Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigara içiyor musunuz?

Sigarayla ilişki durumunuz nedir ?

• Toplam katılım
    1.061
Scudo
15 yaşında başlayıp 35 yaşında bıraktım sigarayı. Son olarak günde 2 paket camel içiyordum. Hayatım boyunca spor yaptım. Salon sporları, doğa sporları. Bir gün e-sigaraya başladım. O gün normal sigarayı bıraktım. Çok araştırdım. 1 sene hedef koymuştum kendime ve 11 ay sonunda bir gün evden çıkarken e-sigaramı evde unuttum. Otlanılacak bir şey değil. Eve geldiğimde akşam bir nefes aldım garip geldi. Bu ne la dedim. Ertesi gün de almadım. 2 gün daha geçti. Sonra bir daha denedim. Başım döndü. Bir daha içmedim, ne sigara ne de e-sigara. Not: en az 6-7 kişiyi cesaretlendirip e-sigaraya başlattım sigarayı bırakmaları için. Benim dışımda sigarayı bırakana (tanıdıklarım arasında) rastlamadım. Her biri o veya bu şekilde sigaraya geri döndü hep.

adaşım, hangi e-sigarayı önerirsin ? bu konu hakkında yapılmış bir belgeseli de izlemiş olmakla birlikte az çok bir fikir sahibiyim fakat nereden ne alayım hala bilmiyorum. senin düşüncelerin nelerdir ne önerebilirsin? selamlar, sevgiler...

adaşım, hangi e-sigarayı önerirsin ? bu konu hakkında yapılmış bir belgeseli de izlemiş olmakla birlikte az çok bir fikir sahibiyim fakat nereden ne alayım hala bilmiyorum. senin düşüncelerin nelerdir ne önerebilirsin? selamlar, sevgiler...
Selam. 4 sene önce e sigara başlayıp 11 ayda bıraktığım için yeni modeller nedir bilmiyorum. Son kullandığım modeller smoke markasının 2 pilli bir modeli idi. Mekanik modellerden uzak durmak lazım. O bir ara patlıyor diye haberlere çıkanlar onlar. İçin şekli olarak mtl denilen normal sigara gibi ağza doldurup cigere çekme şekli. Diğer nargile şekli sıkıntılı. Likit olarak çeşitli markalar var merdiven altı imalatlar da var. Fakat ben en son sade içiyordum, aromasız, bitkisel gliserin içine nikotin koyulmuş hali ile. Tadı yok. Sadece nikotin alımı için tercih etmiştim. İşi hobiye döndürmemek için. 3-4 ay öyle kullandıktan sonra bıraktım zaten.

Önemli noktalar,
- işi hobiye dökmemek
- nikotinin dibine vurmamak, kendi ayarını bilenlerden sorup ona göre kullanmak. Yoksa nikotin zehirlenmesi olur (soğuk terleme baş dönmesi VS)
- teknik olarak bilmeden bir şey yapmamak, piller ve de coil sarma olayları ciddi iştir. Beceri yok ya da sınırlı ise hazırlarla ilerlemek lazım.
- beraberinde sigara kullanmamak Lazım.

*** gene içinde rant var ama söylemeden edemem, ülkede e sigara yasaklandı o kadar baskınlar yapıldı VS ama e sigara yasak Marlboro iqos serbest. Tüm pazarı buna yönlendirdiler. Kuş elden kaçmasın diye. İqos un e sigara ile ilgisi yok. İçine koyulan tütün kartuşu belirli ve kontrollü ısıtılarak içiliyor, daha az ısı daha az zarar mantığını öne sürüyorlar, durduğu yerde duman çıkmıyor, içtiğinde üflenen duman sigara ile aynı. SİGARAYI BIRAKMA YOLUNDA ASLA ARKADAŞ OLAMAYACAK BİR CİHAZDIR İQOS. Bu rant tuzağına düşmeyin, düşenleri uyarın.

Selam. 4 sene önce e sigara başlayıp 11 ayda bıraktığım için yeni modeller nedir bilmiyorum. Son kullandığım modeller smoke markasının 2 pilli bir modeli idi. Mekanik modellerden uzak durmak lazım. O bir ara patlıyor diye haberlere çıkanlar onlar. İçin şekli olarak mtl denilen normal sigara gibi ağza doldurup cigere çekme şekli. Diğer nargile şekli sıkıntılı. Likit olarak çeşitli markalar var merdiven altı imalatlar da var. Fakat ben en son sade içiyordum, aromasız, bitkisel gliserin içine nikotin koyulmuş hali ile. Tadı yok. Sadece nikotin alımı için tercih etmiştim. İşi hobiye döndürmemek için. 3-4 ay öyle kullandıktan sonra bıraktım zaten.

Önemli noktalar,
- işi hobiye dökmemek
- nikotinin dibine vurmamak, kendi ayarını bilenlerden sorup ona göre kullanmak. Yoksa nikotin zehirlenmesi olur (soğuk terleme baş dönmesi VS)
- teknik olarak bilmeden bir şey yapmamak, piller ve de coil sarma olayları ciddi iştir. Beceri yok ya da sınırlı ise hazırlarla ilerlemek lazım.
- beraberinde sigara kullanmamak Lazım.

*** gene içinde rant var ama söylemeden edemem, ülkede e sigara yasaklandı o kadar baskınlar yapıldı VS ama e sigara yasak Marlboro iqos serbest. Tüm pazarı buna yönlendirdiler. Kuş elden kaçmasın diye. İqos un e sigara ile ilgisi yok. İçine koyulan tütün kartuşu belirli ve kontrollü ısıtılarak içiliyor, daha az ısı daha az zarar mantığını öne sürüyorlar, durduğu yerde duman çıkmıyor, içtiğinde üflenen duman sigara ile aynı. SİGARAYI BIRAKMA YOLUNDA ASLA ARKADAŞ OLAMAYACAK BİR CİHAZDIR İQOS. Bu rant tuzağına düşmeyin, düşenleri uyarın.

Sağolasın dostum.
İQOS dışında orjinal ve likit bir ürün aşıp deneyeyim bakalım. 26 senedir içiyorum yahu gtümden nefes almaya başladım artık koşarken

Sağolasın dostum.
İQOS dışında orjinal ve likit bir ürün aşıp deneyeyim bakalım. 26 senedir içiyorum yahu gtümden nefes almaya başladım artık koşarken
Iqos zaten başka bir cihaz. Arada onunla ilgili düşüncemi yazayım dedim.😁

Biraz araştırın. Girebilirseniz e sigara forumları var bakın.

Iqos zaten başka bir cihaz. Arada onunla ilgili düşüncemi yazayım dedim.😁

Biraz araştırın. Girebilirseniz e sigara forumları var bakın.

Pico+ exp v2.1 ilke kimya parliment 6mg devam.

O ıqoos zaten sigaradan kötü.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uğurlu
13 senedir içiyorum, bırakmayı başaramadım ama azaltmayı başardım, saat başı yakıyorum, saati kaçırınca sonraki saatte fazladan yakmıyorum, günde en az 6 saat uyuduğum için 1 paketi geçmemiş oluyor, yaklaşık iki aydır bu şekilde.

Bırakmayı başaramadım ama azaltmayı başardım, saat başı yakıyorum, saati kaçırınca sonraki saatte fazladan yakmıyorum, günde 6 saat uyusam 1 paketi geçmemiş oluyor, yaklaşık iki aydır bu şekilde.
Yanlış anlamayın ama sigara ne yazık ki azaltılarak bırakılmıyor. Tecrübe ile sabittir. Hep azalttım, azalttım ama asla bırakamadım. 1 sn de verilmiş bir kararla bıraktım neredeyse 4,5 senedir içmiyorum.

Yanlış anlamayın ama sigara ne yazık ki azaltılarak bırakılmıyor. Tecrübe ile sabittir. Hep azalttım, azalttım ama asla bırakamadım. 1 sn de verilmiş bir kararla bıraktım neredeyse 4,5 senedir içmiyorum.

bırakmaktan vazgeçeli uzun zaman oldu malesef, sigara pahalı olduğu için iki senedir tütün

Bende öyle anlık kararla bıraktım. 7 yıl oldu içmeyeli.

17 yaşımdan 35 yaşıma kadar bazen günde bir paket olarak, bazen haftada bir paket olarak içtim.
Sonra baktım daha fazla mala davara faydası yok aniden bıraktım. En zorlayan tarafı alkolün yanında içememekti, tabi bu da çok uzun sürmedi

Her performanslı tırmanışta yokuşun ortasında bırakacağım deyip yokuş bitince "ne tırmandın be!" deyip ödül olarak bir tane yakıyorum. Berbat bir hareket.

17 yaşımdan 35 yaşıma kadar bazen günde bir paket olarak, bazen haftada bir paket olarak içtim.
Sonra baktım daha fazla mala davara faydası yok aniden bıraktım. En zorlayan tarafı alkolün yanında içememekti, tabi bu da çok uzun sürmedi
Ben alkolün yanında içmemeye dayanamadığımdan alkolü de bıraktım. :) :)

10 sene günde 2 paket içtim. Kızım doğunca sigarayı bırakmaya karar verdim. Canım sigara istedikçe bisikleti kapıp dişarı çıktım. 16 yıldır içmiyorum.

Geri