Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Silgi demişken bak ne geldi aklıma..

İlkokul zamanında (Siyah önlük ve beyaz yaka ile okula gidildiği zamanlar) yeni çıkan kapaklı çıtçıtlı kalemlerin arka kısmındaki silgiler kokuluydu. Bu kokuyu çok severdim. Bir gün sürekli kapak aç kokla, kapağı kapat işleminden sıkılmış olacağım ki direkman silgiyi çıkarıp burnuma sokmuştum. Amacım o kokuyu sürekli alabilmekti. Derken burnumdan nefes ala vere bu silgi yavaş yavaş yukarı doğru çıktı. Burnumun üst kemiğinden artık şakağıma kadar ilerlemişti. Başım dönmeye başladı, nefes alamamaya başladım. Öğretmen beni eve göndermişti. Neyse fazla uzatmayayım, sonuç itibariyle daha fazla gecikmeden acilen Cerrahpaşa'ya gititk. Dev gibi bir makinaya bağlı, kolum kadar uzun bir metal bir çubuğun yarısını burnumdan soktular. vakumla silgiyi çektiler. Her yerim kan içinde kalmıştı. kokulu silgi yüzünden hayattan silinmek üzereymişim. İyi yetiştirmiş bizimkiler. Allah razı olsun götürenden getirenden

Şu silgilerden de kullanmışlığım vardır :

silgi.jpg

Geçmiş olsun dostum @Cemal Ç.

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Silgi demişken bak ne geldi aklıma..

İlkokul zamanında (Siyah önlük ve beyaz yaka ile okula gidildiği zamanlar) yeni çıkan kapaklı çıtçıtlı kalemlerin arka kısmındaki silgiler kokuluydu. Bu kokuyu çok severdim. Bir gün sürekli kapak aç kokla, kapağı kapat işleminden sıkılmış olacağım ki direkman silgiyi çıkarıp burnuma sokmuştum. Amacım o kokuyu sürekli alabilmekti. Derken burnumdan nefes ala vere bu silgi yavaş yavaş yukarı doğru çıktı. Burnumun üst kemiğinden artık şakağıma kadar ilerlemişti. Başım dönmeye başladı, nefes alamamaya başladım. Öğretmen beni eve göndermişti. Neyse fazla uzatmayayım, sonuç itibariyle daha fazla gecikmeden acilen Cerrahpaşa'ya gititk. Dev gibi bir makinaya bağlı, kolum kadar uzun bir metal bir çubuğun yarısını burnumdan soktular. vakumla silgiyi çektiler. Her yerim kan içinde kalmıştı. kokulu silgi yüzünden hayattan silinmek üzereymişim. İyi yetiştirmiş bizimkiler. Allah razı olsun götürenden getirenden

Şu silgilerden de kullanmışlığım vardır :

216195 dosyayı görüntüle

Geçmiş olsun dostum @Cemal Ç.
jhtjjfjfjgfjgfj efsane hikaye . böyle boncuk sıkışanlar da var burnuna .benim yiğenime olmuştu

• İnanılmaz
Tepkiler: Şeffaf
Bu nasıl çıkıyordu yav 😳. Pedalı önce bisiklete takmalıydım sanırım 😅.
1581336763555128861386650517675.jpg
Bilindik ama SİLİNEBİLİR!

Silinebilir...

Silinebilir diye buraya yazıyorum. Berberinde sarhoşuna denk geldik. 🤬

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
@Cemal Ç.
Fotoğraftakini silselermiş daha iyi olacakmış.Silinmekten beter olmuş. Kimkine o.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
  • İnanılmaz
Tepkiler: hamlet2006
Ben yapmadım yav. Berber gerçekten sarhoş çıktı. Kökü bende, uzar elbet.
En güzeli benim yöntem, bir Vatan bilgisayar açılışında 6 saat girmeden önce, daha sonra izdiham ile içeri girip, 4 saat kasada bekleyip %75 indirimli tıraş makinesi ve annem için anneler gününe blendır seti almıştım. 3 yıldır ayna önüne gelip 3-5 numara neyse vurup geçiyorum. Tabi 2 yıldır tek olunca arkalar ilk başlarda sıkıntılı oluyordu, hatta bir kere tarak yuvasına oturmamış ve kaymıştı ortada küçük bir kısımda saç yoktu :D

Bugün hastanede yüzünde dövmeli birini gördüm kollara falan komple doluydu belli yer kalmamış (dövmeyi severim ama işçilik önemli ve abartmaya gerek yok, genelde Amerika'daki lil xxx'li rapciler yaptırıyor) onu görünce aklıma Finlandiya karbonu geldi. En son forumda nila yada nilay tarzı isim açıp takılıyordu sonra foyasını çıkarmıştık ve yine uzaklaştırılmıştı düşün düşün adı aklıma gelmedi.

Geri