Yörükoğlu,Cicilerimiz gelmiş. Yunaktan çıkınca deneyek. 😁
266691 dosyayı görüntüle
Önümüzdeki hafta ortalarında bekliyordum ama iki günde geldi.
SİLİNEBİLİR...
25'lik aldım. İlk sürerken teker patladı sandım, inik gibi geldi.Yörükoğlu,
Güle güle eskit.
28 mm mi aldın 25 mm mi?
Yav mübarek.25'lik aldım. İlk sürerken teker patladı sandım, inik gibi geldi.
Baktım, Hutchinson Equinox'a bastığımdan yarım birim fazla bile basmışım havayı, 7 bar.
O kadar rahat ki sanki yola silikon döşemişler gibi. Ancak ya biraz daha yavaş ya da ben üç aydır işe gitmekten patates olmuşum.🤣
Ben biraz mazoşistim.🤣Yav mübarek.
Paris Roubaix yollarında bisiklete biniyorsun, bir de 25 lik lastik mi alıyorsun
Sizin köyde Peter Sagan, Fabian Cancellara bile 28 mm kullanıyor. Sen gittin 25 lik mi aldın.
Hiç mi Paris Roubaix yazılarımı okumadın.
Silinebilir. Yatırım tavsiyesidir.
Hacca gidip nursuz dönen CemalllllYok yahu yollar kaymak gibi, pavé olan yerlere isteyen girer. İstemezse biraz dolanarak yine düz yoldan gider
Nursuz mu bilmem ama gazi, aracı arızalı halde döndüm eve geldim yahu, 200+0,9 km.🤣Hacca gidip nursuz dönen Cemalllll
Sakıncası yoktur, tabii ki silinebilir
Artı 0.9 km ne ola ki200+0,9 km.🤣
Eve geldim, Strava'yı kapattım, 200.9 km yazıyordu.😅Artı 0.9 km ne ola ki
900 metre süründün mü
900 metre bisikleti mi taşıdın. "Bisikletin intikamı" mı
İvedilikle silinebilir...
Dağ bisikletinde de böyle, 27.5" seçen herkes dışlanıyor.
Ben herkese en azından başımla selam veririm yolda. Önceden yol bisikletlileri selamımı almazdı. Şimdi de yol bisikleti sürerken dağ bisikletlileri selamımı almıyor.🤣
Ben kaderim yalnızlık sanırım. Oyunda bile (PUBG) sürekli "yalnız kurt" oluyorum. 😅
Aslında dediğiniz gibi "Avrupa bitti, ülkemiz daha güzel, gelip ne yapacaksın ki burada" gibi söylemlere bende çok kızarım.Hutcinsonlar Pirelliler havada uçuşuyor biz daha yazmasını bilmiyoruz. @Cemal Ç. Abi avrupa batakta dimi ülkemiz çok iyi gelmeyelim avrupaya 🤔
Elbette silinebilir
Ben hiç KOM kovalamam ki... Değerleri eve gelip Strava'yı durdurunca görüyorum.@Cemal Ç.
Bisikletçilerin az olduğu tarla yollarındaki segmentlerde, köylerde kom kovalayıp duruyon, daha kom alamadın mı?
Bir de Sagan Cancellara demez mi?
Bırak allasen silinebilir.