Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Siz burda bir konuyu silmek için uğraşa durun; adamlar Vatican City'yi silmişler :D
images (28).jpeg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
"...Biz, gurbette olup, şu vatan topraklarının hasreti içerisinde olanları aramızda görmek istiyoruz!" yetti artık bu hasret, geeeel, evine dööööön,sil de geeeeel, gel de siiiiiiil, ne olursan ol gene de siiiiiil!

Az kaldi insAllah az kaldi. Tanri izin verirse agustosa ;). Sanki beni cagiriyormussunuz gibi sandim da bir an :koptum:.

Daha silinmemiş ya la [emoji33]. Neyse, fırsattan istifade sitemimi belirteyim bari. Alakalı bir konu ararken gözüme bu ilişti. Alakasız ama olsun.
Bir daha navigasyonu dinleyip etrafa bakmadan (haritada tabi ki [emoji16]) giden Cemal'i öpsünler .

Klasik ama SİLİNMEDİ Mİ?
f160817935a2c4058dee9ddf9545fecf.jpg

Cemal Ç.

Ters yön yola denk gelmişsindir. Yandex kullan tersyön, u yapılmaz falan dinlemiyo en kısa yoldan götürüyo.
Ama her an silinebilecek bir konuya bu mesaj çok anlamlı olmamış.
Unutma, unutturma SİLİNEBİLİR.

@kaju aslinda gorselin sagindan gelip soluna dogru gidecektim. Telefonu cebime koyup sesini actim ve sadece dinliyordum yonlendirmesini. "Yav bu niye beni boyle goturuyor ki o_O Ben burada gecmedim mi yav o_O" diye giderken bir baktim sonra, oldugum yerde cevirmis beni o_O. Yol acik gorunuyordu ama niye boyle bir sey yapti bilmiyorum. Silinip silinmemesi pek umrumda degil dogrusu :rolleyes:. Sadece sitemimi belirtmis oldum :D. Bu arada;

SILINEBILIR :p:koptum:o_O

Yeni girdi: 11-11-2018

Silinmemis ya la :ssrtcbya:. E silinebilir artik yav :D.

• Beğen
Tepkiler: kaju
kime göre silinebilir neye göre silinebilir

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Bilinse silinebilir; silinse bilinebilir.

• Beğen
Harbiden silinmemiş :D

• Beğen
Silinmemiş ya la ?.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Bugün gezi sırasında yemek yemek için bir lokantaya (tabi ki dönerci ?) durdum. Elimi, yüzümü yıkamak için helaya (lavabo, tuvalet ?) gittim ve aynada kendimi (çok tuhaf de mi ??) gördüm.
Bugün yılbaşı olsun bari dedim ve ...

IMG_20191130_162938_671.jpg

Yeni yılınız kutlu olsun ?.

Bugün gezi sırasında yemek yemek için bir lokantaya (tabi ki dönerci ?) durdum. Elimi, yüzümü yıkamak için helaya (lavabo, tuvalet ?) gittim ve aynada kendimi (çok tuhaf de mi ??) gördüm.

215284 dosyayı görüntüle

15 Yaş gerilemişsin abi :D :D

• İnanılmaz
TDK
silme

1. isim Silmek işi:
"Taşlarımız öyle güzel parlardı ki o parlaklığı görme uğruna bütün gün sürekli silmeyi bile düşündüğüm olurdu." - Ayla Kutlu
2.
zarf Ağzına kadar, sıvama, lebalep.
3. zarf Baştan aşağı, tam olarak, tamamen:
"O çağlarda saraylar, konaklar, yalılar silme cariyedir." - Salâh Birsel
4.
isim, mimarlık Duvar, tavan vb. yerlerde yapılan kabartma kenar.
Türk İşaret Dili
Parmak Alfabesiyle Gösterilişi
s.gif
i.gif
l.gif
m.gif
e.gif
silme

215284 dosyayı görüntüle

Cemal bu kim?Cemal senin yüzünü silmişler.:krktm:

Hangisi, kimi silebilirmiş??
Ben şok:eek:

• Beğen
Beraber ömür geçirdiğin insana göre... ya da kişinin kendisine göre değişebiliyor durumlar. Bazen SİLİP atasın geliyor, bazen bu hayat yalnız çekilmez deniyor, bazen 5 dk. uzak olası geliyor, bazen O olmadan uyuyamıyor insan. Ne diyorum ben yav ??

Hadi hadi, SİLİNEBİLİR ?.

Beraber ömür geçirdiğin insana göre... ya da kişinin kendisine göre değişebiliyor durumlar. Bazen SİLİP atasın geliyor, bazen bu hayat yalnız çekilmez deniyor, bazen 5 dk. uzak olası geliyor, bazen O olmadan uyuyamıyor insan. Ne diyorum ben yav ??

Hadi hadi, SİLİNEBİLİR ?.
bu konuya çok ciddi oldu yazdıkların. aslen hatundan yana sıkıntı yok, evlilik müessesi sıkıntılı. bekar özgürlüğü gidince gönlünce binemiyosun doğal olarak. veya kafana her eseni, her estiğinde yapamıyosun. olay bu. detaylara takılmadan sil gitsin. ?:koptum::koptum:

Geri