Bisiklet şoförü
Yoğurdun tikveşli si bisikletin 105 lisi
- Tepki
- 370
- İsim
- Berk G.
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İnşallah ironidir en iyi markalar bunlar zaten Hepsi profesyonel dünya takımlarının kullandığı markalar,hayır geriye ne kalıyor? O değilde yorumunu okuduktan sonra kaptırmışım,sırf kadrosu zarif diye lapierre aldığım güne lanet olsun dedim lanet olası fransızlarYerli markalarımızdan değil de yabancılardan bahsedeyim biraz, kendi düșüncelerim tabi. 😜
cannondale : Nefret ederim, kadronun her tarafına markanın reklam yazısını yazmaktan vazgeçin artık.
trek : Çok itici bir marka, sponsor oldukları gül gibi insanlara bile zorbalık yapıyorlar gibi bir șeyler hissediyorum. Sponsor olurken hep övüleceğiz diye anlașma mı yapıyorlar acaba? Ciddi anlamda bir tane kötü yönünü söyleyen sponsorlu birisi görmedim ben.
specialized : Bu markaya sahipseniz istisnalar haricinde karbon kadroya sahip olmayan bisikletçilere selam vermeme gibi bir huyunuz oluyor.
cervelo : Sevmiyorum, ne zaman aklıma gelse konfordan feragat etmiș bisikletler șeklinde düșüncelere boğulurum.
lapierre : Kesinlikle en kötü tasarımları üretme potansiyeline sahip avrupa üreticisi, tartıșmaya açık bir konu değil bence.
canyon, ghost, cube, merida : Bilmiyorum, itici geliyor.
ktm : Sebebini gerçekten bilmiyorum ama bana göre en itici gelen bisiklet markasıdır, nefret ediyorum.
btwin : Çok sevdiğim söylenemez, eskiden çok daha kötü tasarımları vardı. Son iki yıldır tasarım vs. anlamında iyi ișler yapıyorlar ki biraz daha sıcağım artık bu markaya.
scott : Artık düzgün bir tasarımcı bulun, ekipman anlamında klasmanında göre kaliteden en çok kısan markalardandır kendileri.
bmc : Giriș seviyesi bisikletleri en pahalı satan markalardan birisi, kendini muhtemelen en üst seviye markalardan birisi olarak görüyor ki bahsettiğim klasman en iyi 5 marka falandır.
Bunlar benim görüșlerim, bazı markaları daha belirgin bir șekilde anlatabilmek için birazcık abarttığım noktalar da olabilir. 😀
Hocam ironi değil. 😜 Cidden kullanıcı kitlesinin de payı büyük gibi, yoksa kim istemez şöyle bir specialized s works?İnşallah ironidir en iyi markalar bunlar zaten Hepsi profesyonel dünya takımlarının kullandığı markalar,hayır geriye ne kalıyor? O değilde yorumunu okuduktan sonra kaptırmışım,sırf kadrosu zarif diye lapierre aldığım güne lanet olsun dedim lanet olası fransızlar
Bianchi yok ya listede ben mi göremiyorum?bianchi ile cannondole var itici geliyorlar
Senin yazı sanki daha çok fesat ediyşın gibi olmuşHocam ironi değil. 😜 Cidden kullanıcı kitlesinin de payı büyük gibi, yoksa kim istemez şöyle bir specialized s works?
Hahaha lapierre konusunda haklıymışım demekki. 🙃 Ayrıca aynı jant ve aynı donanımdaki bisikletlere diğerlerinden neredeyse %50 fazla ücret talep etmeleri de beni çileden çıkarıyor. Bu arada dünya markalarından giant'a karşı bir ön yargım yok galiba sadece, onlarda kapitalistlik yapıyor bakmayın siz. 😄
Tam hadi gene iyisin yazcaktım ki,başka biri ayar olmuş senin velespide ee napak kırak atak bari velespidleri çöpe@seko35.50 Benim bianchi yırtmış abi😃
Yok be hocam, ne fesatlığı? 🙃 Yukarıda yerin dibine soktuğum bir markanın bisikletini daha dün aldım. 😅Senin yazı sanki daha çok fesat ediyşın gibi olmuş
Tam hadi gene iyisin yazcaktım ki,başka biri ayar olmuş senin velespide ee napak kırak atak bari velespidleri çöpe
Bir dünya laf atmışın Treke gidip Marlin 5 almışın. Allahtan dağ bisikleti aldın yoksa çok sarardık sana.Yok be hocam, ne fesatlığı? 🙃 Yukarıda yerin dibine soktuğum bir markanın bisikletini daha dün aldım. 😅
Haha 😅 Hocam iyi bir yol bisikletine param yetmedi, bende madem iyi bir yol bisikleti alamıyorum o zaman iyi kadrolu bir dağ bisikleti alayım dedim. Yani iyi bir dağ bisikletine de param yetmedi ve sadece kadroya verdim elimdeki bütün imkanları. 😜Bir dünya laf atmışın Treke gidip Marlin 5 almışın. Allahtan dağ bisikleti aldın yoksa çok sarardık sana.
Oh be kendiyle barışık insanlara hasret kalmışız,ha yaşa senYok be hocam, ne fesatlığı? 🙃 Yukarıda yerin dibine soktuğum bir markanın bisikletini daha dün aldım. 😅
Hocam ben bir markayı kullanıyorum diye onun kötü yönlerinden bahsetmeyeyim mi hiç? Bak sabah bir buçuk saat bisiklet sürdüm, sonrasında demin de biraz gezeyim dedim ve yaklașık 40 dakika ayakta bisiklet sürmek zorunda kaldım. Neden peki? Aptal trek'in bisikletin üzerine koyduğu aptal sele yüzünden. Sanki tașa oturuyorsun. Daha önce kullandığım ve alırken adını ilk defa duyduğum giriș seviyesi bisikletimi yaklașık 2.5 yıl kullandım ve henüz böyle bir ağrıya rastlamadım. Bir ürünü alıyorsam onu gömmekte hakkımdır diye düșünenlerdenim ben. 🙂Oh be kendiyle barışık insanlara hasret kalmışız,ha yaşa sen