Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Silinebilir...

Çok sevindim, allah acısını göstermesin. Bir ortak noktamız oldu, 2 oğlan bir kız (bende kız sonuncu)...
Tebrik ediyorum, nice mutlu sağlıklı yıllara ailenle beraber sayın @Cemal Ç. 👁️👁️‍🗨️

Scudo
Biz daha baba olamadık şam babası olduk. :) Allah bağışlasın iki tane erkek evladım var. Kız babalarını görünce hafif kıskançlık olmuyor değil. Kızlar babacığım deyince adamlar nirvanaya ulaşıyorlar.
Peki ya oğlan çocukları,adamın gözüne bakınca dur daha bunlar iyi günlerin der gibi kesik atıyorlar.:koptum:

İyi akşamlar sayın üyeler. Eşim, anam ve diğerleri "nazara" aşırı inandığı için hiç bir yerde görsel açıklamama izin vermiyorlar.
E buraya bakmazlar.😜
Adı : Atahan
Soadı : ÇELİK
Boy : 50 cm
Kilo : 3.300 gr
Tarih : 06/11/2020
Saat : 24:36
246341 dosyayı görüntüle
Ben, hanım, kızım, oğlum hepimiz haftanın tek sayı gününde doğduk, bu üçkağıtçı çiftte doğdu.😒 Doğarken ayar etti beni.
SİLİNEBİLİR...
Maşallah ❤️❤️❤️sağlıklı mutlu huzurlu güzel seneleri olsun inşallah.

İyi akşamlar sayın üyeler. Eşim, anam ve diğerleri "nazara" aşırı inandığı için hiç bir yerde görsel açıklamama izin vermiyorlar.
E buraya bakmazlar.😜
Adı : Atahan
Soadı : ÇELİK
Boy : 50 cm
Kilo : 3.300 gr
Tarih : 06/11/2020
Saat : 24:36
246341 dosyayı görüntüle
Ben, hanım, kızım, oğlum hepimiz ayın tek sayı gününde doğduk, bu üçkağıtçı çiftte doğdu.😒 Doğarken ayar etti beni.
SİLİNEBİLİR...
Maşallah.Allah nazarlardan saklasın.Vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun inşallah.

@Cemal Ç. Allah bağışlasın. Adaşım hoş geldin aramıza. İleride adını sorduklarında Atahan diyeceksin ama Batuhan, Atakan, Ataman anlayacaklar :d Şimdiden hazırlıklı ol
Geçmiş olsun diyelim şimdiden o zaman.😅 Aslında adının Atahan olması, bana ATATÜRK'ü çağrıştırdığı için hiç itiraz etmedim.😁
İkisi de büyük Başbuğ. Umarım adları gibi büyük işler yaparlar.

@Cemal Ç., çok güzel bir haber..
Tüm aileye mutluluk ve bereket getirsin, bahtı açık olsun.
Bence bu başlık yerine yepyeni bir başlıkla "Yenidoğan Bisikletçiler" konusu oluşturabilirdiniz... :)

@Cemal Ç., çok güzel bir haber..
Tüm aileye mutluluk ve bereket getirsin, bahtı açık olsun.
Bence bu başlık yerine yepyeni bir başlıkla "Yenidoğan Bisikletçiler" konusu oluşturabilirdiniz... :)
Genel olarak düşününce bir çocuğun doğumu normal bir şey dedim. O yüzden buraya yazmıştım.😅
Sayın @Murat Cömez 'in küçük bisikletlilerle ilgili bir konusu vardı sanırım.

Geri