Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Scudo
Yörükoğlu,
Güle güle eskit.
28 mm mi aldın 25 mm mi?
25'lik aldım. İlk sürerken teker patladı sandım, inik gibi geldi.
Baktım, Hutchinson Equinox'a bastığımdan yarım birim fazla bile basmışım havayı, 7 bar.
O kadar rahat ki sanki yola silikon döşemişler gibi. Ancak ya biraz daha yavaş ya da ben üç aydır işe gitmekten patates olmuşum.🤣
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
25'lik aldım. İlk sürerken teker patladı sandım, inik gibi geldi.
Baktım, Hutchinson Equinox'a bastığımdan yarım birim fazla bile basmışım havayı, 7 bar.
O kadar rahat ki sanki yola silikon döşemişler gibi. Ancak ya biraz daha yavaş ya da ben üç aydır işe gitmekten patates olmuşum.🤣
Yav mübarek.
Paris Roubaix yollarında bisiklete biniyorsun, bir de 25 lik lastik mi alıyorsun:ssrtcbya:
Sizin köyde Peter Sagan, Fabian Cancellara bile 28 mm kullanıyor. Sen gittin 25 lik mi aldın.
Hiç mi Paris Roubaix yazılarımı okumadın.

Silinebilir. Yatırım tavsiyesidir.

Yav mübarek.
Paris Roubaix yollarında bisiklete biniyorsun, bir de 25 lik lastik mi alıyorsun:ssrtcbya:
Sizin köyde Peter Sagan, Fabian Cancellara bile 28 mm kullanıyor. Sen gittin 25 lik mi aldın.
Hiç mi Paris Roubaix yazılarımı okumadın.

Silinebilir. Yatırım tavsiyesidir.
Ben biraz mazoşistim.🤣
Yok yahu yollar kaymak gibi, pavé olan yerlere isteyen girer. İstemezse biraz dolanarak yine düz yoldan gider.
SİLİNEBİLİR...

Hacca gidip nursuz dönen Cemalllll
Sakıncası yoktur, tabii ki silinebilir
Nursuz mu bilmem ama gazi, aracı arızalı halde döndüm eve geldim yahu, 200+0,9 km.🤣
SİLİNEBİLİR...

Artı 0.9 km ne ola ki
900 metre süründün mü
900 metre bisikleti mi taşıdın. "Bisikletin intikamı" mı :koptum::koptum::koptum:

İvedilikle silinebilir...
Eve geldim, Strava'yı kapattım, 200.9 km yazıyordu.😅
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Dağ bisikletinde de böyle, 27.5" seçen herkes dışlanıyor.
Ben herkese en azından başımla selam veririm yolda. Önceden yol bisikletlileri selamımı almazdı. Şimdi de yol bisikleti sürerken dağ bisikletlileri selamımı almıyor.🤣
Ben kaderim yalnızlık sanırım. Oyunda bile (PUBG) sürekli "yalnız kurt" oluyorum. 😅

Ajitasyon yapma. Herkes biliyor sakar olduğunu. Seni takımlarına alsınlar da canlarından mı olsunlar. Gidersin sakarlıkla vurursun adamları felan :ssrtcbya:

Hutcinsonlar Pirelliler havada uçuşuyor biz daha yazmasını bilmiyoruz. @Cemal Ç. Abi avrupa batakta dimi ülkemiz çok iyi gelmeyelim avrupaya 🤔
Elbette silinebilir

Hutcinsonlar Pirelliler havada uçuşuyor biz daha yazmasını bilmiyoruz. @Cemal Ç. Abi avrupa batakta dimi ülkemiz çok iyi gelmeyelim avrupaya 🤔
Elbette silinebilir
Aslında dediğiniz gibi "Avrupa bitti, ülkemiz daha güzel, gelip ne yapacaksın ki burada" gibi söylemlere bende çok kızarım.
Şöyle örnek vereyim ki bu gerçektir, biraz siyasi gibi olacak ama kusura bakmayın.
Burada yaşayan hiç bir Türk sağ partiye oy vermez. Türkiye'de de hiç biri sol partiye oy vermez.
Yani yurtdışında yaşayan Türklerin büyük çoğunluğu "İKİ YÜZLÜDÜR".
SİLİNEBİLİR...

@hamlet2006 2-3 gündür gözlerime inanamıyorum. Yeniden hayata ve foruma cool olmuşsun. Kaç aydır koyun(coin),keçi kovalaya bir haller olmuştun. Yatırım tavsiyesi değildir deyu deyu beynimizi hacklemiştin. Tam kendine geldin diyecektim ki , Özelden çelmeyi taktın "Gözünüz aydın coin yükseliyor" diye.:acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Şöyle bir bisiklete baktı, bisiklet yerinden kıpırdatılmadığı için örümcek ağları içinde kalmıştı, bir kaç soru aklına takıldı, ön fren solda mıydı? arka fren sağda mıydı? Şu an bunları düşünmemeliydi.

Dün dizmişim yine beşi biryerdeleri.😅
3.'lük çok gülünç bence. Bir saniye ile üçüncü olmuşum bu geçişimde.
Screenshot_20210620-183453_Strava.jpg
Screenshot_20210620-183711_Strava.jpg
İdmanlı olsam, sürekli sürebilsem düşünemiyorum kendimi.😁 Bir Sagan, Cancellara olmaz ama yine iyi olur sanırım. 😅
SİLİNEBİLİR...

@Cemal Ç.
Bisikletçilerin az olduğu tarla yollarındaki segmentlerde, köylerde kom kovalayıp duruyon, daha kom alamadın mı? :snzdglsn:
Bir de Sagan Cancellara demez mi? :ckskc:
Bırak allasen silinebilir.
Ben hiç KOM kovalamam ki... Değerleri eve gelip Strava'yı durdurunca görüyorum.
Kimseyle yarışım yok zaten, kendimi geçeyim yeter.😅
SİLİNEBİLİR...

Son düzenleme:
Bisiklete binecek keyif kalmadı, bugün iş gören bir telefon tutacağı Türkiye'de çalışan bir asgari ücretlinin ortalama bir günlük emeğine denk geliyor. Pandemi bir yandan bir yandan da bu yıl İstanbul için geçerli abuk hava durumu.
Neyse silinebilir.

Geri