Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigara içiyor musunuz?

Sigarayla ilişki durumunuz nedir ?

• Toplam katılım
    1.061
Scudo
@Zekeriya Çab benimde bahsettigim bu isde. Alkol en az sigara ksdar kotu. Alkollu arac kullananlar. alkoldan dolayi yuvasi dagilanlar. Isin en kotusu ben kendime zara veriyorum belki ama alkol kullanan topluma zarar veriyor. Sigaraya iyi demek aptallik elbette zararli gereksiz. Ama onca sey varken sadece sigara muhabbeti bana hic samimi gelmiyor.

Sen bile alkol sigara kadar zararli degil diyorsun. Kimin ne zaman ictigi onemli degil. Ne etki gordugumuz onemli

lanet olsun ki ben kullanıyorum ama bırakma zamanı artık geldi..

@Atilla Gobel Fakat hala aklımdan cıkmıs değil.Bu hissi bırakanlar bilir,hele ki arada tek tük alkollü soğuk birşeyler içiyorsanız.

@Barış TURAN Son nefesine kadar arada sırada hissedeceksin emin ol. Babam bırakalı 15 sene oluyor hala aklıma anlamsızca geliyor diye sitem ettiği çok olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
günde 2 paket içiyorum. hem bisiklet sürüyorum hem fitness a gidiyorum hem judo yapıyorum :).
Ama inşallah bir gün bırakıcam :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Sigaraya 19 yaşında başladım 14 senedir içiyorum bırakmak için hiç bir çaba sarfetmedim sağlığa zararlı ama keyif veriyor inş.bir gün bırakırım içene neden içiyorsun demem özenipte sigara isteyene asla sigara vermem

• Beğen
Tepkiler: create
Tekrar söylüyorum kimsenin şahsına veya gıyabına Saygısızlık etmedim ama sigara içen insan saygı göstermem ayrıca iyi de davranmak zorunda değilim ki
Ulu orta kendine ve etrafına zarar veren bir sarhoş veya müptela nasıl topluluktan aile ve cocukların olduğu mekândan uzaklaştırılıyorsa aynı şekilde uzaklaştırılmalı. Ben @@ aliveli mention edip kimseye saldırmadım benim aşağiladiğım sigara bağımlılığının eroin bağımlılığından farkı olmadığını göremeyenler.
Isteyen eroin kullanmaya da sigara kullanmayada devam edebilir ama bunların denk olduğu belir bir keyifi belirli bir madden almak Uğruna bir çok şeyden vaz geçtiğini görememesi gerçekten komik.
Metanfetamin bağımlısı kullanmaya Başladıktan 15 gün sonra sapa sağlam dişlerinin avucuna düştüğünü Görüyor ama ta ki damağından sinüsüne bir delik açılana kadar devam ediyor hastaneye Kaldırılıyor 6 ay tedavi Görüyor tekrar devam ediyor.
Sigara sadece bukadar dramatik değil daha yavaş ilerliyor ama her gördüğünüz zararını göz ardı edip devam ediyorsunuz keyif için sağlık değiş tokuşu yapıyorsunuz halbuki hem sağlıklı hem keyifli olabilecekken sağlıksız keyifli olamak istemek akıl almaz.
Sigara bağımlısı tiner Bağımlısı alkol bağımlısı, eroin bağımlısı hepsinin ortak Noktası Bağımlı olmak ve tüm ülkelerde Bağımlılar konusunda yapılan çözüm madde teminini kolaylaştırmak,ikame madde vermek, ve topluma zarar vermeden gözden uzak tutmak. Çünkü Bağımlı sadece kendi kendini özgür bırakabilir.
Sigara bağımlısı ile tiner bağımlısı arasında kavram olarak hiçbir fark yokken niye kafede yanımıza Oturan sigara bağımlısını hoş görürken kafede elinde tiner torbasıyla para isteyen yada suyunuzu isteyeni kovalıyorsunuz. Elinde tiner torbasıyla karşınızdan gelen birini gördüğünüzde yolunuzu değiştiriyorsunuz ama elinde sigara olan adamı görünce aynı Kaldırımda yürüyorsunuz.
Çifte standartlı toplum olmasa sigara bu gün sadece batakanelerde ve gizli içilen evlerde saklanarak içilen birşey olurdu.
Ben içerim Çokta keyif alırım spor yaparım kondüsyonum artarken bir tarftanda ciğerlerim bayram eder şeklinde yaklaşım sadece size zarar vermez sigaraya yeni Başlamış ve daha ne olduğunu anlamamış bir kadeşimize devam etme gazi verir. Bırası böyle bir yaklaşım tinerimi Tarlabaşı'nda Haliç manzarasında içerim keyfime kimse karışamaz demesi ile aynı şey.
Bu reklamlar 1930'lara ait kafa aynı kafa 1930 ilkelliği 2015 de de devam ediyor.
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Hayatımda bir kere sigarayı çeker gibi yaptım ölüyorum sandım sanırım 10-11 yaşlarındaydım.O andan bu yaşıma maddi ve manevi ciddi sıkıntılı anlarım oldu 6 sene kadar ailemden ayrı yaşadım hiçbir zaman sigara içmedim içme isteğim de olmadı.Lise çağlarımda birkaç kere nargile içtim ama onda da faydalı bir b.k olmadığını anladım.Şimdi çalıştığım kurumda sigara molaları var günde 3 kere sigara içmeye gidenlere Zıkkımın kökünü iç. Zehir zıkkım iç. gibi gerçekte bedenlerine yaptıkları bu muameleyi beddua şeklinde söylüyorum.Tiryakileri anlarım bırakmak zordur( Bana göre bu da saçma) ama keyif olsun diye kendini ve çevresindekileri zehirleyen, sıcak veya soğuk havada dışarıda ayakta bu pisliği içmek için bekleyen, cebinde ki parasını buna veren insanları hiiiççççç anlamıyorum.

@Zekeriya Çab
Ulu orta kendine ve etrafına zarar veren bir sarhoş veya müptela nasıl topluluktan aile ve cocukların olduğu mekândan uzaklaştırılıyorsa aynı şekilde uzaklaştırılmalı DEMİŞSİN.Yahudileri sevmememe rağmen yapılan soykırımı hep eleştirmişimdir.Dışlamayla, uzaklaştırmayla olmaz o iş.

Sigara bağımlısı ile tiner bağımlısı arasında kavram olarak hiçbir fark yokken niye kafede yanımıza Oturan sigara bağımlısını hoş görürken kafede elinde tiner torbasıyla para isteyen yada suyunuzu isteyeni kovalıyorsunuz. Elinde tiner torbasıyla karşınızdan gelen birini gördüğünüzde yolunuzu değiştiriyorsunuz ama elinde sigara olan adamı görünce aynı Kaldırımda yürüyorsunuz DEMİŞSİN VE BENCE BURADA SAÇMALAMIŞSIN CİDDEN.

Tinercinin kafası bir dünya ve her türlü çılgınca hareketi yapabilir.Bakırköy tren istasyonunda eskiden tinercinin bir tanesinin makinistin yanına giderek bir tur istediğine şahit oldum.Tinerciyle sigara içeni karşılaştırarak cidden saçmalamışsın.

Sigarayı iyi gibi göstermeye çalışmıyorum aksine başladığım güne lanet olsun.

Senin bakış açını değiştirmek haddime değil ama bu da benim bakış açımdı.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@umutcanv içmeyenler kadar iyi yapabilirsiniz hatta bir çok kişiden de daha iyi yapabilirsiniz ama bu iyi yapma durumu çok çabuk tükenecek siz artık yapamıyorken hatta belki tüpsüz ve yardımsız soluyamıyorken ben ve benim gibi bir çok insan çocuğuyla yarışıyor olacak, oğluyla kızıyla Ege turuna çıkıp geziyor oalcak.
Benim babamda sigara içiyor ve tekneyle balık tutmaya gidiyoruz ama Çapa çekerken yada tekneyi temizlerken nefes nefese kalıyor eğlencenin yerini korku Endişe alıyor. Sizin Sigarayla aranız iyi olsada Uğruna öleceğiniz kadar çok sevdikleriniz sizin için üzülmesi nekadar gereksiz.

