Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Yahu sen niye üzerine alınıyorsun, ben genelde olan için düşüncelerimi yazdım, her MTB kullanan için değil. İnstagram'da sen de biliyorsun, her gün karşımıza geliyor böyle saçmalıklar. Üşenmezsem oraya da yazıyorum. Herif uçurumun kenarında sürüş yapıyor, marifetmiş gibi instagram'a yüklüyor. Ölecek, haberi yok!
O elemanların gözü kara yaptıklarını destekliyorum, fırsatını bulsam bende yaparım da o yüzden kendime söyleniyor gibi aldım, yanlış anlamayın. 😅
SİLİNEBİLİR...

Scudo
O elemanların gözü kara yaptıklarını destekliyorum, fırsatını bulsam bende yaparım da o yüzden kendime söyleniyor gibi aldım, yanlış anlamayın. 😅
SİLİNEBİLİR...
O işleri ben yapsam havada arkamdan kahverengi iz bırakarak giderdim herhalde.

İçimde ne uhde kaldı biliyormusun sayın @Cemal Ç. , ne bisiklette ne motosiklette teker yapamadım. Düşmek korkusu değilde altımdakine zarar gelir diye...Yapan genç arkadaşlarada kahramanlarmış gibi bakıyorum, kıskanıyorum da tabi..Keşke tekrar ergen olabilsek...🙂

@kaju bu başlık nerelere gelmiş ? Halen silinmemiş ...

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@Cemal Ç. belkide onlarda silmek istemiyordur. Silince başka konularda açılacak olan tartışmaları ve geyikleri silmek yerine tek bir başlık altında biriktirerek silme zahmetinden kurtulmuş oluyorlar. "Silmek yada silmemek iste bütün mesele bu", 😀

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@ErzincanLee bence tartışma çıkan konuyu kapatmak ya da silmek yerine tartışmaya dahil olan üyele...
Düşündüm de bu teklif daha zor ve uğraştırıcı. Sonuçta yönetim bunu iş olarak yapmıyor sanırım. Yani BF ile ilgilenmek değil meslekleri diye düşünüyorum.

Merhaba bugün bir forum üyesinin açtığı "salcano astro bisikletlerimizin fotoğrafı" başlığı altında paylaştığım fotoğraf "salcano astro mtb kullanıcıları" başlığına taşınmış. Olabilir kalabalık olmasın başlıklarda diye taşınabilir bir şey demedim de bahane olarak "şehir ve tur bisikleti seçim rehberi" başlığına yazdığım için filan denilmiş böyle saçma sapan bir şey görmedim ayıp, yaz oraya herkese başlık açtırdığımız için biri böyle başlık açmış sizde mal gibi fotoğraf paylaşmışsınız taşıdık de ama ne demek yani şehir bisikleti seçimine filan yazmışsın? Biraz özen biraz saygı ya kocaman insanlarsınız.

(Şehir/tur bisikleti seçim rehberi konusuna yazdığınız mesaj, Salcano Astro (MTB) Kullanıcıları Kulübü konusuna taşındı. Nedeni: Lütfen forum arama butonunu kullanınız!)

Birde akıl vermişler beyefendiler arama butonu kullanın diye.:mad::mad:

• Hahaha
Tepkiler: Kadir İLBAY
@seljuk11 en büyük derdin bu olsun hayatta inşallah 🤣
Bu iş iftiraya girer, iftiranın büyüğü küçüğü olmaz, haksız yere bir kelime bile söylense bu affedilmez onu için evet en büyük derdim yanlış bir suçlamadan dolayı işlem görmek umarım anlatabiliyorumdur.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
İyi günler. Uzun zaman önce sayın @Mustafa Zeybek 'in dillendirdiği konu engelleme özelliği hayata geçmiş sanırım. BF'ye hayırlı olsun, sakinlere kutlu olsun.
SİLİNEBİLİR...

1619533270674.png

Bence eski görünüm daha iyiydi şimdi çok büyük olmuş. Tabi ki kendi fikrim bu sizlerinki farklı olabilir :)

Galiba bu da güncel hali. Öğleden önce girdiğimde başlıklar yeşil olarak görünüyordu, şuanda ise üzerine geldiğimizde yeşil olarak görünüyor. Aynı durum etiketleme, link gibi bağlantılar içinde geçerli ve ana satırdaki başlıkların üzerine gelindiği zaman son mesajda minik bir ön izleme ile çıkıyor. Son olarak da bahsedildiği üzere en sağda başlıkları engellemeye yaran bir butonda eklenmiş. Açıkçası benim hoşuma gitti, elinize sağlık. Tabi ki her yerde ve her şeyde kullandığım koyu temayı forumda da kullanıyorum.

bisikletforum.jpg

P.çlere bak! Nasılda boğuşuyorlar.

İnsan da böyle değil mi? Gözü kara deyimi de benzerdir. Görmeyince daha hırçın oluyorsun.
Koalalar çok iyi göremez de oradan bağdaştırdım.😅

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri