Scudo Sports

Sigma 16.12 vs count 8

Scudo
Kadans sensörünü pedalın uç kısmına mı yoksa dip kısmanı mı takmalıyız?

@obezkirpi

çok teşekkürler.. zaten sayaç ile arasındaki mesafe en fazla 110 cm 30 derece olmalı diyor bende ona göre ayarladım

Arkadaşlar benim sayaçta ts distance bölümü işlemiyor.Sadece trip distance bölümü işliyor.Ts distance aldığım günkü gibi 0'da.Bu problemi tecrübe edenler var mı?

@-Ertuğrul
ts distance şöyle çalışır, kronometresini açarsın, kronometre açıkken ts distance artmaya başlar, sen de dersin ki hmm 14dakika 32 saniyede 7.15 km yol gitmişim

@furkan blmn
arka aydınlatma da basınca ekranı aydınlatıyor. yoksa karanlıkta ekran pek görünmüyor, gece kullanamıyorsun km saatini eğer sokak lambalarının olmadığı noktalardaysan falan

@-Ertuğrul TS Distance seçtin sonra resetledin sonra aktif olması için sol alt tuşa bas TS çıkıcak yoksa çalışmaz

Yol bilgisayarlarını alırken kablosuz olan ürünler, led ışıklardan etkilenip devre dışı kalıyor. 16.12 sts(kablosuz) modeli test ettik iki farklı bisiklet iki farklı ışık sonuç olumsuz. O nedenle kablolu tercig ettim ve şuan sigma 16.12 kablolu kullaniyorum.

Kadanslı bir sayaç almak istiyorum. Fakat kablosuzlar için çok olumsuz yorumlar var. Lee ışıktan bile etkileniyormuş. Önerimiz nedir. Kablolama kablosuzmu

Işıktan etkileneceğini zannetmiyorum sensorler optik değil sonuçta.

Işık yanarken oluşan manyetik alandan etkileniyormuş

Ucuz, çin malı kablosuz sayaçlar etkilenir manyetik alanlardan. Özellikle Sigma gibi kaliteli sayaçlarda, veriler dijital olarak kodlandığı için böyle bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız

cevapları okuyunca çok kararsız kalıyorum. Sanırım kablolu alacağım

Bende xlc nin kadanslı kablosuz bir modeli var sıkıntı çıkarmadı şimdilik.

@oktayakgoz Kardeşim ben kararlıyım. 100TL'ye de buldum sıfırını ücretsiz kargo ile alacağım nasipse bayramdan sonra.Fazla vermeye gerek yok

Geri