@tugrulboraerkil evet bir tinerci akıl alamayacak kadar saldırgan olabilir ama evde sigara kalmadı diye Karısını döven adam da biliyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Zekeriya Çab
O bence bağımlılık değil bir ruh hastalığı.Zaten kadına şiddet, acizlik göstergesi.10 yaşında bir çocuğun 5 yaşındaki küçük bir çocuğu dövmesi veya 20 yaşındaki bir çocuğun 10 yaşındaki bir çocuğu dövmesi gibi kadına şiddet de acizlik göstergesidir.Yemek niye tuzsuz oldu diye dövenler de vardır.Makrodan mikroya inersek çeşitlilik artar.

Birde sigara yasağındaki saçmalıklara kızarım. Adam sigara içmiyorsa içerde mi oturmak zorunda. Sigara içenler kafenin en güzel yerinde. Sigara içmeyen adam onların arasına otursa duman altında kalacak. Ne anlamı kaldı ki ?

Zaten düşünemiyorum 15 sene önce millet otobüslerde sigara içiliyordu bu gün sigara içenler kapının önünde yarın Arka sokakta daha sonrada 6. Element filmi gibi devlet kontrolünde günlük olarak dağıtılır belki ama acil olara.

1- Ana sınıfından lise hocalığına tüm öğretmenlerin sigara kullanmıyor olma zorunluluğu getirilmeli. Atanamayan bir sürü ÖĞRETMEN var sigara içenleri postala yerlerine yeni Öğretmenleri koy. Arada başladığı repair edileni men et. Buna dersaneler milli eğitime bağlı çocuklarla temas halında olan her memur için geçerli olmalı.
2- oyun parkları, piknik Alanları, mesire yerleri, plajlar, okullara 500 ADIM, oyun alanlarına 500 adım yakınında sigara yasaklansın. Aynen alkol satan mekanlar okula 500 Adim içinde olmuyorsa sigara içinde aynısı kullanılsın.
Trafikte araç içinde çocuk varken siğara içen biri 888 tl ceza kesilsin zaten trafikte sigara içmek yasak 88 tl cezası var ama millet ortalığı çarpışan araba pistine Çevirir diye korkup uygulamıyorlar. Zaten trafik keyifle sigara içen gayet mutlu olan insanlar OLMASINA rağmen yeterince ilkel.

Alkol, uyuşturucu, sigara öldürür, kumar söndürür, spor güldürür
Zararlı Alışkanlıklardan En Güzel Korunma Yolu: Hiç Başlamamaktır
Sigarayı Dışla, Hayata Yeniden Başla
Sağlıklıyım, Mutluyum, Yeşilay’ın Dostuyum

@Cem Unden birde içmeyen kısın gayet içeri girip oturuyorken ve gayet ucuz vaziyette ısıtılan mekanda hep birlikte çayını yudumlarken. Sigaracı dışarıda oturuyor başına birde UFO Çalışıyor yada yada LPG li şemsiye. Küresel ısınmaya dev katkı. Sonra devlet Karşınıza nükleer enerji lazım diye çıkıyor yerden göğe kadar haklı. Sen her mekanda sana özel Elektirik harcanırsa bir şekilde üretilmesi gerekir.

Geçen sene 3 yaşındayken kızım 'o elindeki ne, ne yapıyorsun baba' diye sorunca; 'sigara kızım kendimi zehirliyorum' diyemedim. Tabii yanlışlıkla gördü. Yoksa kızım da dahil hiçbir çocuğun yanında içmem.

Geri