes'e tercih etmez. Ayrıca işin içine bütçe girince zaten olay yine farklı boyut kazanıyor

Bisiklet tam olarak nasıl birşey söyliyim. Atlar gibi. Atla katırıda kıyaslamışsın gerçi. Ben bisikleti ele alarak değerlendirdim. Konuya geçeyim. İyi bakılmış normal bir atla yine iyi bakılmış atıyorum arap atı arasındaki fark gibi. Seni gidiceğin yere ikiside götürür. Aradaki fark dakikalar olur belki. Ama koşan atlar. Bisikletde kişinin performansıda önemli

@justiceleague bırakın öyle atla bisikleti karşılaştırmayı at ne kadar ağır da olsa senin için bişey farketmez ama bisiklet öyle değilki önemli olan yarım saatlik süreyi 25dkya çekmek değil zaten önemli olan bisikletin seni rahat ettirmesidir atıyorum 16kgluk bisiklet kullanırsın bi süre sonra bisiklet seni değil de sen bisikleti taşıyor gibi hissedersin 10 kg'lık bisiklet kullanırsın bisikletin ağırlığını hiç hissetmezsin bile

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Salcano neden bu kadar hazmedilemiyor anlamış değilim. İnanın tüm markaları bir araya getirin en karizmatiği en kulağa hoş geleni salcano'dur. Yani en azından bana öyle geliyor.

Not: Carraro ismi hoşuma gitmemesine rağmen 227 modelini almayı düşünüyorum :)

Önyargılı olmamak ve araştırmak taraftarıyım. Ayrıca hazımsızlık, maalesef kötü bir özellik olup hoşgörü ve saygı ile tedavi edilmesi, bilgi ile yok edilmesi gereken bir unsurdur. Önyargı ve hazımsızlık yüzünden insanoğlunun başına gelmedik iş kalmamıştır. İyi örnek olan kişilerde (inancınıza göre peygamberler, çağının ötesine ışık tutan liderler) bu davranışları göremezsiniz..

Ayrıca bir marka hakkında yorum yaparken, o markanın tasarımcısından işçisine, emeğe, fikre ve sevgiye dayandığını unutmamak gerek. Bu kadar verilmiş emek ve harcanmış zamana veryansın etmenin uygunsuz olduğunu düşünüyorum. İllaki hazımsızlık duyulacak birşey varsa, o da hazımsızlığın kendisidir bence..

Olumsuz bakmak, sevmediğimiz hatta nefret ettiğimiz markaları çekiştirmek yerine; olumlu konuların tartışılmasını daha faydalı buluyorum. Şikayeti olanlar zaten konu açtı ve hala açılıyor. Bu şekilde herkesin nefretini belirtmesinin kimseye bir faydası yok. Olumlu olmaya çalışalım, olumsuz değil.

@metegur Aşağı yukarı aynı noktaya varıyoruz gibi. Benimde anlatmaya çalıştığım o rahatı yakalamak için o kadar fazla para vermenin mantıksız olduğu. Evde duran bisikleti çok fazla sürmedim ama şimdi kilosunu kontrol ettim ve 17 olduğunu gördüm. Bi noktadan sonra farkettiriyordur mutlaka ama sırf az daha rahat olsun diye 500TL yerine 1500 TL vermek kimsenin işine gelmez. Ayrıca ilk alakasız karşılaştırmaları yapan kişi bi önceki sayfada alıntıladığım Candan isimli üyeydi

@Arseyus O kadarda değil bence ahahaha :D Benim bisikletin markasıda Salcano ama sondan o yu çıkarınca :koptum: Keşke yazmasaydım :D Ben acayip takıntılıyım isim konusunda. Özellikle nick falan seçmeden önce oyunlarda. Burdaki nicki seçme nedenim zaten belliydi. İzlediğim JL çizgi filmini çok seviyorum ve hem anlam hemde yazılışı fena gözükmüyordu. Hafif futboluda hatırlatıyor :D Adalet Birliği/Ligi demek. Herkese tavsiye. Yaşınız kaç olursa olsun izlenip çok keyif alınıcak nadir çizgi filmlerden. Her yaşa hitap ediyor. İzleyince hak verirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Arseyus
500 tlye alınan bisiklet kusura bakmayın ama market bisikleti olur ancak çoğu insanın da bisiklete 1500 vermek işine gelirki Nasıl insanlar bmw gibi lüks arabalara para harcıyorsa bisiklet için de harcanabilir

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri