Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Haibike. Çünkü neden sevmeyeyim. Bir nedeni olmak zorunda değil :D

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
Hicbir sebep olmadan merida , nedendir hicbi fikrim bile yok hatta reacto serisini ozellikle hic sevmiyorum , en azindan sebep olmadigi halde sevmeyen bi ben degilmisim belli markalari ama neden kaynaklaniyor acaba

Merida,Mosso,Kron,Ümit,Carraro,Camp,Salcano,Bianchi,Trek,Santa Cruz
hepsinin bir sebebi var.

Carraro, fuji, eddy merckx, corratec, cube, canyon daha düşünsem aklıma gelir.
Trek 9.5 ve 9.9 hariç hepsi
Pinarello f10 hariç hepsi

Şehir bisikletlerinden nefret ediyorum. Türk markalarını yazmıyorum bile...

Colnago bisikletini severim.Wilier bisikletlerin ramato modeliydi galiba yada rengi tek geçerim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aklıma ilk gelen Marka KRON. Nedenini bilmiyorum açıkçası, hiç deneyimlemedim. Salcanoyu da başarılı buluyorum ancak SALCANO yazı fontunun acilen değişmesi lazım.
Sebepsizce Sevdiklerim ise Cannondale,GIANT ve Willier

Bir bisikletin geometrisi veya renkleri kullanıcının hoşuna gitmeyebilir fakat neticede hepsi Aluminyum veya Karbon kadroların üzerine monte edilmiş Shimano, Sram, Mavic, Schwalbe, Continental, Rock Shox, Suntour, Ritchey, Fsa, Selle Royal ekipmanları. Bu gibi ön yargılar belli firmaların kullanıcıyı daha fazla söğüşlemesinden başka bir işe yaramaz.

• Beğen
Tepkiler: Myst3ry
Hakkında çok fazla olumsuz yorum okuduğum için Kron

Salcano. Adam gibi bir markaya geçseler satışları artar bence. Ben de sevmiyorum Salcano'yu.

B'twin adını duymak bile yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri